Going with the flow

Bättre liv

Makoilen auringonpaisteessa anoppilan työhuoneen sohvalla ja kuuntelen kuinka keittiössä häärätään. Vaikka välillä herään pelkoon, tuntuu olo niin huojentavalta kun olen kertonut kaikesta läheisilleni. Olen kertonut iloisista raskausuutisista heille, jotka jo tiesivät kahdesta keskenmenostani. Ja eilen kerroimme koko tarinan miehen vanhemmille. Myös tästä vasta alkaneesta uudesta raskaudesta, minkä uskomme ja toivomme menevän tällä kertaa hyvin. Ei enää salailua ja toisen kolmanneksen odottelua. Tämä raskaus on tässä ja nyt, haluan nauttia sen jokaisesta hetkestä. Tulevaisuudesta ei koskaan tiedä, hetki on tässä ja nyt. Katson eteenpäin ja näen pinkeän mahan ja vaunujen metsästyksen. Pieniä töppösiä ja nuttuja anopin neulomana. Niin paljon rakkautta ja huolenpitoa. Iloa pienestä. Ja miksi en haluaisi tähän uskoa?

Labran mukaan tukostaipumustestini tulokset ovat tulleet SPR:ltä ja sain keskiviikoksi lääkärille soittoajan tulosten kuulemiseksi. Se on se hetki kun tiedän tarvitaanko me mitään lääkkeellistä tukea tähän raskauteen vai ei. Seuraavan viikon lopulla päästäänkin jo varhaisultraan ja nähdään miten pieni on kasvanut. Nähdään pienen syke! Niin pienen, niin varhain. Yritän muistaa miten ihana mahdollisuus me ollaan taas saatu. Miten mahtava mahdollisuus uuteen elämään. En voi juuri muuta tehdä kuin kuunnella kehoani ja luottaa elämään.

"Älä ole levoton sen tähden, minne tie johtaa. Keskity sen sijaan ensimmäiseen askeleeseen. Se on vaikein osa, ja olet siitä itse vastuussa. Kun olet kerran ottanut sen askeleen, anna kaiken mennä niin kuin se luonnollisesti menee, ja muu seuraa perässä. Älä kulje virran mukana. Ole virta!"

Elif Shafak, Rakkauden aikakirja (Gummerus 2011)

 
Ihanaa sunnuntaita, uskotaan elämältä parasta, toivotaan että se toteutuu <3 Eerika

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.