Ehkä kuitenkin vähän jännittää

Bättre liv

Hailakkaakin hailakampi Davidin testi, etuajassa otettu, ehkä vain viivan paikka?

Jotenkin sitä on jo vähän varuillaan, että jos olenkin tästä kierrosta raskaana. Perjantai-aamusta tein raskaustestin, vaikka tiesin sen olevan liian aikaista. Jotenkin oli kuitenkin sellainen olo, että olisi hyvä varmistaa etten syö tai juo ihan miten sattuu. Vaikka aamun testistä ei voinut sanoa juuta tai jaata, päädyin lopulta jättämään äyriäiset ja graavilohet lautasen reunalle ja maistelemaan vain lasillisen verran viinitastingissä. Lopulta lähdin unisena kotiin kuuden aikaan jättäen ilmaisen viinan väliin, kävin kaupasta ja olin ennen yhdeksää nukkumassa. Lauantaina en jotenkin pystynyt juomaan saunasiideriä ja kömmin taas yhdeksältä nukkumaan. Väsymys on ollut aikamoista ja aamuisin on hillitön pissahätä. Pientä nippailua on tuntunut vatsanpohjassa silloin tällöin. Mutta voihan minulla olla pientä flunssanpoikasta ja menkat pian tulossa. Alkuviikosta niiden pitäisi alkaa jos ovat alkaakseen eli viikon verran tässä varmaan jännätään ja mietitään mihin testiin oikein voisi luottaa ja mihin ei. 

Mutta juuri nyt taidan pistää nämä ajatukset hyllylle ja lähteä nauttimaan kiireettömästä lenkistä koiran kera. Huomenna ehkä joogaan tai sitten vaihdan sen uimahallikäyntiin. Ostin uudet uimalasit joilla kelpaa polskia ja harjoitella uintitekniikkaa! Maanantaina odottaa myös ihana lounas uuden tuttavan kanssa, uusi työpiste ikkunan äärellä, tiimiaamupala sekä innostavia työjuttuja joista on saatu loistavaa palautetta. Loistoviikko siis odotella miten tässä käy :)

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Öö, siis? Tuohan on selkeä positiivinen tulos. Hailakka ei näkyisi tuossa kuvassa. Jännää!

Liv
Päiväuniaika

Joo, ihan selkeä positiivinen. :) Onneksi olkoon vain! :) Sitä vain tietää, jos on raskaana. :) 

(Mulla on semmonen muistikuva, että testit voi valehdella ja näyttää negatiivista, vaikka olisikin raskaana, mutta ei koskaan positiivista syyttä :)

Eerika
Bättre liv

En meinaa uskoa kun tein 3 päivää ennen oletettua kuukautisten alkamispäivää, testailen siis huomenna vielä uudelleen vaikka parilla tikulla rintarinnan! :) Kiitos, toivottavasti raskaus on todellinen ja pysyvä olotila seuraavat 9kk!

Suttura

Raskaustesti on aina postitiivinen kun viivassa on väriä - usko tai älä. :) Tuo on hyvinkin selvästi postitiivinen joten onnittelut - ihanaa isänpäivää teille, nyt ja ensi vuonna vauvan kanssa. :) 

Pidä mieli kirkkaana! :)

Liv
Päiväuniaika

Minä epäilin raskautta 2 viikkoa raskautumisen jälkeen. Ei ollut mitään merkkejä, mutta tuntui siltä. :) Luota ittees ja luota tuohon testiin :) 

phocahispida

Tässähän voi toivottaa iloisia ajatuksia isänpäivään!

Enni

Ihana juttu, sanoisin että yksi päivän ihanimmista uutisista :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi mahtavuutta! Oikein paljon onnea, olen niin onnellinen puolestasi! Sillä ei ole niin väliä koska kuukautisten kuuluisi alkaa, vaan kuinka monta päivää ovulaatiosta on. Useat testit näyttävät tuloksen 10-14 päivää ovulaatiosta, herkimmät jo 7 päivää. Tämä selviää, jos testissä on mainittu mikä on riittävä hcg määrä. Herkimmässä testissä se on muistaakseni 10, ei niin herkässä voi olla 50. Hcg:n määrä tuplaantuu joka toinen päivä.

Ihanaa, kutkuttavaa isänpäivää teille!

M

Eerika
Bättre liv

Onneksi internetistä voi aina kysyä jos ei ole varma testituloksestaan ;) Huomenaamuna teen testin uudelleen, katsotaan miltä viivat sitten näyttää. Tuo on tosiaan herkkyydellä 20 mIU/ml hCG, eli pitäisi olla aika herkkä testi. Ovulaatiosta on yli kaksi viikkoa, tarkkaa ovulaatiopäivää en tiedä kun ei olla testailtu. Oi vitsi, ihan on sellainen olo, että meille saattais tulla kesävauva. Aika vain näyttää :) Ihanaa isänpäivää teille, menen auttamaan miestä keittiöön.

Perhe Koossa

Kyllä tuo on plussa!

Nimimerkillä miljoona haamua, viivanpaikkaa ja vaikka mitä nähnyt.

Jännää, huih! Ja varovasti jo onnea! :)

Mindeka
Ma-material Girl

Voi että kun alkaa jännittämään jo minuakin!! Jotenkin muistelen myös tuota, ettei testi näyttäisi positiivista tulosta suotta -Ja viivan vahvuudellahan EI ole väliä, joten varovaiset onnittelut myös täältä!

IHANAAAAAAAAAA!!

liian aikaisin ei kannata raskaustestiä tehdä (eikä harrastaa) toivon kuitenkin että tuo sinun tapauksessasi on positiivinen ja raskaus sujuu normaalisti lopuun asti! :)

Liian aikaisin tehty testi saattaa antaa "väärän" positiivisen. Eli hedelmöityminen on tapahtunut, muttei munasolu ole kun koskettanut kohtua. Tällainenkin kosketus ja irtoaminen voi nostaa raskaushormooneja väliaikaisesti. Usein kuukautiset alkaa muutama päivä odotettujen kuukautisten jälkeen.  Moni saattaa iloita turhan aikaisin ja pettyä turhaan. Tämän takia terveydenhuollon ammattilaisetkin toivoo että testaus tehtäisiin vasta kuukautisten ollessa noin kaksi-kolme päivää myöhässä. Paras ja jos osaa,jaksaa ja pystyy on odottaa viikko.

Pitää myös muistaa että raskaustesti on tehtävä ja luettava oikein. Eli testi on luotettava vasta kun x minuuttia on kulunut, ja testi pitää ehdottomasti lukea xx min sisällä. Muuten testi on epäonnistunut. On kuitenkin testejä jotka satavarmasti muuttuvat roskishaamuiksi tai haamuiksi jos lukeminen ei suorita tietyn ajan sisällä. Esimerkkinä apteekin oma sekä clearblue. 

Ehdottaisin että maksaisit hieman extraa, odottaisit siihen asti että kuukautisten pitäisi alkaa ja ostaisit Clearblue digitaalisen. Se kertoo sinulle tuloksen viikkoineen. Ei tarvitse viivja ja haamuja murehtia!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.