Back to sirkus!

Bättre liv

Kivaa, kivaa, KIVAA! Käytiin tänään taaperosirkuksessa ensimmäistä kertaa ja ai että meillä molemmilla oli kivaa! Nautittiin kyllä syksylläkin vauvasirkuksesta, mutta jotenkin epäilin meidän epäonnisen taaperojumppaepisodin jälkeen josko enää nautittaisiin mistään ohjatusta harrastuksesta. Vaan mitä vielä! Ilmoittauduin ryhmään viimetingassa maanantaina soudettua ja huovattuani päätöksen kanssa. Kokeiltiin myös kaikenmoisia temppuja kotona ja huomasin miten kovasti tyttö niistä tykkäsi nyt kun on jo vähän isompi ja osaa itsekin touhuta. Kuperkeikkaa hän alkaa tekemään itse kun sen sanan hänelle sanoo ja sen jälkeen autan hänet ympäri. Kaikki heilautukset ja voltit saavat aikaan riemunkiljahduksia. Syliin kiivetään uudelleen niitä kinuamaan ja viereen tullaan sanomaan kiikkaa kiikkaa. 

Silti vähän mietin miten ensimmäisellä kerralla käy, tyttö kun ei kauaa paikallaan pysy vaan menee omille tutkimusretkilleen tuon tuosta. Aikakin meni ruokarytmien kannalta vähän kenkusti. Kaikki meni kuitenkin loistavasti, ohjaaja oli vaihtunut ja ryhmässä oli vain yksi tuttu äiti-lapsi-pari, mutta ai että meillä oli kivaa (ai mitä, sanoinko sen jo?). Harjoiteltiin tutut temput läpi, tyttö sai käydä niiden välissä tepastelemassa ja tutkailemassa paikkoja ja nappasin sitten taas hänet mukaan temmellykseen. Eikä siitä tullut mitään vastaansanomisia, sillä miksi sitä protestoisi kun pääsee lentämään tai tekemään voltteja! 

Vaikka kuinka epäilin kroppani kanssa niin ainakin vielä meni ihan hyvin, lapojen väli tosin on ollut aika kipeä eikä tämä nostelu sitä varmastikaan yhtään auttanut.. Toivotaan nyt kuitenkin, että jooga ja kahvakuulailu antavat lisää voimaa ja ryhtiä kroppaan ja pystyn kieputtamaan pientä ilman isompia kremppoja läpi kevätkauden. Hulahula-vannettakin osasin pyörittää vaikka jonglööraamisen ja kaikki hurjat temput jätän kyllä muille! Siis oikeasti sarjassamme kun kuperkeikatkin pelottavat (lapsuudentraumat plus aikuisuuden varovaisuus). Mutta ehkä otan taas agendalle harjoitella oikeaoppisia kuperkeikkoja joka kerralla pehmeän patjan päällä niin ehkä kroppakin pääsee tuosta pelosta yli. Tavoitteena olisi nimittäin kuperkeikka sylikkäin kevään lopulla :) Ja hirrrrmuisesti muita uusia temppuja!

Kyllä me vaan <3 Sirkus!

<3 Eerika & Epeliina (1v 1kk sirkuseläimet)

 

Kuvituksena vanha kuva tytöstä joogaamassa, tuossahan on kuperkeikka melkein matkalla..

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Meillä kanssa oma hurjapäämme rakastaa kaiken maailman voltteja ja isänsä saakin nostella ja kieputtaa miten sattuu ja aina on naurun räkätys valloillaan kun pääsee pelleilemään. Kuperkeikankin neitimme oppi aikoinaan itse. Otti samanmoisen lähtöasennon ja un mielenkiinnolla seurasimme vierestä miten käy, niin siitä sitä mentiin ympäri. Aluksi tietysti autoimme ja katsoimme asennon olevan oikea, mutta hyvinpä tuo itse sen hokasi. :D

Katie
Aika kypsä äidiksi

Kadekadekade! :)

Eerika
Bättre liv

Hih :) Mut miten Lontoossa ei ole vauva-/taaperosirkusta?? Höh!

Katie
Aika kypsä äidiksi

Suomalainen keksintö, jota ei ole vielä tuotu maailmankartalle! Pitäisi kyllä- (Meinasin muuten Eddien vauvavuotena ihan oikeasti ottaa yhteyttä siihen rovaniemeläiseen sirkusopettajaan, joka vauvasirkuksen on kuulemma keksinyt, että tulisiko hän pitämään demoa Lontooseen, jos keksittäisiin jostain rahoitus... mutta sitten se jotenkin jäi. Höh.)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.