Dream on! Dream off.

Bättre liv

Näin viime yönä unta, missä menin sairaalaan tulevaan operaatiooni polyypin poistamiseksi kohdusta. Tarkistivat sitten siinä tilannetta, että mitä siellä kohdussa nyt oikein näkyy. Kyselivät, milloin minulle oli tehty ultraus ja milloin oli ollut edelliset kuukautiset. Sitten ne sanoi, ettei se mikään polyyppi kuule ole, vaan että olen jo muutaman kuukauden verran raskaana. Olin ihan äimänä. Sanoivat vaan, että joskus näinkin voi käydä, että kiinnittyvä alkio näyttää polyypilta. Ja että kuukautiset olivat olleet vain valekuukautiset. Että ei tässä nyt mitään poistella, onneksi olkoon vaan ja tässä uusi neuvolakortti.

Siinä sitten jatkoin elämääni ja mietin miten tässä nyt näin, kuinka en ollut edes huomannut mitään raskausoireita? Laskeskelin kuinka pitkällä olin ja tajusin tulleeni raskaaksi jo ennen vuodenvaihdetta. Olo oli ihan järjettömän seesteinen ja onnellinen. Että juuri näinhän tämän piti mennä.

Aamulla vaan ihmettelin, että mikä mua vaivaa. No ainakin liian pitkään nukkuminen ja töistä myöhästyminen. Aurinko paistoi kauniisti ikkunoista sisään ja olisin voinut jäädä ihan vaan kotiin nauttimaan päivästä koirien kanssa. Mutta töihin siis ja kohti sitä todellisuutta, missä pelätään ensi viikon operaatiota ja mietitään miten sen päivän poissaolosta mainitsisi mahdollisimman ympäripyöreästi kanssaihmisilleen töissä. Ennen operaatiota ehtii tapahtua vaikka mitä kivaa. Kuten se, että saan vihdoin soitettua sinne ja kyseltyä kaikki pelottavat kysymykset siitä mitä meinaa tapahtua ja raahaanko miehen mukaan vai kestääkö siinä niin kauan että se vaan vie ja hakee mut.

Tyhmä operaratio ja tyhmät neuvolakortit! Noin, nyt on avauduttu. Tämmöiset tyhmät unet saattaa alttiiksi pettymyksille oikeassa elämässä. Vaikka sen elämän kuinka täyttäisi kivoilla asioilla, ystävillä, hyvällä ruoalla ja liikunnalla. Mä en enää ikinä blogaa viimeisenä illalla vauvakuumeesta!

Toivotaan parempia unia, onneksi mies on tänä yönä vierelläni <3 Eerika

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.