Hedelmällistä kevättä

Bättre liv

Kuva: Fertility Friend  (ei omiin tietoihini perustuvaa dataa)

Onpas jännää, onpas jännää. Siitä on aikaa kun olen ihan oikeasti ajatellut raskautumista. Nyt kun olen hormonitestien takia kirjannut ylös aamulämpöjäni ja ties mitä muuta, alkavat toiveet hiljalleen heräilemään. Kevätaurinko paistaa ja elämä on täyttä. Fertile Friend vaikuttaa oikeasti kätevältä avulta, vaikka se aluksi tuntuikin hankalalta käyttää. Aiemmin käyttämäni Period Diary kun alkoi sekoilemaan eikä antanut läheskään yhtä tarkkoja tietoja ja käyriä tai tulkinnut ovulaatiopäivää näin tarkasti syöttämieni tietojen perusteella. On tosi jännä seurata kuinka kroppa toimii, aamulämmöt vaihtelee kierron vaiheiden mukaan ja myöskin valkovuodon koostumus ja määrä. Eihän tällaisia ole oikeasti ennen ajatellut. Että miksi joskus palelee enemmän öisin ja toisena yönä saa nukkua nakkena. Olen vasta alkanut huomaamaan, milloin PMS-oireeni tulevat, ja senkin usein vasta jälkikäteen "ai siksi sä olit niin ärsyttävä silloin.." ;) Tosi hyvin siis ollaan oltu perillä oman kropan toiminnasta!

En vieläkään juoksentele mieheni kimppuun taulukkoa katsellen, mutta iloitsen toki kun huomaan aktiivisen vaiheen osuneen sopiville päiville. Ja niinhän se luonnollisesti meneekin, sitä vaan on huomattavan paljon kiinnostuneempi ja aktiivisempi hedelmällisinä päivinä. Mieskin on kysellyt milloin ne päivät nyt sitten on, mutta eipä tätä olla sen enempiä aikataulutettu tai stressattu. Sittenhän sen näkee. Vaikka menneisyys on ollut raskas, on kuitenkin toivoa että raskautuisimme tälläkin kertaa melko nopeasti. Mitään hätää ja kiirettä ei siis ole. Tällä kertaa en jaksa miettiä mihin aikaan vuodesta laskettu aika tulisi tai milloin jäisin äitiyslomalle ja miten se sopisi yhteen lomieni kanssa tai voisinko vaihtaa työpaikkaa jos sopiva paikka tulisi vastaan. Ainoa asia mitä toivon, on että seuraava alkava raskautemme saisi kestää loppuun asti ja saisimme terveen pienen paketin kotiimme. Joku määrä pelkoa ja huolta on varmasti tiedossa, mutta se tulee sitten kun se tulee. Nyt elän täynnä toivoa ja odotan kevättä ja kesää.

Aurinkoa päivääsi <3 Eerika

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan oikein, ettet mieti liian pitkälle asioita, esim milloin laskettu aika tai äitiysloma alkaa...Kyllä ne tulee sieltä omalla ajallaan! Toivon sydämeni pohjasta, että saatte pienokaisen kotiin (sitten kun sen aika on) :)

Mindeka
Ma-material Girl

Samaa mieltä kuin edellinen Vierailija. Tsemppiä ja kaunista kevättä!

Eerika
Bättre liv

Kiitos viesteistänne Vierailija & Mindeka :) Elämä on oikein hyvää näinkin, vaikka toive pienestä onkin suuri. Eletään elämää ja katsotaan mitä tuleman pitää. Ihme juttu tällaiselta organisoijalta, huolehtijalta ja stressaajalta että antaa vaan asioiden tapahtua omalla painollaan! Mut ainiin, kohta pitääkin jo juosta ;) Elämä on hieman täyttä, mutta ihanaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.