Jeppe ekassa kuvassa

Bättre liv

Jahas, tässähän se oliskin Jepen ensimmäinen koulukuva. Eiku ultrakuva. Koko vastaa viikkoja oikein hyvin, menkoista laskien täällä oltais rv 6+4 ja mitan mukaan oltaisiin 6+2. Kun toinen on himpun alta 6mm kokoinen, voi tämä ero mennä hyvinkin vielä virhemarginaaliin, mikä on huimat +-4pv. Pienen sydän sykki ja tyyppi oli kiinnittynyt kohdun yläosaan, lääkäri saikin hieman painella ja käännellä että sai pienen mahdollisimman hyvin hollille mittausta varten. Hieno fiilis, sillä olin jo vähän epäillyt notta onkohan siellä nyt ketään. Mutta olihan tälle parin päivän jatkuneelle pahoinvoinnille hyvä syy, ei ole nimittäin meinannut ohi mennä edes jatkuvalla syömisellä!

Tässä vielä päivällinen. Siis jotenkin on vaan jatkuvasti saatava ruislastuja, aurinkokuivattu tomaatti -pyrettä ja juuuuuuustoa! Tehtiin myös tomaattista rapukeittoa, mutta jostain syystä en kyennyt syömään niitä rapuja vaan söin sitten pelkkää sitä tomaattikeitto-osaa. Oli muuten tosi hyvää! Välillä tulee ihan kummia juttuja, esim. avokadoa teki mieli ennen raskautumista ja siinä ihan alussa. Mutta pari viikkoa sitten kaikki avokadot alkoi maistua ylikypsille ja ällöttäville, vaikka olis ollut just sopivan kypsiä! Eli ei sit enää avokadoja, ne näköjään ällöttää. Mutta ai että, suomalaisia pakastemansikoita ja -mustikoita syön joka päivä, välillä laitan sekaan hunajaa, puuroa, jogurttia, kinuskikastiketta tai jäätelöä. Joitain hedelmiä tekee mieli ihan tosissaan. Ja kaikkea pientä ja suolaista. Kuten sipsejä ja salmiakkia. Mutta maltan mieleni :) Ja ai että miten hyvää SIMA onkaan! Mutta siinä pirulaisessa on 0,8% alkoholia, ettei nyt ihan pullokaupalla voi vetää. Tähän mennessä muutamasta lasillisesta päivässä ei ole myöskään alkanut närästämään tai turvottamaan. Ostettiin just kolme pulloa kaappiin, pitäisköhän ostaa joku lavallinen varastoon? Entä jos ne kohta lakkaa myymästä simaa?

Ja siis ollaanko me nyt yltiöonnellisia? Mun pitää myöntää, että vaikka kuinka on ihanaa nähdä että pienen sydän se siellä sykkii, ei se sano mitään huomisesta. Siispä päivä kerrallaan ja toivotaan näkevämme se pieni sydän uudellen 2-3 viikon päästä uudessa ultrassa. Ja vielä sitten reilun 5 viikon päästä ekassa kunnallisessa ultrassa. Anna meidän päästä sinne asti ja sen yli! Anna pienen kasvaa ja sykkiä reippaasti, olla turvassa ja saada kaikki ravinteet mitä se tarvitsee. Anna meidän voida hyvin, elää ilman kipuja ja vuotoja, ilman säikkymistä ja suurta huolta. Anna meille raskausmasu ja tieto siitä, että pieni kasvaa ja riskiviikot ovat takanapäin.

Ihanaa viikonloppua, täällä me herkutellaan ja nautiskellaan elämästä <3 Eerika

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Mä jo odottelinkin tätä postausta <3 

Kotona
Kaukana kotoa

Ihanaa! Olen tosi onnellinen puolestasi. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin.

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Onnittelut Jepen ekasta kuvasta <3 Laita tuon herkkukeiton ohje!

Silkki (Ei varmistettu)

Voi onne mahottomasti. Meillä mennään viikkoja 5+4, eli hyvää tahtia teidän perässä. Täällä samoja pelkoja, mutta nyt leuka ylös ja toivotaan parasta &lt;3

anne_____ (Ei varmistettu)

ihanaa, onnea!

Elina U.
Lentoaskeleita

Oi! Tästähän ei voi olla tykkäämättä, täällä pitäisi olla vielä jokin supersydän-painike! :)

Tahiti

Onnea! :)

Uusia avauksia

Ihana juttu :) Kovasti onnea!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.