Hailakan positiivista huomenta

Bättre liv

Sitä herää yllättävän nopeasti, itseasiassa jo ennen kelloa (!) kun alitajunta tietää testipäivän olevan tänään. Siis sen aivan liian aikaisen testipäivän, mikä kuulemma tietää vaan lisää huolia. Oireet kuitenkin ovat sen verran pinnalla, etten pysty oikein keskittymään ja haluan vain tietää! Joku hailakka pystyviiva siinä kai on? Niin hailakka, että nyt kun testi on seissyt pöydällä jo parikymmentä minuuttia eikä mies ole sitä vielä katsonut, alkaa pystyviiva hiljalleen katoamaan? Jos tulos olisi negatiivinen, ei siinä pitäisi näkyä himpun himppua pystysuunnassa. Mies laahusti aamukiukkuisena paikalle, sanoi uskovansa kyllä näkemättäkin jo oireitani ja näkemääni, mutta tarvitsin vahvistusta kun en enää oikein usko itseeni. Minusta tuo näyttää jo ihan miinukselta, mutta plussaksi se sitä väitti.

Nyt siis mennään vasta DPO12 ja kp 26/31 joten tosi aikaisessa ollaan, enkä uskoisi minkään testin näyttävän näin aikaisin tämän varmempaa tulosta. Mutta varovasti nyt siis mennään, ei pompita ja loikita ja tungeta graavilohta kiduksiin! Ja testaillaan harvase päivä toivoen, että meillä on oikeasti pieni kyydissä ja pysyisi tällä kertaa myös matkassa.

Kaunista (sumuista) perjantaita! <3 Eerika + - + -

Kommentit

Suttura

Ei tuo ole hailakka, tuo on plussa. 

Aika <3 itse testasin huomisesta tasan vuoden taaksepäin Jouluvauva plussan. Se oli hailakka, dpo 11.

Onnea matkaan!

Eerika
Bättre liv

Kiitos Suttura! Kumpa me saataisiinkin pitää meidän Jouluvauva!  Onneksi viikon päästä gynelle niin nähdään sit samalla miltä siellä näyttää ja mitä tutkimukset sanoi. Elämä <3 Ihanaa viikonloppua ja kiitos mukana taivaltamisesta sinullekin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuo on plussa!

Kyllä se on plussa! Testasin n.vuosi sitten itse ja sain varmaan vielä hailakamman viiva eri testillä. Se oli niin haalea, että aluksi ei näkynyt mitään ja pari tuntia myöhemmin oli havaittavissa "viivan paikka" testiruudussa. Luulin, että se oli vain joku syvennys, johon reagoivaa ainetta tehtaalla laitetaan. Odotin tulisilla hiilillä seuraavaan päivään, jolloin tein Clear Bluen saaden juuri tuon haaluisen (voiko noin sanoa?) plussan. Sitten odotin vielä 2 päivää ja tein taas apteekin testin, johon muodostui viiva about samassa sekunnissa. Ja sitten odotin taas. Kuukausikaupalla. Ja nyt se haaleaa viivaa näyttänyt naureskelee ja kikattaa tässä vieressä! Onnea matkaan!

phocahispida

Onnea!

Täällä toivotaan ihan hirveästi että saisitte parhaan joululahjan!

(Enkä siis meinaa nyt joululaulun mukaisesti Jeesusta. ;)

Mindeka
Ma-material Girl

Plussa, plussa, plussa, plussa!!

Testeissä muuten sanotaan, ettei plussan voimkkuudella ole väliä -Mikäli muistan oikein? Mä tein kanssa Järkky  aikoinaan pari-kolme testiä, ihan vaan ollakseni varma. Ja nyt se meidänkin plussa istuu tuossa olkkarissa ja katselee Palomies Samia, samalla kun syö ruisleipää aamupalaksi :)

Paljon onnea ja tsemppiä Eerika <3 

Onhan tuo ihan selkeä plussa :) Onnea matkaan!

Eerika
Bättre liv

Ihania olette, kiitoskiitoskiitos! Päässä pyörähti pikaiseen mitä kaikkea voisi vielä mennä pieleen, mutta sitten muistin että hei, meillähän on nyt ihan oikeasti mahdollisuus saada tämä jouluvauva! Ja yhtäkkiä kaikki oli taas aurinkoista :) Keskityn siis siihen mihin meillä on mahdollisuus, vaikka raskaasti olenkin oppinut, ettei se ole itsestäänselväää. 

Järkky: Toivotaan, että tämäkin vielä istuisi meidän sohvalla <3 Ikävä niitä edellisiä ja maailman isoin toive että tämä pysyisi!

phocahispida: Voi ei, Jeesus tulee! Eikunei, kyllä meille toivottavasti tulee vähemmän parrakas yllätys Joulun aikaan :)

Mindeka: Juu niissä kyl lukee, että ei ole väliä vaikka kuin hailakka olisi, plussa sen pitäisi olla. Epäilen vaan välillä omia silmiäni! Ja kiitos :)

Ruusu: Kiitos! Kohdussani olen tuntenut jo kolme päivää tuntemuksia, joita en ole tuntenut muuta kuin raskaana ollessani. Muutenkin sen vaan tiesi. Mutta itseään on välillä vaikea uskoa! Toivottavasti sormien ja varpaiden ristiminen antaisi voimaa pienelle pysyä tällä kertaa mukana ja kasvaa reippaasti :)

Ihanaa päivää! :)

 

Harriet

Ihan samanlaista "onko se vai eikö se ole"-plussaa minäkin pähkäilin viime syksynä -4 päivää etukäteen, kun en malttanut odottaa enää tuntiakaan. Sen jälkeen tein vielä kolme testiä ja plussat vain vahvistuivat päivä päivältä.

Ihanaa perjantaita! Nyt on hymy herkässä koko päivän :)

 

Nonariina
Kahvia ja unelmia

On se! On-on-on! Varovaisesti täällä toivotaan parasta <3 Olet ihana!

Raks (Ei varmistettu)

On se plussa ja tuntemukset vielä vahvistaa asiaa :) Toivon parasta teille!

Hannushka

No onn onn! Tasan sata prosenttinen plussa :) Peukut on pystyssä täälläkin. Kaikkea hyvää xx

Liv
Päiväuniaika

Itkettää, onnea. Peukut pystyssä täällä :) 

Uusia avauksia

Oi miten huippua! Peukut ja varpulit pystyssä teidän joulun ihmeelle <3

Silkkitassu

Onnea ja ihanaa perjantaita!!!

Maikki25 (Ei varmistettu)

Upeaa, ihanaa!!!! ONNEA! Nyt kaikki sormet, varpaat ja tassut ristiin että kaikki menisi hyvin. Täällä hieman samassa hengessä, vaikka yritys vasta alkutaipaleella (4kk).

Olen seuraillut blogiasi melkein alusta saakka, kiitos rehellisistä ja rohkeista kirjoituksista. Tunnut olevan vahva ihminen!

Jossu (Ei varmistettu)

Meilla toivotaan ensi viikolla samanlaisia kuvia. Helmikuun keskenmenon jalkeen on yksi kierto takana jolloin annettiin kropan palautua, mutta tasta kierrosta olisi mahollisuuksia jo onnistua taas. Raskauduttiin ekasta mahollisesta kierrosta ja se meni kesken melko alussa. Nyt olisi taas mahdollisuuksia mutta viime kierron epaoonistuminen painaa mielta enka haluaisi testata...tanaan on (vissiin) dpo8 tai sinnepain...en ole muuten asiaa huomoinut kuin kroppaa kuunnellut kun paatimme jattaa tikuttamiset sitten parin kk paahan jos ei naturellisti onnistu.

Oikein paljon onnea tahan alkutaipaleelle ja toivon mukaan paasen seuraamaan jonkun muun raksautta melkein samaan aikaan omani kanssa... :)

Kiitos erittain rehellisesta blogista! Siita oli paljon apua kun itsella kavi huonosti ja ei voitu kertoa kenellekkaan.

Silkki (Ei varmistettu)

Hei,

itse tein samaisen testin (AIVAN LIIAN AIKAISIN) tiistaina ja olin ainakin luulevani sitä miinukseksi. Olen tässä hommassa ensikertalainen ja kun tuota sinun plussaa katsoo niin se on toden totta plussa. Ajattelin tehdä testin uudelleen vasta ensi viikolla, vaikka se tuossa pöydällä odottelee ja tekis mieli jo testata :) Onnea!

Vierailija (Ei varmistettu)

Täällä kanssa toivutaan ennen pääsiäistä ilmenneestä kohdunulkoisesta raskaudesta :( ja odotellaan uutta kiertoa :)
Onnea! kyllä tuo on plussa :) Peukut on isosti pystyssä!!!
Joko tiedät mitä lääkäri ehdottaa jatkoksi, jotta tuo plussa jatkaisi kasvuaan?

Kiitos ihanasta blogista!

Katie
Aika kypsä äidiksi

Plussa se on! :) Tippa tuli linssiin täälläkin. 

Hmm, tuota noin, uskaltaisiko tässä vaiheessa jo ilon keskellä nostaa kissan pöydälle ja kysyä, meinaatko pyytää lääkäreiltä mitään tukilääkitystä? Eikös me aiemmin sun kanssa pohdittukin, että hemoglobiinisi on aika korkea eli veri paksua eli saattaa vaikeuttaa alkion kiinnittymistä ja kasvamista...? Miniaspiriini saattaisi auttaa siihen, mutta tietysti vain lääkärin valvonnassa. Käsittääkseni siitä ei pitäisi mitään haittaakaan olla, niin monet naiset ovat sitä raskauden alussa ottaneet. 

Mä niin toivon teille helppoa raskautta ja jouluvauvaa! Seesteinen ei olosi varmaankaan tule olemaan, mutta joka päivä on voitettu päivä...!

Eerika
Bättre liv

Kiitos kaikille viesteistä! Ihania olette :) Plussahan tämä taitaa nyt sitten olla, eli fiilikset osuivat oikeaan! Toivotaan, että tämä pysyy ja vahvistuu. Ja että tällä kertaa pieni saisi kasvaa masussa valmiiksi asti!

Katie ja vierailija: Viikon päästä minulla on gynelle aika, missä käydään vasta testien tuloksia läpi. Niiden perusteella sitten katsotaan olisiko jokin tukilääkitys tarpeen. Eli sitä ennen ei voi sanoa oikein mitään. Jos jostakin edes saattaisi olla jotain apua, niin toki otan silloin lääkityksen. Tukostaipumus-testit tosiaan otettiin, vaikkakin olivat aika kalliit, eli niistä pitäisi näkyä jos veressä on jotain ongelmaa. Lisäksi testattiin useita eri hormoniarvoja.

Jouluvauvaa toivoen <3 Eerika

Vierailija (Ei varmistettu)

Minun ystävälläni on hyvin samankaltainen tarina kuin teillä ja söi aspiriiniä (lääkärin luvalla) sillä kerralla, kun kaikki sujuikin nätisti loppuun asti..

Eerika
Bättre liv

Henki meinaa salpautua kun ajattelenkin, että kehoni voisi tehdä pienelle jotain pahaa ja tämäkin menisi kesken. Toivottavasti lääkärikäynnillä selviää jotain ja otetaan mulle vaikka varmuuden vuoksi jokin vaaraton lääkitys vaikkei mitään varmaa selviäisikään! Nyt hengittäis! Ihanaa viikonloppua <3 Eerika

Eerika
Bättre liv

Ja oh, siihen lääkärikäyntiin onkin vielä kaksi viikkoa. Voi höh ja gulp!

Marjia

Täällä myös eletään mukana. Onnea toivotetaan ja toivotaan! <3 <3

(Voi ei, kaksi viikkoa, se tuntuu varmaan maailman pisimmältä ajalta.)

Eerika
Bättre liv

Marjia: Kiitos! :) Tuntui sen verran ikuisuudelta, että tsekkasin olisiko aikaisempia aikoja vapautunut. Ja niinhän sieltä löytyi yksi vapautunut aika jo tiistaille! Mitä aikaisemmin mahdollisimman tukevan lääkityksen voisin aloittaa, sen parempi. Kumpa kaikki vaan saisi mennä tällä kertaa hyvin! Huojentuneena kohti viikonloppua (ja jee, huomenna näen taas yhden vauvan!).

Ihme

Oooooooooooh! Varovaiset onnittelut! Johan nyt on kylmien väristysten ja onnen kyynelien viikko, kun eilen lapsettomien vertaistukipalstallakin oli kaksi plussaa. Ei kahta ilman kolmatta ja ihanaa, että se kolmas oli sinun. Hyvä, että huolehdit asiasta ja pääset jo noin pian lääkärille. Mitä pikimmin mahd. tukilääkitys, sen paremmpi. Ja taas hankitaan hitunen mielenrauhaa. :) Kumpa, kumpa, kumpa kaikki nyt sujuisi hyvin ja teille muuttaisi jouluvauva. <3 

Liisa
Osasin!

Onnea! Toivon kaikesta sydämestäni, että saatte vauvan vielä syliinne.

En ole aiemmin törmännyt blogiisi, mutta nyt on alettava seurata taivaltanne. :)

ansuV. (Ei varmistettu)

Paljon onnea!!
En ole koskaan kommentoinut blogiasi, vaikka sitä aina luenkin, mutta nyt kyllä on onnittelun paikka!
Todella todella toivon että kaikki sujuu tässä raskaudessasi nyt hyvin ja saisitte maailman parhaan joululahjan :)

a-m.y
Kotia tekemässä

Voi muistan tunteen kun tuollaista kuvaa tuijotin. Itse sitä on varmasti vaikea uskoa, mutta kyllä tuo minunkin silmään plussalta näyttää! :D Nyt hirmuisesti onnea ja toivotaan kaikkea parasta <3 (oma plussa täyttää ens kuussa vuoden, hui!)

jjonaa

Kyllä se näihin silmiin plussalta näyttää!!

Paljon onnea ja nyt täällä meillä ainakin peukut pystyssä kaikilla! Jopa kissalla. :)

Taidampa jäädä seurailemaan ihan kunnolla juttujasi.

eli uusi iso mahainen lukija ilmottautuu!:)

Perhe Koossa

Oih, plussa!! Onnea, niin toivon teille viimein tulevan maailman ihanimman joululahjan!

Minä muiden mukana söin minidisperiinejä tässä viimeisessä onnistuneessa raskaudessa. Sitä ennen olin saanut neljä varhaista keskenmenoa/kemiallista raskautta. Nyt tyttö on 9 kk. Tiedä häntä, oliko lopulta syy tuossa disperiinissä, mutta tosiaan siitä ei kai haittaakaan voi olla. Ainakin tuo meidän mini näyttää ihan normaalilta. :)

-mimmu- (Ei varmistettu)

Onnea plussasta!
Itselläni on takana 1 tuulimuna, 1 keskenmeno ja nyt onnellisesti kannan pientä jonka sydän jaksaa sykkiä (ainakin toistaiseksi), tämä kaikki on tapahtunut puolessa vuodessa. Kaikki testit ovat ensin olleet haaleita (paisti tm-raskaudessa se ei siis edes tummunut ajan kanssa)ja n.viikon päästä ekasta testistä tulos on ollut selkeä ja tumma.
Toivon koko sydämestäni, että teillä ja myös meillä menee kaikki nyt niin kuin pitääkin :)
tiedän tuon tunteen mikä sinulla on nyt...ei uskalla iloita, mutta se puskee läpi joka tapauksessa, onneksi. Lääkäri sanoi että olisi hyvin epätodennäköistä, että taas menisi kesken kun on jo kaksi takana, joten yritän sillä lohduttautua..jospa teillä on samallalailla. Ihanaa kevättä ja ihania tunteita!!! Anna itsellesi lupa iloita ja uskalla iloita

Eerika
Bättre liv

Kiitos teille kaikille niin :) On jotenkin niin ihana kuulla, että kirjoituksistani on ollut iloa ja tukeakin myös muille kuin minulle! Jotenkin niin toivon, että saisin edes varmuuden vuoksi jonkun lääkityksen, vaikka tuon aspiriinin / minidiperiinin / vastaavan mitä on ilmeisesti määrätty usein myös selittämättömiin toistuviin keskenmenoihin. Onneksi pian saan tietää miten tästä eteenpäin. Onni on jo tämä mahdollisuus, toivotaan että tämä kantaa tällä kertaa loppuun asti!

Vielä -mimmu-:lle hirmuisesti onnea odotukseen! Sain viestistäsi sisua antaa itseni myös luvan iloita, kiitos siitä!

Ihanaa sunnuntaita <3 Eerika

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.