Hoidon aloitus eikun siis lopetus

Bättre liv

On pitänyt kirjoittaa hoidon aloituksesta, mutta sehän jo loppui! Tyttö siis oli hoidossa toukokuun alusta Juhannukselle (miinus matka siinä välissä) ja nyt mennäänkin jo isin kesävapaissa. Kahden aikuisen työn ja yhden lapsen hoidon yhdistäminen oli kyllä aikamoista rumbaa. Viimeisellä viikolla mies oli kahtena päivänä työreissulla ja piti jo vähän hengitellä. Muuten hoidossa meni oikein hyvin ja ollaan oltu kovin tyytyväisiä siihen miten kaikki lopulta hoitui. 

Pienet koomat työ- ja hoitopäivän jälkeen viime viikolta..

Miehen kesävapaat tulevat kuitenkin tosi hyvään vaiheeseen. Jo kahdessa päivässä olen huomannut miten paljon helpottaa kun tietää toisen vanhemman olevan lapsen kanssa kotona. Jotenkin sinne töihin on helpompi mennä ja palata ilman huolia. Mies siis viettää seuraavat 2 kk tytön kanssa kotona, itse lomailen muutaman viikon yhtä aikaa. Toivottavasti isi ja tytär lähentyvät entisestään tänä aikana ja hoitorutiinit tulevat yhä vaan tutummiksi! Saattaa syksykin tuntua päiväkodin aloituksineen vähän helpommalta kun perheessä on enemmän balanssia äidin ja isin kesken (ainakin tytön näkövinkkelistä).

Isin kanssa on mm. rakennettu torneja ja käyty pyöräilemässä!

Blogin kirjoittaminen on tosin nyt lähes mahdotonta, sillä ainut mahdollinen aika sille on tytön nukahdettua ja aivotoiminta on vaan aika sumeata tähän aikaan. Nyt siis huomiset työvaatteet valmiiksi tärkeää palaveria varten, kamomillateen hörppimistä, iltapesut ja unille. Sain viime yönä pitkästä aikaa nukuttua sellaiset unet, että aamulla oli levännyt olo ja ajattelin koettaa uusia sen!

Peeäs. Olipas aikamoiset Juhannuskelit kuten kuvasta näkyy :) Me vallattiin omakotitalo, mitäs te muut puuhasitte?

<3 Eerika & Epeliina (1v 6kk äiti ja tytär!)

Kommentit

Jeba
Tuuliajolla

Huoh! Tiedän! Se on aikamoista myös kahden lapsen kanssa! Mies haki eilen lapset päiväkodista ja kun illalla olin laittamassa seuraavan päivän vaatteita valmiiksi ulkovaatteita myöden, huomaan ettei lasten ulkovaatteita ole missään! Kysyn mieheltä missä vaatteet ja mies vastaa, että pitikö nekin ottaa sieltä mukaan? Öööh, joo pitää! ( ulkona oli siis eilen lämmin ja lapsilla vain sisävaatteet päällä )

Tänään aamulla sitten lasten kanssa päiväkotiin lähtiessä satoi kaatamalla ja lapsilla päällä ainoastaan sisävaatteet. Kunnes huomasin, ettei mulla ole edes auton avaimia, sillä ne on miehen taskussa ja mies jo töissä Turussa!!! Arrrgggghh!

Eerika
Bättre liv

Tsiisus, siis voi apua! Meillä ei tainnut unohtua hoitoon kuin vaunut vaikka tarvitsin niitä seuraavana päivänä kun olin viemässä tyttöä bussilla.. onneksi on myös matkarattaat! :) Tsemiä sinne, täällä iloitaan kotona lapsia hoitavasta puolisosta. Siitä hommasta pitäisi saada mitalli!

Jeba
Tuuliajolla

Huh, no onneksi oli! Kyllä näiden lasten kanssa aina sattuu ja tapahtuu. :)

Kiitos, sinnekin - taas. <3<3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.