Haaveita ja hankintoja

Bättre liv

Masu kasvaa ja meitsiä väsyttää! Omassa elämässä tapahtuu niin paljon ja tässä valmistellaan niin isoa muutosta, että töihin keskittyminen alkaa olemaan työn ja tuskan takana. Varsinkin tässä väsymyksessä! Mutta viikko on taas takana ja makoilen uudella sohvalla koirien kanssa. Ja avot, tässä on TOSI hyvä kirjoittaa blogia, rapsutella koiria (ja karvoittaa koko sohva) sekä tietenkin ottaa nokoset! 

Huomenna taidetaan noutaa pari Malm-lipastoa Ikeasta pikkuiselle, siitä se sitten lähtee! Viikon päästä noudetaan Bugaboo Buffalot, aiemmista suunnitelmistamme poiketen ne ostetaankin nettikaupan sijasta vähän käytettyinä, kiitos ihanan lukijan! Ja oho, ne tulee myös ostettua himppa aikaisemmin kuin oli tarkoitus, mutta täällähän ne säilyy. Onneksi ne saa säilymään superkompaktisti ja ihan vaan yhdellä liikkeellä nisknaks :)

 

 

Päätettiin myös panostaa String-hyllyihin Ikean kopioiden sijaan ja pikkuisen-/työhuoneen seinälle lipastojen ylle tulee jokunen metri tuota klassikkohyllyä. Järkevämpi näin, hyllyä kun voi jatkaa ja muunnella loputtomiin! Seinän tapettikin on jo aikaa sitten valittu, josko sen joskus syksyllä tilaisi ja buukkaisi käsistään kätevän Ukin asennushommiin (mies saa toimia apupoikana). Ferm Livingin Marionette -tapetti näytti löytyvän ihan Elloksen valikoimista, joten postejakaan ei tarvitsisi maksaa kun sen sinne tilaisi. Ekassa kuvassa siis päivitetty sisustussuunnitelma. Seuraavassa muita hankintoja päivitettynä. Näillä näkymin Leanderin sängyn ostaminen jää jonnekin tuonne keväälle, näyttäisi sille että se kannattaisi käydä ostamassa esim. Ruotsista tai Englannista samalla kun kävisi pikkuisen kanssa pienellä matkalla :) Sittenhän sen näkee, milloin sitä omaa sänkyä tarvitsisi. Siihen asti petinä saisi toimia Mawok ja/tai meidän sänky <3 Ja toki syli, vaunut ja kaikki kivat pehmeät alustat mihin satutaan milloinkin nukahtamaan..

Nyt näyttäisi myös siltä, että vanhemmaksi tulo tuo ihmeitä tullessaan. Nimittäin hiljalleen on alkanut kuulumaan "meillä voisi olla kaapeissa pieniä vauvanvaatteita, tulkaa katsomaan jos löytyisi jotain mitä haluatte". Missään muussa yhteydessä en ole törmännyt tähän ilmiöön! Jotenkin niin ihanaa! Niinpä "jossain kaapin perukoilla" olisi punainen kantoliina missä poika ei tykännytkään olla, toisaalla kestovaippoja, vaatteita.. että katsotaan mitä kaikkea löytyykään tuttujen kautta käytettyinä saaden/ostaen/lainaten! Tänä viikonloppuna onkin kaksi tällaista "kahvilla käyntiä" tiedossa, missä päästään myös penkomaan vauvatavaroita. Kyllä ne pienen lipastot tulee ihan kohta tarpeeseen! Ensi viikolla on myös neuvola, mistä saan Kelan tukien hakemiseen tarvittavan raskaustodistuksen. Kyselinkin jo valmiiksi todistusta viimeisen puolen vuoden ansioista (koska haen niillä vuoden 2011 tulojen sijasta) joten ensi viikolla haetaankin sitten jo tukia, ja äitiyspakkausta! Josko se sitten tulisi joskus syyskuun puolella? Kyllä kelpaa! Ja tuo makuupussi on söpö <3

Niin paljon ihania asioita! Ei ihmekään ettei töissä oikein meinaa pystyä keskittymään ja siihen kaikkeen on vaikea motivoitua. Mieli keskittyy pieneen ja saatankin naureskella kesken työpäivän pikkuisen huumorintajulle. Alkoi sitten potkimaan virtsarakkoon kun en töiltäni meinannut heti lähteä vessaan. Naureskelin matkalla, että joojoo, vinkki otettu vastaan! Eri reilu toveri! Eilen se päätti potkia meitsin ylös sängystä. Käänsin kylkeä, että jos nyt vielä ihan pienen hetken koisisi niin toinen alkoi takomaan patjaa päin et kamoon, herätys ja aamupalalle! Naureskellen nousin et joojoo! Illalla masussa oli jo rauhoituttu kun menin iltapesulle. Vaan auta armias kun aloin suristamaan sähköhammasharjalla, sieltä annettiin pari mojovaa potkua keskelle masua! Hihittelin siinä et sori, olitko jo nukkumassa? Voi että miten hauska toveri, en melkein malta odottaa että nähdään!

Tällä viikolla on kaiken touhotuksen keskellä käyty raskausjoogakurssin synnytysluennolla miehen kanssa. Kurssista ja luennosta lisää kunhan pääsen yli tästä vauvantarvikehömpöttelystäni! Tiedän, ei pienelle tarvitsisi Ferm Livingin tapettia tai String-hyllyä ostaa, mutkunmutkunmutkun! Olen ihan mahdoton. Ja oi kun on vihdoin kiva päästä sisustamaan tuota työhuonetta, mikä on tähän mennessä toiminut vähän tuollaisena välitilana ja varastona. Nyt kun se on vihdoin tyhjentynyt turhasta kamasta saadessani isoimmat myytyä, on siellä tilaakin kaikelle uudelle ja ihanalle <3 Meidän rakkauspakkauksen vaatteille ja tarvikkeille!

Ihanaa aurinkoista viikonloppua täältä vauvahöttölästä, eihän mun pitänyt ihan täysin seota rakenneultran jälkeen, eihän?

<3 Eerika & Epeliina (rv 22+5)

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

En voi Eerika sanoa kuin <3

Vauvahöperehdi rauhassa. Olette sen ansainneet! :)

Hertta
Lilou's Crush

Ihana olet <3 Ja ihanat suunnitelmat. Bugaboot oli meilläkin, ja Stringiä seinän täydeltä, hirveen hyvä maku sulla, hihii :)

Eerika
Bättre liv

Hih, hirveen hyvä maku myös teillä! :) Tuleeko muuten hyvää vinkkiä mieleen mistä String-hyllyt kannattaisi ostaa vai ovatko kaikkialla prikulleen saman hintaisia? Näin alkuun tulee vasta muutama hylly lipastojen ylle, mutta jossain vaiheessa kun tarpeet muuttuu niin voidaan laajentaa :)

Hertta
Lilou's Crush

Olen ostanut suurimman osan omistani LännaMöbleriltä, olivat siellä muita paikkoja aika paljonkin edukkaampia, etenkin jos ostaa suuremman määrän. Finnish Design Shop puolestaan on toimitusnopeudessa ja asiakaspalvelussa ollut aivan ihana, ja siellä välillä tarjouksia -nyt ei taida harmi kyllä olla!

Eerika
Bättre liv

Ah, kiitos! Ja voi ei, mua ei olis koskaan pitänyt päästää tuonne sivustolle.. miten paljon kaikkea ihanaa! :D

phocahispida

Nappaan mukaan muuten myös maatuskakuvioisen Kozy Carrierin testiin, jos kelpaa. ;)

Eerika
Bättre liv

What, yes, yes! Kiitos :)

Kollega (Ei varmistettu)

Saattaa muuten olla, ettei se 6kk palkkatodistus vielä ole kelpoinen. Ainakin esikoisen kanssa mun piti odottaa paljon lähemmäksi äitiyslomaa, kun tohkeissani olin hakemassa sitä heti kun pystyi. Jouduin siis pyytämään uuden lähempänä vaikka kuukausitasolla tulot oli ihan samat myöhemminkin.

Mutta ihan kuten muutkin, sanon, että hömpsöttele menemään vaan! Fiilistely on ihan parasta, kun siihen moodiin pääsee. Itse edelleen haen sitä, mutta kyllä se löytyy. Olen ehkä herkistynyt esikoisen jutuille enemmän, tirauttelen välillä ihan vaan sille kun se on niin ihana..

MinEna
Kasvukäyrillä

Ihanan kuuloista puuhaa ja ihania juttuja! <3

Ehtisitkö vähän muistella menneitä ja ottaa haastetta vastaan: http://www.lily.fi/blogit/kasvukayrilla/mummolassa-oodi-mummille-ja-haaste ?

Olisi kiva kuulla, nähdä ja lukea! :)

EWE

Tosi kivoja ja ihania juttuja sulla on toive- ja hankintalistalla. :) Meillä ollaan vasta alkamassa miettiä pojan huoneen sisustusta, vaikka kohta puolin tulee jo vuosi ikämittarissa täyteen. Tähän asti pikkunen on nukkunut meidän makkarissa ja leikkinyt olkkarin lattialla. En ole oikein osannut vielä mieltää, että poika tarvisi oman huoneen. Hirveen usein kuitenkin näkee, kun vauvoille laitetaan huoneita ja kivahan niitä on katsella sekä saada inspiraatioita.

Tosiaan hyvä maku sulla. Toivottavasti saadaan nähdä työn tulosta, sitten kun kaikki on valmiina. Ja munkin puolesta saat vauvahöpsötellä niin paljon kuin vaan jaksat. Muistan kyllä, miten ihanaa se on :)

Eerika
Bättre liv

Hih, makkariin ei oikein mahtuisi pienen vaatteet ja tarvikkeet joten mielellään tehdään jo pienelle hieman tilaa työhuoneeseen. Toki aluksi pieni saisi nukkua kanssamme makkarissa :) Työhuone jää kuitenkin vielä puoliksi työhuoneeksi ja katsotaankin sitten hiljalleen miten huoneen evoluutio etenee.

Ja kiitos :) Hyvä ja hieman tyyris maku, sanoisi joku ja jonkun pankkitili. Uusimmassa postauksessa näkyy hieman alkua työhuoneen muutoksesta, hiljalleen se siitä rakentuu ja kuvia varmastikin tulee myös tänne blogin puolelle. Vähänkö ihania kyllä nuo pikkuiset vaatteet, josko niitä tulisi sieltä ja täältä lainaan/lahjaksi/edullisesti niin että lipasto täyttyisi ihanuuksista :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.