Hyvää aikaa

Bättre liv

Onko väärin soittaa miehelle ja pyytää tulemaan aikaisin kotiin työiltamasta? Mielestäni on, tosin tällä kertaa hän on juuri palannut kolmen päivän työreissulta eikä olla ehditty nähdä hereillä kuin tuntin eilen illalla. Yhteyden tarve on VALTAVA. Huomasin sen kun soittelin eilen kolmelle kaverille ja jutella höpistiin ja tänäänkin vielä yhdelle piti päästä pulisemaan. Että sori kaverit, en soita teille enää tänään vaan yritän nyt purkaa itseni tänne blogiin ja halia koiria! 

Muuten tänään on ollut oikein ihana päivä. Aika etenee hitaasti mutta varmasti ja olo on hyvä! Sitä ne kaveritkin heti ensimmäisenä varovaisesti kysyy ja pitää heti sanoa, että ei mitään hätää, kaikki on hyvin täällä! Ovat toiset meistä huolissaan. Vaikka en huolestumista muille millään tapaa haluaisi, tuntuu se niin kovin hyvältä että ympärillä on ihmisiä jotka välittävät. Nyt tunnen todella sen tukiverkon kun vihdoin uskalsin avautua ja ottaa tuen vastaan! Vaikka ystävät asuvat kaukana, vai olenko se vain minä, on heistä niin kovasti tukea ihan jo puhelimen välityksellä ja ihanien viestien muodossa. Ja teistäkin jotka tänne blogiin laitatte viestejä, ihania olette!

Tänään olen iloinnut työonnistumisista, syönyt taas jäätelöä kahvitauolla ja käynyt Stockalla lahjaostoksilla. Löysin sisustus- ja keittiöpuolelta ihania juttuja miehelle synttärilahjaksi! Hiplasin samalla ihania kelloja (tahdon nuo molemmat ensimmäisistä kuvista!), istuin erilaisia tuoleja (Domukset olis aika nannat), tunnustelin String-hyllyjä ja löysin jo seuraavankin lahja miehelle (onko pakko odottaa Jouluun?). En muistanutkaan miten ihana Stocka on! Ihan niinku olis ollu melkein ulkomailla. Ai mitenniin käyn liian vähän ihmisten ilmoilla? Mitenniin elän töissä, kotona, lenkkipoluilla, joogassa, kuntokeskuksessa ja lähikaupassa? Pääsin myös leikkimään paparazzia (anteeksi jos nämä ovat jonkun blogimamman vaunut, sumensin vauvan kasvot), sillä ravintolassa näkyi aikasta kiva Bugis-yhdistelmä Maxi-Cosin turvakaukalon kanssa. Ehkä me sittenkin käännytään näihin päin.. näytti aika näppärältä! Ja ai että ruoka maistuu hyvälle kun on NÄLKÄ! Ja sehän minulla on kokoajan. Työpaikkaruokalankin sapuskat ovat alkaneet ihan eri tavalla maistumaan. Mutta siis yritin sanoa, että Stockan kahdeksannen kerroksen salaatti oli hyvää ja minä haluan tästä lähtien joka päivä vadelmavinegretteä!

Mutta nyt sinne tuttuakin tutummalle lenkkipolulle. Ehkä se mieskin sieltä vielä kotiin palajaa, ei se voi jetlagiltaan kauaa yössä kestää ;) Ihanaa viikonloppua, minä täytän sen tällä kertaa ystävillä!

<3 Eerika & Jeppe rv 5+4

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.