Ehkä mä nyt sit uskon?

Bättre liv

Testi nro 2, aika selkee viivatesti.

Varovaisen onnellinen maanantaiaamu. Yöllä tuli nukuttua levottomasti. Kun vielä pari päivää sitten oli öisin kylmä, nyt oli kuuma. Kuudelta hiippailin kylppäriin ja hetken päästä läväytin valot makkariin unisen miehen iloksi. "No kato nyt, jos nää ei oo kaks viivaa niin mitkä sit on?". Ja siinähän ne nyt näyttäisi olevan. Samana päivänä kun olis menkat laskettu alkavaksi. Kierto on tosin vaihdellut 30-34 päivän välillä, eli olis niiden päivä voinut olla jo aiemminkin. Ny sitten ollaan varovaisesti onnellisia ja toivotaan, että tällä kertaa päästään näkemään sydämensykkeitä varhaisultrassa. Siihen asti päivä kerrallaan hissukseen edetään elämää niinkuin ennenkin, mitä nyt kaivan kaapista sen listan esille, missä on listattu tulevat ruokarajoitteet jo nykyisten lisäksi. Olisipa ihanaa jos tämä olisi totta joka päivä aina heinäkuun loppupuolelle asti ja sitten alkaisi taas aivan toisenlainen todellisuus! Sormet ja varpaat ristissä siis mennään. Elämän siemen kun on niin hauras.

Kommentit

Ihme

Toivon onnea elämäänne. Ja koko sydämestäni, että saatte pienen nyytin elämäänne ilahduttamaan.

Perhe Koossa

Oih, onnea! Olkoon tämä nyt se plussa, jonka viimein saatte syliinne saakka. Tsemppiä seuraaviin viikkoihin. Ne ovat kuumottavia, tiedän. 

Mindeka
Ma-material Girl

Elämänsiemen on hauras, kyllä, mutta toivoisin teille voimia myös iloita tästä! Läheltä seuranneena tiedän, että kokemanne jälkeen, ilon annetaan tulla vasta reilusti "turvarajan" jälkeen, jos ihan silloinkaan. Pelätään liikaa mennyttä, eikä muisteta, että jokainen raskaus on erilainen, kuten vauvakin.

Voimia, onnea, iloa ja rohkeutta! Tämä on UPEA asia.

<3

Uusia avauksia

Ihanaa! Onnea plussasta ja jaksamista siihen heittelevien tunteiden ja odotuksen viidakkoon :)

Kristaliina
Puutalobaby

Onnittelut, ihana ihana asia! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi vitsi, mua melkein itkettää kun oon niin ilonen puolestanne (':

Pieni Nutturapää

Paljon onnea! Niin mahtavaa :)

tilkkutäkki

Luin pitkästä aikaa blogiasi, klikatessa sitä auki toivoin, että kertoisit olevan raskaana. Onnea tulevaan. Odotavan aika on pitkä, ja tiedän kokemuksesta, että viikot varhaisultraan asti ovat erityisen pitkiä. Täytä aikasi kaikella kivalla ja koita olla huolehtimatta ja jännittämättä liikaa. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,
Vaikka luin ensimmäistä kertaa blogiasi muutama minuutti sitten,
tuli ihan onnen kyyneleet silmään luettuani postauksesi. Onneksi olkoon
oikein kovasti ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen.

Hassua miten kovin sitä liikuttuu, näin vaikkei me edes tunneta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuinka ihania uutisia täältä sain lukea, paljon onnea!! Voimia myös epävarmuuden tunteiden kanssa.

Minna J.
Oisko tulta?

ihania uutisia täällä, kaikkea hyvää sinulle ja sitä mitä tarvitset juuri nyt <3

Eerika
Bättre liv

Elämä on niin uskomaton asia, että toivottavasti saamme kokea uuden elämän kasvun ja synnyn ihmeen. Kiitos ihanasta tuestanne ja myötäelämisestä, josko se auttaisi kantamaan läpi kriittisimpien hetkien ja karkoittamaan pahimmat pelon möröt mielestä. Kaikkea kaunista elämäänne <3

- Eerika

Eerika
Bättre liv

233: Ihanaa, katsoinkin että olitte käyneet jo varhaisultrassa kuulemassa sydänäänet, onnittelut! :) Sitä odotan kuin kuuta nousevaa. Varmaan jonnekin rv 7 korville uskaltaisi ultran varata, haluaisin että sydänäänet varmasti kuuluisivat silloin, ettei tarvitsisi panikoida ja odotella sitten vielä viikkoa uutta ultraa jos menee liian aikaisin. Sormet ristissä siis, että kaikki on hyvin :)

Torey
Näissä neliöissä

<3

Nää on näitä uutisia kun melkeen tulee tippa linssiin, on se kenen tahansa uutinen! Onnea tuhannesti! Muistan sen tunteen, mikä plussa testistä tuli! Toivon koko sydämestäni, että saatte ensi kesänä oman pienen ihmeenne syliin ja saatte kasvattaa ihanan uuden ihmisen!

VierailijaVaan (Ei varmistettu)

Hei, olen kovin iloinen puolestanne! :) Tsempit!

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Vau!! Ihanaa, miten multa olikin mennyt ihan ohi tää! Onnea, voimia ja kaikkea ihanaa <3 <3 <3 <3

Hertta
Lilou's Crush

Onnea ihan hurjasti! Ihania uutisia :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.