Einstein goes 30mm & keeps on beating

Bättre liv

Pieni voi hyvin! Sydän sykkii ja kokoa on jopa 2 päivän verran enemmän kuin olisi ollut tarvis. Jee! Ja mikä upeinta, meidän baby näyttää jo ihan pieneltä ihmiseltä. Pää on niin iso, että siellä asuu selkeästi pieni Einstein, meidän pieni nero! Tuosta tokasta kuvasta näkee vielä paremmin. Ekasta otettiin mitta, 3 senttiä! Tänään siis mennään rv 9+4 ja hyvin porskuttaa, koon mukaan näyttäisi 9+6. Lääkärin mukaan on enää noin 2%:n riski että jokin menisi pieleen. Uskomatonta, meille saattaa ihan todella tulla maha ja tyyppi!

Tässä kuvassa pieni pistää oikein parastaan. Siis mun sisällä TODELLA asuu tuommoinen tyyppi! Matkalla lääkäriin kävin ostamassa parillakympillä kaksi laskeutuvaa kevyttä ja kesäistä paitaa viidessä minuutissa, ihan uskomaton suoritus. Minulta joka ei tyyliin koskaan löydä mitään vaikka kuinka kauppoja kiertelisi lompakko ojossa. Mutta nyt on paidat jotka peittävät vähän mahaa ja mahtuvat isommankin pallukan kanssa päälle. Kotona tehtiin vielä ruokaa ja kokeilin vaatteita jotta tietäisin mitä pakkaisin matkalle. Kahdet housut sai jo heittää ylähyllylle odottamaan pienempiä masuaikoja. Niitä olisi muuten voinut käyttää vielä bellybeltin kanssa, mutta toisessa on liian jättimäinen nappi ja toisessa aukeaa vetoketju kun nappia on jatkettu. Löytyipä vielä parit sopivat housut ja paljon paitoja. This baby is ready to go! Koirat hoitopaikkaan, vähän unta ja sit pistäis lentäen. Aivan ihanaa viikkoa odotellaan, kyllä se loma vaan tulee tarpeeseen. Ja miten ihanien uutisten siivittämänä. Enää 2,5 viikkoa nt-ultraan! Oi että, pysy messissä meidän Einstein!

Loads of love, laitellaan ehkä padilla väliaikaterkkuja reissusta joku ilta, ihanaa toukokuun viimeistä viikkoa! <3 Eerika & Einstein

Share

Kommentit

jjonaa

Jes ihanaa! tää oli kiva lukea.

Ihana pikkuinen einstein se siellä! :)

Uusia avauksia

Hienoja uutisia ja hieno pieni Einsteini teillä siellä kasvamassa :)

Mindeka
Ma-material Girl

Jeee, miten hienoja uutisia!

Väliaikaonnittelut teille!

Eerika
Bättre liv

Kiitos kaikille :) Tänään mennään rv 10+0 eli uusi tuore viikko pärähti käyntiin! Aamulla appsi kertoi et pienen kynnet ja hiukset alkaa jo kasvaa ja olin ihan äimänä, nyt jo!!

Reissuilu näin ekalla kolmanneksella ei ole ollut ongelmatonta, varsinkin kun ei olla miehen kanssa kahdestaan vaan mukana on kaveripariskunta. Ehkä vähän olen itkua tuhertanut että mun on pakko saada oikeaa ruokaa, pelkät välipalat ja pitkät ruokailuvälit ei vaan riitä! Kaverit on vaan kuin mua ei olis ja miestä kiukuttaa kun valitan enkä tee mitään kuten mene vaan etsimään reippaasti ravintolaa. Mut eihän siinä herkässä tilassa pahoinvoivana oikein pysty järkevään toimintaan! Yritän terottaa muille kuinka usein on vain pidettävä oikea ruokataukoa.

Muuten on ollut kyllä ihanaa vain lomailla ja tänään on myös nautittu auringosta! Pienellä on kaikki hyvin ja masu pullottaa entistäkin enemmän, osaksi turvoten vieläkin enemmän oudosta ruoasta. Kierrellään lähikaupungeissa ja käydään ehkä hemmottelemassa väsyneitä kroppiamme thermal spassa joku ilta. Mietittiin jo mihin ensi kesänä matkustettaisiin, sitten meillä saattaisi olla mukana puolivuotias piltti! Mut nyt ekaksi toivotaan kasvavaa masua täksi kesäksi.

Ihania kesäisiä päiviä <3 Eerika

Silkkitassu

Mikä appsi sull on käytössä? 
Mun eka kolmannes ei kyll ois sallinut paljoakaan matkailua, kun väsytti ja oksetti. Valitin jo pelkästään makaamisesta sohvalla... Tosin parhaiten sain pidettyä välipaloilla mahani kurissa, hedelmiä ja muuta helppoa naposteltavaa. 
Mukavaa odotusta ja aurinkoisia päiviä!

Eerika
Bättre liv

iPhonelle vaivaiset neljä: babycenterin my pregnancy, what to expect pregnancy tracker, pregnancy ja my pregnancy :) Mulla onneksi ruoka pysyy sisällä mutta syödä pitää kyllä kokoajan. Onneksi loppumatkasta ruoan saanti on helpottanut ja matkakumppanit tajunneet kuinka usein ja äkkiä tarvitsen ruokaa! Yllättävän hyvin olen myös jaksanut, väsymys on jo alkanut helpottaa hieman aiemmista viikoista. Huomenna ennen puoltayötä kotiin ja sit matka jatkuukin viikonlopuksi ristiäisiin kummiksi! Notta saa tässä vielä vähän jaksaa :)

Silkkitassu

Ok. miulla on androidilla MedHelpin I'm expecting, sitä ennen käytin saman firman My cycles -appsia et sain vähän tietoa kuukautiskierrostani. Androidille tuntu olevan aika heikonlaisesti mitään järkeviä ohjelmia, mut tuo on ollut kyllä itsestä tosi mukava.

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Love <3 Love <3 Love <3 Go Einstein! Mä en kestä, tai siis kestän mä, mutta mä oon niin superonnellinen sun/teidän puolesta että halkeen!

Eerika
Bättre liv

Kiitos :) Alkaa hiljalleen tuntua todelliselle kun tänään mennään rv 10+3 ja kaikki tuntuu etenevän hyvin. Seuraava ultra rv 12+1 :) Ollaan jo ostettu pienelle ihan pikkuisia söpöjä tuliaisia reissusta <3 Uskomaton fiilis, pieni on kohta jo neljä senttiä pitkä! Ja saattaa kasvaa ihan isoksi asti ja tulla tähän maailmaan, huippua!!

Ihme

Voi kyynel sentäs, mitä ihanan ihania uutisia! Huippua tosiaankin! Onnea edessä olevalle taipaleelle! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.