Ja sydän hakkaa

Bättre liv

Sydän hakkaa ja kurkkua kuristaa. Ultra-aika on nyt varattu kesäkuun alkupuolelle, samalla varattiin myös toinen ultra elokuulle! Kun täti siellä luurin toisessa päässä sanoi että varataanpas tämä toinenkin samalla, sain vaan sanotuksi että "kun mulla on kaksi keskenmenoa takana niin kuulostaa aika toiveikkaalta". Nainen toivotti kuitenkin onnea tähän raskauteen ja sanoi, että parasta nämä on nyt varata kun aikoja vielä saa, voihan näitä sitten perua. Ensimmäinen aika vielä meni sellaiselle päivälle, että mies on silloin työmatkalla. Enpä sitä kuitenkaan haluaisi siirtää yhtään pidemmälle kun sain ensimmäisen mahdollisen ajan. Mutta että yksin sitten menen. Pelottaa ihan julmetusti!

Tänään saan myös tietää tukostaipumustestin tulokset, enkä tiedä yhtään missä vaiheessa päivää lääkärin puhelu tulee. Samoin työterveyslääkärin pitäisi soittaa, toivon saavani ainakin yhteen varhaisultraan sieltä lähetteen. Olisipa edes oma työhuone tai jotain, mutta täällä mä vaan hiippailen luuri korvassa jonotuspiipitys raikuen ja kerron tärisevällä äänellä nimeni kun sieltä vihdoin vastataan. Ja samalla juoksen vapaana olevaan huoneeseen. Ja sydän hakkaa. Mut se on jännä että mitä enemmän mua pelottaa, sitä kovempaa mä yritän. Varaan heti ajat pois, sillä tästä on vaan päästävä yli. Nimittäin pelosta.

<3 Eerika

Share

Kommentit

Nickye
Mustetta Ihon Alla

Jos mies ei saa työmatkaansa siirrettyä, niin ota joku kaveri mukaan! Mukavampi siellä on kaksin istua, ja on sitten joku tuki ja turva joka rauhottelee kun meinaa hermot pettää siinä odotellessa. Se on kuitenkin niin iso asia se ultra, että kiva se on jonkun kanssa jakaa vaikkei isä pääsisikään mukaan. Tsemppiä ja positiivisen rauhottavia ajatuksia!

Eerika
Bättre liv

No, katellaans nyt ensiks et päästäis tuonne kesäkuulle asti *koputtaa puuta*. Miehen työreissu ei luultavasti siirry, sillä kyseessä on jo aikaa sitten sovittu ulkomaanreissu. Ja vielä epätodennäköisempää olisi että joku kavereistani tulisi työaikana tuekseni, sillä samalla paikkakunnalla asu kuin yksi läheinen ystävä, hänkin lapseton. Mut ehkä mä noin iloisen asian läpi pärjään yksinkin, vaikka jännitys ois varmasti kova! Mä tunnun elävän tätä yksin pärjäämisen profetiaa kyllä. Mut kiitos kuitenkin :) Sykkeet on täällä laskeneet sen verran että uni meinaa tulla, nyt siis kotiin ulkoilemaan koirien kanssa ja odottamaan milloin lääkärit soittelee! Aurinkoista iltaa <3 Eerika

gabi (Ei varmistettu)

Mitä tuolla alkuraskauden fysioterapiassa tehdään? Ei meillä treellä vaan tollasta ollu.. vai onko toi joku ihan uusi juttu? Jakselehan! :)

Eerika
Bättre liv

Moi gabi ja terveisiä Tampereelle! Tämä fyssarijuttu on ollut ainakin kaikissa saamissani lapuissa täällä E:llä alkavassa pääkaupunkiseudun kunnassa. Tässä lapussa lukee näistä kahdesta käynnistä (toinen vasta synnytyksen ja jälkitarkastuksen jälkeen) "Tavoite: Edesauttaa lantionpohjanlihasten palautumista synnytyksen jälkeen sekä ennaltaehkäistä lantionpohjan toimintahäiriöiden syntyä motivoimalla äidit omaehtoiseen harjoitteluun koko elämänkaaren ajaksi. Äidin ja vauvan välisen vuorovaikutuksen sekä vauvan motorisen kehityksen tukeminen arjessa." Eli niin, en oikein tiedä mitä siellä tehdään! Kai tässäkin jotain lantionpohjan lihaksia opetellaan jo vahvistamaan? Tosin vuosia jooganneelle ja myös pilatesta harrastaneelle en tiedä kuinka tarpeellinen tuo on, mutta taidanpa mennä käymään ja kerron sitten joskus touko-kesäkuussa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.