Gucci pelastaa päivän

Bättre liv

Näköjään Gucci voi pelastaa päivän kuin päivän! Uudet lasit siis ovat saapuneet. Päivän surkeudessa rypiessäni hyvä että huomasin kännykkääni saapuneen tekstarin lasien saapumisesta. Raahauduin pitkän päivän jälkeen kotiin syömään kunnes tajusin, että ne lasithan olivat tulleet ja minähän vielä ehtisin hakea ne! Nappasin jälkkäriksi teen termoskuppiin ja lähdin kohti keskustaa. Niks naks ja olin jo takaisin kotona kummastelemassa miten oudolle maailman näyttää uusien lasien läpi!

Saattavat näyttää vähän mummolle näin irrallisena, mutta päässä ne ovat oikein trendikelpoiset (miehen mielipide, mummo ja trendi). Aika korkeat, juuri sopivan levyiset, lähes mustat mutta sävy on kuitenkin lämmin Havanna Rose ja rakastan kuvion pieniä yksityiskohtia ja sävyjä. Aisoissa näkyy vähän kultaa muovikehyksen sisältä ja merkki on sirosti siihen kaiverrettuna eikä hypi silmille. Toisin kuin nuo kultaiset boksit, bling! Kyllä näissä kehtaa nyt lehahtaa toimistolle huomenna. Ehkä yhä harvempi päivä on jatkossa piilaripäivä ja silmätkin saavat levätä? Kunhan alun totutteluista päästään, nimittäin pieni voimakkuuden muutos saa maailman vähän heilumaan vaikka sama voimakkuus on jo ollut piilareissa. Saatan myös joutua käymään vielä taivuttelemassa näitä optikolla jos aisat alkaa painamaan käytössä. 

Mutta nyt on aika testata näitä lenkkikäytössä vanhemman herran kanssa ja sitten reipastua edes hetkeksi lopputyön pariin. Oujee! 

<3 The New & improved Eerika

Share

Kommentit

annemi

Jäin pohtimaan että onkohan minulla samanlaiset mutta sini-mustina? :) kauniit lasit joka tapauksessa!

Eerika
Bättre liv

Malli näyttäisi olevan Gucci gg 3205 o02 53. Ihanat kun on niin isot, ettei kehykset haittaa näkemistä! Ja onnittelut sinne loistavasta valinnasta ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.