Ensimmäiset syntymäpäiväjuhlat!

Bättre liv

Meillä järjestettiin sunnuntaina pienen ensimmäiset syntymäpäiväjuhlat! Varsinaiseen päivään on vielä reilu viikko, mutta ystävämme Joulun lähestyessä kovaa vauhtia otimme hieman varaslähdön syntymäpäiviin. Stressasin juhlia ihan mahdottomasti, sillä järjestelyt jäivät viimetinkaan ja tulimmepa vielä koko perhe kipeäksi loppuviikosta.

Ehdimme kuitenkin tervehtyä ennen sunnuntaita, siivota, leipoa ja koristella. Appivanhemmat tulivat kolme tuntia ennen juhlia paikalle ja tyttökin nukahti päiväunilleen kaksi tuntia ennen h-hetkeä. Kun kaikki kädet tekivät, saatiin kaikki valmiiksi ajallaan! Sitten saatiinkin vain iloita ja nauttia <3

Teemana oli Sirkus ja väreinä punavalkoinen. Koristeet löytyivät Juhlamaailmasta sekä kaikki viirit Tigerista. Ilmapallot olivat ihan ykkösjuttu ja pienet vieraat saivat sellaiset mukaansa <3 

Juhlaherkkuina oli mansikkamoussekakku, kinkku-paprika-tomaattipiirakka ja sieni-parsapiirakka. Sirkusteeman mukaisesti koristellun kakun teki yllätyksekseni mies, aikamoinen isi! Meitsi hoiti tuon suolaisen puolen. Lisäksi tarjolla oli melonipalloja isolle ja pienelle väelle, suklaaherkkuja, karnevaali-keksejä ja sirkus aakkosia sekä pillimehuja. Lisäksi tietty litroittain kahvia ja meitsille teetä. 

Tytölle ja 1v 2kk serkkupojalle oli valmistettu omat pikkukakut pikkuletuista ja kerma-jogurtti-päärynäpiltti-vaahdosta sekä tuoreista hedelmistä.

Äiti auttoi kynttilän puhalluksessa ja pieni yritti ottaa savukiehkuraa kiinni.

Lahjojakin tuli jos jonkinmoisia ja leikkiseura oli loistavaa!

Hirmu jännä päivä tytölle, kaikki meni vallan loistavasti vaikka kutsutuista harva pääsikin paikalle. Sitäkin hauskempaa oli meillä tällä porukalla ja mahduttiinpa hyvin syömään, leikkimään ja peuhaamaan. Ensi vuonna sitten vähän touhukkaammissa merkeissä!

Nyt äiti siirtyy jouluvalmisteluihin, kortit sentään lähti jo!

<3 Eerika & Epeliina (11 kk 3 vko äiti ja tytär!)

Kommentit

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Kivalta näyttää! Onnea (melkein) yksivuotiaalle! :)

riik
3h+kasvimaa

Suloiset juhlakuvat. Ja paljon onnea synttäritytölle :)

riik
3h+kasvimaa

Suloiset juhlakuvat. Ja paljon onnea synttäritytölle :)

KatiML (Ei varmistettu)

Ihana tapetti ja lipasto! Saiskos noista valmistajat tietoon? :) ja onnea uudelle vuodelle!

Eerika
Bättre liv

Kiitos! Tapetti on Ferm Living Ribbed ja lipasto Ikea Bestå. Iloista sisustamista ja uutta vuotta!

Sirunen (Ei varmistettu)

Ihanat juhlat teillä on ollut! Kertoisitko millainen se pienten "lettukakku" oli?:)

Eerika
Bättre liv

Kiitos! Me tehtiin ohrajauhoista pikkulettuja (ilman sokeria tai suolaa), väliin laitettiin päärynäsosetta sekä kermavaahto-maustamaton jogurtti-sekoitusta. Päälle tuota samaa sekoitusta sekä hedelmiä. Jotkut ovat tehneet myös hedelmäpaloista kakun, esim. vesimelonista iso kiekko alimmaksi kerrokseksi, seuraavaksi kerrokseksi jotain muuta hedelmää..  Meillä oli lisäksi melonipalloja tikuissa :)

Sirunen (Ei varmistettu)

ok, kiitos vinkeistä:) meillä 1-veehen aikaa enää alle kaksi kuukautta, hui! mihin se vauvavuosi on hujahtanut?!!

Eerika
Bättre liv

Aika kyllä vaan livahtaa näiden kanssa! Ihania juhlia teille :)

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.