Arjen juhlahetkiä - täysin nukuttu yö!

Bättre liv

Vauva nukkui läpi yön, saako shampanjaa? Jokin juhlistus olisi kyllä nyt kohdallaan. Heräsin tähän todellisuuteen kun mies ja koirat pitivät kamalaa mekkalaa keittiössä aamuruokien kanssa ja tajusin ettei minua oltu herätetty kertaakaan! Piti ihan tulla unenpöpperössä jotain keittiöön sopertamaan. Kuulemma shampanjaakin saisi, mutta se on valitettavasti vielä lämpimässä (tai siis kuohuviini). Selkeästikään tilanteeseen ei oltu varauduttu. Muutama tällainen juhlahetki on saatu kokea aiemminkin, mutta hitsi kun siitä on aikaa. 

Äiti vielä meni nukkumaan vasta puoliltaöin eikä meinannut saada sitten millään unta. Koneella viimeiseen asti istuminen ei ole unioppaiden mukaan kovin suositeltavaa, komppaan. Eilen meni rytmit muutenkin ihan pieleen. Otettiin pienen kanssa jatkounia ties mihin asti sängyssä sammuillen, ekat päiväunet jäivät välistä ennen ekaa sirkusta, sen jälkeen pieni nukkui lähes kaksi tuntia, kotona ruoka-ajat menivät ihan miten sattuu ja toisille päikkäreillekin mentiin ihan miten sattuu. Kiinteitä syötiin lähinnä illalla ja mieskin kommentoi, että tätähän syötetään (tai siis sormiruokaillaan..) nyt ihan kokoajan. Ruokaa, pikkupäikkärit, ruokaa, leikkihetki, puurotaistelut iltapeuhut ja unille. Ilmeisesti jokin tässä toimi, ehkä tuo mahdoton iltatankkaus? 

Joka tapauksessa innostuin nyt tästä niin, että nukkumisen sijaan istahdin koneelle kirjoittamaan tätä. Pieni siis nukkuu vieläkin, kello on 7.12 ja nukkumaanmenosta on about 10 tuntia. Taidan siis painua äkkiä takaisin pehkuihin josko uni vielä tulisi, hejdå vink vink!

<3 Eerika & Epeliina (8,5kk äiti ja tytär)

Kommentit

Nina Enroth

Hejdå vink vink tosiaankin, mahtavuutta! Hyvä Epis!

missish (Ei varmistettu)

Mahtavaaaaaaa....jos meilläkin olis toivoa n.kuukauden pääästä juodaa shampanja;) hetkellä herätään 3x yössä ja äiti vähän zombi:) oon itsekin miettinyt sitä iltatankkausta, mutta kun neiti 7kk ei suostuu syömään kun pari-kolme lusikkallista puuroa ja muuten mennäään kans sormiruualla.
Tosi kiva juttu teille, että saitte nukkua kokonaisen yön:)

T. Missis H

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.