Huono omatunto ja haavoittuvaisuus

Bättre liv

Kävin koiran kanssa kävelyllä liukastumatta (kuunnellen Eye of the Tigeria!), söin lämmityksiä ja luin vähän lisää blogeja. Nyt linnottauduin makkariin läppäri sylissä ja koira vieressä kippuralla. Ajattelin katsoa matkaohjelmia netistä miehen linnottauduttua puolestaan olkkariin koko päiväksi pelaamaan pleikkarilla. Ihan hirvittävät tunnontuskathan tästä seurasi, kun en ole edes siivonnut keittiötä, ajastanut autoa aamuksi lämpenemään, valinnut vaatteita huomiselle tai pessyt ja kihartanut tukkaa. Ja meinaan ihan vain olla ja rentoutua!

Niinpä katsoin juuri uudelleen jo aiemmin löytämäni aivan uskomattoman hyvän TED-videon Brené Brown:The power of vurnerability. Tämä pitäisi ehkä katsoa joka päivä, jotta pää pysyisi oikein päin kolahtaneena. Lyhykäisyydessään tästä seurannut uudelleenoivallukseni: Se, että minusta tuntuu nyt näin kurjalta, tarkoittaa vain että olen elossa. En ole turruttanut tunteitani shoppailulla, alkoholilla, ruoalla tai vihalla saati kieltänyt itseäni tuntemasta mitään. Kun elän täydellä sydämellä ja tunnustan ja näytän haavoittuvaisuuteni, voin tuntea tämän surun lisäksi myös uskomatonta iloa ja rakkautta. Ja vaikka kuinka haluaisin näyttää täydelliseltä eritoten cv:ssäni ja facebookissa, niin ei. Ei minun tarvitse edes olla täydellinen, minä kelpaan ja ansaitsen rakkautta ja läheisyyttä ihan tällaisena. Kun olen armollinen ja rakastava itselleni, voin olla armollinen ja rakastava myös muille. Siitä seuraa lisää rakkautta ja yhteyttä muihin. Sisäisen tyhjyyden täyttymistä. Itsensä ja tämän hetken hyväksymistä.

Niinpä tervehdys yleareena, katsomo ja ruutu.fi, nyt aloitetaan ilta Reissuelämällä lasten kanssa Kaliforniassa (Muokkaus: Pyh, se oli ihan huono, tää on parempi!) ja hiljennetään se huono omatunto (nimittäin käytinhän mä jo koiran lenkillä ja pistin pyykit koneeseen.. shh.. hiljaa!). Huoh, mulla on niin pitkä matka kuljettavanani ennen kun se hiljenee (entä se opintotehtävä, kai sä edes vastaat niihin maileihin..HILJAA!). Että ihanaa uuden vuoden ensimmäistä päivää vaan sinnekin laiskiaiset (toivottavasti paremmalla omallatunnolla)! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.