Känkkäränkän aurinkoinen keikkauspäivä

Bättre liv

Jotkut päivät vaan alkavat surkeasti. Mutta hei, nehän voivat kääntyä päälaelleen kuin yllättäen ja täyttyä ilolla! Miehen supertyöstressikiukuttelu tarttui aamulla minuunkin pahana olona, kun toinen paiskoi ovia ihan tyhjästä. Liikenne tökki ja töissä tuntui kaikki olevan nurinkurin. Känkkäränkkä oli todellakin tullut pimeän turvin käymään! Loistavaa on työkavereiden tuki, sai sanoa suoraan mikä kiukutti ja sitten heitettiin kaikki ihan vitsiksi ja ränttäliksi ja naurettiin päälle. Lopulta sain jopa päivän aikana jotain aikaiseksikin surkeasta fiiliksestä ja keskittymiskyvystäni huolimatta, sekä siitä että odotin kaikkia tietoja joiden jälkeen olisikin tiedossa kiirettä.

Lähdin kuitenkin neljältä ajelemaan lähipankkiin ja postiin, kun piti selvittää harvinaislaatuisen katala tunnuslukulappuepisodi ennen puolta viittä. Liikenneruuhkassa tuskailin ja lopulta juoksin pankin ovista sisään juuri ennen sulkemista. Siitä huolimatta ihana nuori mies tiskin takana hymyili ja kyseli haluaisinko käyttää hillittömät bonukseni vaikkapa heidän vakuutuksiinsa (vähäkö osuuspankissa muuten myydään!). Sanoin miettiväni asiaa, kiitin tunnusluvuista ja hyvästelin. Postipaketin sain siltä kivalta virkailijalta, jonka kanssa päiviteltiin uuden talvitakkini irtoilevaa karvakaulusta. Kyllä, tämä mahtava asiakaspalvelija ei mennyt mykäksi siinäkään absurdissa tilanteessa kun näprään piilonappia kiinni kesken asiakaspalvelutilanteen! Jotta päivä aukenisi täysin ilolle ja valolle, löysin aivan ihanan joulukojun, missä italialainen mies myi kaikenlaisia herkkuja. Juttelimme herkuista ja Italiasta ja ruoasta ja suomesta, meidän Italianmatkoistamme ja kaikesta aivan kuin Italiassa konsanaan. Ostin Italiasta muistuttavia herkkuja ja olin yhtä hymyä kojulta lähtiessäni. Ciao! Grazie mille! Ja kun kotiovi lopulta parin liikenneruuhkan jälkeen kävi, en mytännytkään miestä päiväni pilaamisesta vaan huusin "Buon giorno mi amore!". Mies pussasi, maistoi Italian herkkuja ja lähti treeneihin. Ciao!

Kaiken lisäksi katsokaas mitä postipaketista löytyi! Menin ostamaan miehelle kirjaa lahjaksi ja samalla löysin  puoli-ilmaiseksi itselleni joogakirjan (hyvää Joulua minä!), anopille vauvaneulekirjan sekä meille miehen kanssa uuden reseptikirjan. Aluksi katsoin, että onpas aika vanha tämä joogakirja kuvien perusteella (ihana jumppapuku!), mutta sitten tajusin että hei! Näissä kaikissa liikkeissä on joku tällainen raskaana-kohta! Kirjassa on siis selitetty, millä raskauskolmanneksella mitäkin liikettä voi tehdä ja millä variaatioilla. Jes! Tuurini on ylitsevuotavaisen loistava! Aivan kuin Donna Farhi olisi vuonna 2000 lukenut eilisen blogipostaukseni! Näinpä tämä outoja jumppapukuja täynnä oleva kirja pysyy meillä ja minä kaivan joogamaton kaapista ja alan varovaisesti koettamaan miltä jooga tuntuu. Erityisesti niska-hartiaseudulla on tuntunut tämä joogatauko, loppuviikosta alan olemaan töissä ihan jumissa eikä ryhtikään ole enää ihan kunnossa. Edes pieni avaava harjoittelu pitäisi kehon kunnossa ja keskittymis-, hengitys- ja rentoutusharjoitukset mielen rauhallisena. 

Jee, saan tehdä tätäkin liikettä!

Niinpä istun tässä keittiön pöydän äärellä, silmät ristissä ja mieli iloa täynnä. Ulkona vihmoo lunta ja uunissa valmistuu baskilainen paprika-kanapata, pöydällä on italialaisia herkkuja ja joogakirja minua odottamassa. Olo on kyllä väsynyt, mutta onneksi tämän illan saa todella levätä. Huomenna sitten mennäänkin taas iltaan asti, kunnes perjantaina taas levätään ja nautiskellaan. Ihanaa loppuviikkoa ja iloa päiviinne, vaikkapa vain puoleen päivään jos se ensimmäinen puolikas oli jostain syystä mätä!

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.