Halusin vaan pikaisesti sanoa (ennen kuin mä lennän!)

Bättre liv

Ihan vaan halusin pikaisesti sanoa, että

Kiitos! Kiitos tuesta, sydämistä, kommenteista ja viesteistänne. Ja siitä, että olen saanut yhteyden myös niin moneen samankaltaisen elämäntilanteen läpikäyneeseen. Tunnen henkilökohtaisesti kolme jotka ovat tai ovat olleet todella samankaltaisessa tilanteessa. Ja lisäksi he jotka ovat laitelleen kommentteja blogiin tai suoria viestejä minulle. Olette mahtavia ja vahvoja! 

Olen vieläkin puolikuntoinen, mutta poskiontelontulehdus on paranemaan päin ja lääkäri antoi luvan lentää. Eli parin päivän päästä meitsi olisikin Thaimaan lämmössä, ehdin pakata tai en! Josko väsymys helpottaisi vihdoin perillä, neljäs viikko kipeänä alkaa jo vähän tympiä. Töissä toki olen ollut jo toista viikkoa punkteerauksen jälkeen olon vähän helpotuttua. Mutta reissuun olen menossa joka tapauksessa. Kirjoja, aurinkoa, rantoja, hyvää ruokaa, snorklausta ja joogaa. Vaikka kuinka pelottaa lähteä yksin, voi tästä tulla jotain tosi upeaa. Tällainen matka ei tule olemaan mahdollinen ehkä vuosiin, nytkin olisin tarvinut nämä pennoset tulevaisuuden rakentamiseen, mutta #kerranhantäällävaaneletään? Nimenomaan eletään? Ehkä onkin jo aika tutustua siihen kuka minä olen ja mitä minä haluan?

Olen tehnyt tulevaisuuden suunnitelmia, laskeskellut hädissäni budjettiani mikä vilkkuu joka kuukausi punaisella ja laittanut pyörät pyörimään edullisemman asunnon ja kohtuuhintaisen auton suhteen. Reissun jälkeen pikkuhiljaa toteutusvaiheeseen ja omaa elämää rakentamaan. Uusi koti, uusi asuinalue, uusi arki. Tai jotain aivan muuta. Mutta jotain aivan omaa. Se selviää ennemmin tai myöhemmin. Huomaan ehkä sitten kun se tapahtuu.

Olen itkenyt, nähnyt painajaisia, ollut peloissani ja ahdistunut, väsynyt ja epätoivoinen. Olen myös sisuuntunut, ollut innoissani, toiveikas ja vihainen. En enää itke jatkuvasti, en edes joka päivä. Kaikkea ei meinaa edes uskoa tapahtuneeksi, mutta hiljalleen pääsen jaloilleni. Tai edes polvilleni. Se on hyvä alku.

Mutta nyt, miljoona asiaa tehtävänä, vähän tunteja ja vielä vähemmän energiaa. Mut mä olen pystynyt vaikka mihin ja mä pystyn tähän. Eikö? Peloista ja turvattomuuden tunteesta riippumatta. Mä pystyn tähän. Kun mikään ei ole varmaa, kaikki on mahdollista.

Kiitos! Insta päivittynee välillä reissustakin..

<3 Eerika

Kuvat: Unsplash-kuvapankista

 

Kommentit

Jeba
Tuuliajolla

Kyllä sä pystyt. <3<3

Ihanaa lomaa!

Eerika
Bättre liv

Kiitos! Lapsi on isällään hoidossa, koirat ajettu maalle hoitolaan, check-in tehty ja laukku melkein pakattu. Fiilikset aika oudot ja väsy mahroton, mutta loma se on vaan lähellä! Kivempi itkeä tropiikissa? ;) Ja ehkä myös hymyillä ja nauraa?

Jeba
Tuuliajolla

Ehkä tällä reissulla on tarkoituksensa ja oivallat siellä jotain mitä et ole koskaan aikaisemmin oivaltanut. :)

Kuullaan taas. <3

Nina Enroth

Kyllä sä selviät. Nauti Thaimaasta ja muista antaa ilolle, tai edes ilon hetkille, mahis. Puspus!

Eerika
Bättre liv

Kiitos! Jos aloittaisi pärjäämällä yksin reissulla ja jatkaisi palatessaan pärjäämällä yksin elämässään. Tai siis ei yksin vaan itsenäisenä! Nähdään ihanat kun palaan <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.