Haluaisin kertoa..

Bättre liv

Mitä on tapahtunut, häh? Pieni täyttää tänään tasan 4 viikkoa. Haluaisin kertoa teille niin paljon siitä miten nopeasti tunnit, päivät ja viikot kuluvatkaan pienen tultua taloon. Miten hirmuisesti pieni kasvaa ja kehittyy, miten iso tyttö hänestä onkaan jo tullut! Miten kivoja hetkiä me ollaan vietetty sylikkäin ja miten välillä me ei vaan meinata tajuta mikä ihme pienellä oikein on (yleisin vastaus: nälkä, mikään muu ei kiukuta niin paljoa että oikeasti huudettaisiin). 

Miten osa vaatteista on jäänyt pieneksi ennen kuin ne ehtivät päällekään ja osa vaatteista on jo sopivia vaikka luulin niiden olevan isoja ihan järjettömän kauan vielä (kuten nuo äitiyspakkauksen tikrusukat, meidän tytöllä on jättijalka!). Tosin ne käyttämättömät vaatteet on justiinsa niitä epäkäytännöllisiä ja kumman mallisia tai jotain potkupukuja mitkä on syystäkin jääneet käyttämättä. Niin ja niitä ei olla itse ostettu :)

Niin ja miten me ollaan käyty kirjastossa ja salaatilla ja kaupassa ja apteekissa ja ostoksilla. Ollaan käyty imetysvaateostoksilla Lapsenpäästäjänpuodissa ja Bebesissä (nyt löytyy mamille vaatetta!), kokeiltu kymmenittäin paitoja, liivejä ja mekkoja, löydetty aivan ihania uusia vaatteita ja itketty kun pankkikortti huutaa kärsimystään. Ihmetelty upeata palvelua ja imetetty jopa kahdesti "julkisella paikalla". 

KUVASSA: Isimies arvosti Lapsenpäästäjänpuodin imetys/kahvittelutilaa. Niin arvosti pikkutyttökin kun nälän aika koitti ja meitsi kun istuin imettämässä mukavalla nojatuolilla kaikessa rauhassa juoden teetä ja syöden keksejä! Ja sitten taas takaisin pukukoppiin.. Kampin lastenhoitohuoneessa (3 krs.) oli hieman levottomampaa vanhempien ja lasten lampatessa ympärillä kun me yritettiin rauhoittua imettämään.. odotellaan että Bebesin oma imetystila valmistuisi (remontin jäljiltä vielä kesken).

Ja miten pakkanen on estänyt meitä ulkoilemasta, mutta toisaalta autolla ollaan menty sinne ja tänne ja pieni on toki ollut hetkittäin pakkasessa kun olemme olleet liikkeessä. Niitä kunnon vaunulenkkejä vielä tosin odotellaan! Mami alkaisi hiljalleen olemaan kunnossa hiljalleen piteneviin lenkkeihin. Niin ja kuinka lumi ja auringonsäteet ilahduttavat sisätiloissakin! 

KUVASSA: Isimies Krunikan kaduilla kuvaamassa, äitinainen vieläkin pukukopissa. Ja että me ihmeteltiin, miksei me asuta Krunikassa, miksei me asuta Krunikassa? Ehkä siksi koska €€€ ja koirakoirakoira ja luontoluontoluonto ja rauharauharauha ja tilatilatila, mutta SILTI! Niin kaunista <3

Ja kuinka tyytyväinen pieni onkaan ollessaan liikkeellä meidän kanssa ja kuinka suloiselta hän näyttääkään ja kuinka painoa tulee kokoajan lisää ja kuinka pienen masussa kiertää välillä ilma kai vaan sen takia kun pitää niin kovasti hotkia. Ja kuinka mami yrittää saada ruokaa joka päivä riittävän aikaisin, mutta on välillä aivan nälkäkiukku ja ehtii liian harvoin suihkuun ja on ollut ÄITI 2.0 ja korvannut puuttuvan itkuhälyttimen ottamalla Facetime-puhelun iPadin ja kännykän välille, virittämällä pädin pikkusen lähelle, ottamalla kännykän mukaan kylppäriin ja kurkkimalla sitä suihkussa ollessaan. SUCCESS! Ja kuinka koirat on olleet outoja ja miehen kanssa on välillä kiukuteltu (voisin välillä nirhata sen kun olen väsynyt ja/tai nälkäinen ja varsinkin ollessani molempia) ja kuinka iltaisin olen AINA väsynyt klo 17-UNI välisen ajan ja kuinka tyhmää on jos aamupäivällä pitää ehtiä johonkin eikä saa ottaa jatkounia pikkuisen kanssa kympin syöntiin asti.

Niin ja kuinka olen ollut huolissani pienen rytmistä ja miten ja missä pikkuisen pitäisi nukkua ja teenköhän vahingossa kaiken päin prinkkalaa kun en ajattele ja päätynyt siihen tulokseen, että ongelma on vain se, että olen alkanut ylipäänsä ajattelemaan (liikaa). 

Mutta koska pieni öhisee jo tuolla (yleensä syö yhdeltä, miten se nyt vasta öhisee?) niin en ehdi oikein kunnolla kertoa mitään, mutta sainpahan syötyä ja kirjoitettua jotain ja otettua nämä miehen ottamat kuvat pois tuolta kamerasta! Nyt painan LÄHETÄ enkä oikolue tätä.

Heippa! <3 Eerika & Epeliina (4 vko!)

Kommentit

Elina U.
Lentoaskeleita

Tästä postauksesta suorastaan ihan haistoin sen suloisen vauvantuoksun, joka täältä on jo hävinnyt pojan kasvaessa vauvasta touhukkaaksi pikkupojaksi... :`) Ihanaa vauva-aikaa sinne, nauttikaa! 

Eerika
Bättre liv

Hih, kiitos :) 

MM
Maijan matkassa

Voi ihana raskas vauva-arki! Tästä postauksesta tulee melkein vauvakuume!

Eerika
Bättre liv

Voiettä, vauvakuume! :)

ihana postaus, taas! hei mites teidän russelit? onko menny niinku meillä eli koira ainaki kuukauden ihan poikki kun vauvaa pitää vahtia ja sen jälkeen onkin jo tottunut niin ettei muistakaan aikaa kun vauvaa ei ollut :)

Eerika
Bättre liv

Nuoremman kohdalla aikalailla näin, mitä nyt välillä tahtoisi vieläkin pussata innokkaasti ja saa  neuvoa moikkaamaan vaan nätisti nuuhkaisemalla. Lepäillään vierekkäin sohvalla ja pieni sylissä heitellään palloa. Vanhemman 13-vuotiaan kohdalla onkin ollut vähän hankalampaa, vieläkin välillä haukahtaa ja on hädissään ja vikisee ja huoh. Taitaa olla vähän huolissaan ja ties mitä. Käy tosin nykyään nätisti ja varovaisesti pientä moikkaamassa eikä osoita sinänsä mitään agressiivisuuden merkkejä, eiköhän tuo vanhuskin ajan kanssa totu! On siis aina vähän pelännyt/ihmetellyt pieniä lapsia joten totuteltavaa on, triljoonasti paremmin on kyllä suhtautunut oman perheen pieneen alusta saakka kuin mitä meillä kyläilleisiin :) Ihana kuulla, että teillä homma on sujunut noin ihanasti <3

joo saa kyl nähä mitä käy kun poika alkaa liikkumaan oikein kunnolla.. Meillä koira on ärähtänyt kerran kun poika koski koiran leluun, siitä tietty tuli sellaiset nuhteet ja rankku että koira kyllä taas ties ja luulen että nyt tietääkin ettei pienimmälle voi ärähdellä niin.. kyllä se vanhakin koira varmaan oppii pienen kanssa olemaan, on noi russelit sevverra fiksuja otuksia ;)

JohannaSa (Ei varmistettu) http://leivilla.blogspot.fi/

Kuulostaa ihanalta arjelta :) meillä oli eilen rakenneultra, oli ihanaa &lt;3

JohannaSa (Ei varmistettu) http://leivilla.blogspot.fi/

Kuulostaa ihanalta arjelta :) meillä oli eilen rakenneultra, oli ihanaa &lt;3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.