Happy active day

Bättre liv

Upea päivä! Guccien vaikutus näköjään jatkuu yli vuorokauden päähän? Fiilis on tänään ollut katossa satunaisista v-käyrän nousuista huolimatta. Silloin olen vain ajatellut, että no tää on näin, mutta mennäänpäs eteenpäin. Kuin tilauksesta sain uuden projektin, mikä toi intoa ja iloa päivään. Olinkin juuri ollut menossa pyytämään vähän vaihtelua töihini ja sieltä se tuli ennen kuin ehdin sitä pyytääkään. Iloitsin uusista laseista, vaikka maailma välillä olikin vinksalleen silmien vielä totutellessa ja korvien takana tuntui inhottava paine (pitänee käydä käännättämässä vähän sankoja). Käytiin porukalla kahvilla ja naurettiin. Kävin juttelemassa muutaman työkaverin kanssa keitä en nykyään niin usein näe. Ilo = ihmiset. Työkaveri sanoi, että ihoni näyttää todella kauniin kuulaalta tänään, energiseltä. Oliko se sitten sisäistä kauneutta vaiko viikonlopun kasvonaamio, kuka ties! Ihanaa joka tapauksessa. Muistin myös kiittää!

Päivä oli kyllä alkanut harvinaisen hyvin, sillä minä heräsin! Jo eilen huomasin kehoni hiljalleen tottuneen työrytmiin, sillä havahduin jo hieman ennen kellon herätystä. Normaalisti olen kuin talviuniltaan heräteltävä karhu! Tänään käytin tilaisuuden hyväkseni ja torkutin vain kerran venytelläkseni oikein makoisasti. Nousin ennen miestäni, kävin aamupesulla ja kävin pikaisesti keittiössä juomassa edellisenä iltana tehdyn ravinteikkaan smoothien. Hyvää! Lukaisin pari sivua ihanasta pikku-Hesarista samalla seisaalteni keittiötason äärellä (uusi kikka, etten nuukahdan pöydän ääreen). Siirryin kylppäriin meikkaamaan kirkasvalolampun valossa samalla hörppien toista kupillistani lemongrass mateeta. Kaikki tämä johti ajoissa ja energisenä töissä olemiseen, jei!

Ja koska olin ollut niin ajoissa töissä aamulla, tein puolisen tuntia plussia ja silti lähdin aiemmin töistä kuin yleensä. Ehdin kotiin tekemään alkupalaksi näitä ihania avokadon puolikkaita, jotka maustoin Himalajan ruususuolalla ja oliiviöljyllä. Oli niin hyviä, etten tajunnut kuvata ennen kuin ruokailun jälkeen, ja tämä pätee myös seuraavaan ruokakuvaan! Arkirealismia siis näissäkin kuvissa. Peeäs. näissä ei ole niin paljon öljyä kuin miltä näyttää, suola kun oli jo alkanut itkettämään avokadoa :) Tuo yksinäinen avokadon puolikaskaan ei kauaa lautasella pyörinyt. Alkupalojen jälkeen lähdin vanhemman koiran kanssa happihyppelylle, kävimme kurkkimassa mistä löytyisi uusia polkuja jäälle, oli niin rauhallista, nähtiin matkallamme vain yksi ohi kulkeva auto. 

Lenkin jälkeen miehen valmistama pääruoka olikin jo valmis. Lohta ja kasviksia pestolla, namnam! Testinä laitettiin vain puoleen lohipalasta pestohuntu ja itseasiassa se toimikin paremmin ilman pestoa kun pestoa olikin jo kasviksissa. Namnam! Tätä pitää tehdä useamminkin. Kuten kuvasta näkyy, ei ruokaa paljoa jäänyt huomiselle (joten silloin on taas kokattava lisää).

Happihyppelyn ja reippailun voimalla jaksaa! Nimittäin kirjoittaa lopputyötään iltakymmeneen, kunnes alkaa päivittämään blogiaan. Vain pari kertaa kurkkasin välissä facebookkia ja blogeja. Ja ihan vähän vaan! Sain aikaiseksi sivutolkulla tekstiä ja nyt ollaan jo niin hyvässä vaiheessa työn kanssa, että kyllä tämä tästä valmistuu! Katsotaan, pitäisinkö huomenna ihan välipäivän vai tekisinkö hiukan lisää. Perjantaina mietin jo olisiko after works skumppa mitään. Milloin minäkin olen sellaisella käynyt, joskus puolitoista vuotta sitten?!? Perjantaina on joka tapauksessa julkisilla kulkemisen päivä, joten senhän voisi käyttää hyväkseen ja käydä istumassa työkavereiden kanssa hetken ennen viikonlopun viettoon siirtymistä. Silloin onkin tiedossa kovaa työtä lopputyön parissa sekä ulkoilua jäällä koirien kera sekä rentoutumista kenties leffan parissa. 

Siinä jossain oven avaamisen ja avokadojen välissä avasin myös kirjekuoren HUS:silta. Olin saanut ajan noin kuukauden päähän toimenpiteeseen, katsovat tähystyksessä kohdun polyypin tilanteen ja samalla poistavat sen tarvittaessa (käytännössä poistavat). Mies vielä kyseli siitä kaikkea multa, mutta itse halusin vain kirjata päivämäärän kalenteriin ja jättää asian tältä erää sikseen. Elämässä tässä ja nyt on niin paljon tekemistä, on vain pakko keskittyä tällä hetkellä tärkeimpiin ja käsitellä toimenpidettä koskevat pelot ja asiat sitten kun ne ovat ajankohtaisia. Mutta iloista tässä on se, että sain ajan näin pian! Hyvässä lykyssä voisimme antaa pienelle taas mahdollisuuden Köpiksen reissulla maaliskuun lopulla kuten toivoinkin.

Siihen asti elän omaa elämääni, opiskelen tutkintoni loppuun, menen uusiin treenipaikkoihin ja kokeilen uusia lajeja, näen ystäviä ja nautin elämästä! Haen uusia töitä ja haaveilen, hengitän, joogaan ja etenen omalla matkallani. Tutkin hyvinvointia, luen kirjoja, kokeilen uusia ruokia, etsin itselleni parasta ruokavaliota ja elämäntapaa. Käsittelen suruani, mieltäni ja hyvinvointini esteitä. Löydän hyvinvointini lähteitä, näen ihmisiä ja rakastan. Ja kirjoitan siitä kaikesta blogiin, mihin olen jo kotiutunut muiden blogaajien keskelle vapaasti omaksi itsekseni. Ihana kevät!

<3 Eerika, joka sanoo hyvää yötä!

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.