Like a child in Copenhagen

Bättre liv

Kivaa oli Köpiksessä! Tässä muutama lapsesta haaveilevan huomio:

Kaikilla tuntuu olevan jättimäiset Emmaljungan hyökkäysvaunut, vain muutamat Bugikset tulivat niiden lisäksi vastaan ja jossain näin kolmipyöräisetkin vaunut (logo ympyrässä kyljessä, en nähnyt mikä). Just ennen lähtöä näin nelipyöräiset kivan näköiset vaunut, joissa oli isot kääntyvät etupyörät. En tunnistanut ja mies sanoi jo, että mikset mennyt kysymään mitkä ne oli. Hyvä idea: "Excuseme Mr, there's a change I got pregnant this morning so  I just wanted to ask about your baby carriage. What brand and model are they?" Jätin tämän mahdollisuuden käyttämättä.

Kaikkialla näki pyöriä ja erityisesti niitä missä on edessä kunnon tavaravaunu täynnä lapsia ja kasseja! Näin alkukeväästä tavaravaunun päällä oli kunnon kuomu missä oli lapsille myös ikkuna. Tahtoo, tahtoo!

Sisustusliikkeitä riittää ja niissä sisustusliikkeissä riittää myös lastenravaroita. Oioi! Oli ihanaa nähdä kaikki Leanderin lastenhuoneen kalusteet samalla osastolla.Taustalla on hyllykaupalla lastenautoja, just niitä ihania mitkä sopii sisustukseen.

Ihania, ihania, ihania juttuja oli hyllytolkulla. Illums Bolighus on kyllä ihan paras paikka lastentavaroiden hamstraukseen. Kuten myös ihan minkä vaan muun kotiin liittyvän tavaran himoitsemiseen. Oi miksi meillä oli aikaa vain tunti?

Lego-kauppa on ihan must lapsille ja lapsenmielisille. Ja lego-kaupassahan sai myös leikkiä legoilla niin paljon kuin sielu sieti! Ja kyllä, ostettiin ihan itsellemme vähän tuliaisia täältä..

Köpiksen Nyhavn-legoista, yhtä hieno kuin ihan oikea maisema, joten saatte katsella tätä!

Myös Illum-tavaratalosta löytyi kokonainen kerros sisustusasioita. Löydettiinpä vihdoin kunnon aterimetkin meille ja vielä aitoa Georg Jenseniä puoleen hintaan! Huomattiin vasta kassalla ja myyjä kysyikin, että halutaanko hakea toinenkin 12 kpl:n setti. No haluttiinko! Nyt on siis kunnon haarukat, veitset ja lusikat sekä pikkulusikat taloudessa. Ehkä joku päivä löytyy ihan koko setti alkuruoka-aterimista lähtien, mutta reilun kymmenen vuoden sekalusikkataloudessa asumisen jälkeen perussetin kuntoon saaminen oli jo aikamoinen edistysaskel!

Ja olihan siellä valaisimiakin lasten.. eikun siis aikuisten huoneisiin tarjolla ;)

Tehtiin me kaikkia aikuisten juttujakin, kuten kierreltiin nähtävyyksiä, ihania asuinalueita, lukemattomia sisustuskauppoja, brunsseja, ravintoloita, olutpanimoa, kahviloita, aukioita ja ihania katuja. Jäädyttiin kylmässä ja nautittiin oluita aurinkoisella terassilla. Otettiin kuvia ja käveltiin käsikädessä. Kikuteltiin alussa ja pussailtiin lopussa! 

Muutama "note to self" vielä tähän loppuun: 1) matkusta seuraavan kerran oikeasti kesäkeleillä, on paljon kivempaa niin, 2) vain kesällä käytetään kesäkenkiä ja korkokengillä ei ole tarkoituskaan kävellä, 3) Köpiksessä parasta ovat putiikit, kahvilat ja ravintolat, matkusta silloin kun ne ovat auki, 4) kun tsekkaa muutaman hyvän illallispaikan hotellin läheltä etukäteen (ja kirjaa ne ylös, vinkvink), pääsee paljon helpommalla, 5) ota jatkossakin huone ilman aamupalaa ja etsi etukäteen läheltä muutama brunssipaikka, nam! 6) varaudu ähkyyn ja täpötäyteen laukkuun kotimatkalla.

Nyt hieman Tanskalaista olutta ja Legoilla leikkimistä ja kohti nelipäiväistä työviikkoa!

<3 Eerika

Kommentit

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Eli kaikinpuolin kiva reissu, vai? En malta odottaa meidän Köpiksen matkaa, käytiin viime viikolla liennyttämässä (onko toi sana?) matkakuumetta Tukholman risteilyllä.

Kiitos ihanista vinkeistä! <3

Eerika
Bättre liv

Illums Bolighusiin menemällä ei voi mennä kovin pieleen! ;) Huomasinkin teidän Tukholman fiilistelyt ja aloin heti suunnittelemaan sisustusreissua naapurimaahan. Ihanaa Köpistelyä teille, eiköhän teillä kelitkin ole jo ehtineet lämmetä!

Eerika
Bättre liv

Niin ja kaikin puolin kiva reissu, ihana kaupunki ja paljon käsi kädessä tepsuttelua! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.