Keittoa, väsymystä ja kaupankäyntiä

Bättre liv

Tässä nyt oikein päivän kuulumiset -postaus, näillä mennään just nyt:

Peruna-purjokeitto oli hyvän makuista. Tein taasen "sen raskausajan reseptikirjan" perusteella.. tai siis mies teki suurimmaksi osaksi kun jäin töihin (suustani) kiinni. Tosin ohjeesta poiketen soseutin keiton, nestettä olisi voinut olla vähän vähemmänkin. Lähikaupasta ei löytynyt sinimailasen ituja. Pelkkä keitto ei oikein täyttänyt, joten lisäsin siihen kasan raejuustoa proteiiniksi. Lisäksi namnam hapankorppua juustolla (raskausajan favorite). Keiton ohje postauksen lopussa!

Työpäivät tuntuvat ikuisille, väsyttää aivan tolkuttomasti. Kun väsy iskee, kaikki tuntuu ylivoimaiselle. Mieli alkaa muutenkin olemaan jo tulevassa ja töihin on vaikea keskittyä täysillä. Tunnen oloni maailman surkeimmaksi työntekijäksi kun en pysty olemaan täysillä messissä. Välillä mietin odottavatko muutkin vain, että lähden. Kumpa vaan asiat olisivat selkeämpiä ja tietäisin mitä minulta miloinkin odotetaan. Mitä merkitystä näillä kolmella kuukaudella on? Toisaalta aika menee nopeasti kun käy töissä. Mutta silti, ahdistaa. Katsotaan nyt mitä tästä tulee, päivä kerrallaan. 

Onneksi pieni tykkää elämästään masussa ja ilmeisesti myös suklaasta. Sai minut salmiakin rakastajankin hakemaan iltapäivällä tummaa suklaata ja potki innoissaan sen saatuaan! Ihme epeli, sai minut myös ostaman pullan, vaikken ole syönyt vehnäisiä aikoihin. Nyt on maailmankirjat sekaisin! Ja ehkä se on myös tämä väsymys, sitä etsii energiaa sieltä mistä sitä saa. Aikamoinen rakas kuitenkin, niin suloinen hutkija ja potkija <3

Olen myös ollut elämäni sankari ja saanut netin kautta myytyä niin sohvan, maton, kaiuttimet, valaisimen ja pelipaketinkin. Muutama pienempi tavara on vielä myynnissä, jotain ehkä vielä lähdössä myyntiin. Uusi sohva tulee perjantaina, jee! Kaikki ylimääräisen kaman myynnistä tulevat tuotot pistetään vauvakassaan. Ja samalla kun työhuoneeseen tulee tilaa, voidaan käydä ostamassa pienelle lipastoa ja hyllyä mihin hiljalleen kerääntyvän tavaran saa jemmattua. Harmi vaan, että jokainen Stokke Tripp Trappin Newborn Set minkä olen yrittänyt ostaa on mennyt minuuteissa/tunneissa eikä sopivaa Tripp Trappiakaan ole löytynyt (joko väärä hinta, väri, vuosimalli tai jo myyty). No, onneksi on aikaa etsiä! Aika pirun nopea noiden kanssa saa vaan näköjään olla! Mutta kyllä tässä hiljalleen näyttäisi pienelle löytyvän vaunuja, kestovaippoja, kantoliinaa ja vaatteita - käyetttyinä! Kiitos kaikille blogin kautta lähestyneille, pienelle näyttäisi tulevan käytettyä tarviketta myös täältä kautta <3 Ihan superia!

Alla vielä peruna-purjokeiton resepti, ei mitään superihmeellistä, mutta vallan hyvä arkikeittohan tämä :) Vielä kun löytäisi ne sinimailasen idut!

Purjo-perunakeitto (4 annosta)

2 keskikokoista purjosipulia
2 rkl voita
1 tl suolaa
1 maustemitta pippuria
400 g perunoita
8 dl vettä
2 rkl kanafondia
2 kirvelinoksaa
2 timjaminoksaa
2 persiljanoksaa
1 dl ranskankermaa
1 paketti sinimailasen ituja (noin 200g)

Puhdista ja huuhtele purjot. Leikkaa pieniksi paloiksi. Sulata voi padassa. Kuullota purjosipuleita, mutta älä ruskista. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja huuhtele perunat. Paloittele perunat ja lisää pataan. Lisää vesi ja fondi. anna kiehua noin 10 minuuttia, kunnes perunat ovat pehmenneet. Silppua yrtit ja lisää joukkoon.

Sekoita joukkoon ranskankerma. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää keiton pinnalle sinimailasen ituja.

(Omat kommentit: keitto on kivempaa soseutettuna, nestettä voisi olla vähän vähemmän, kuka ostaa puskatolkulla yrttejä parin oksen takia ja miksei lähikaupassa ole ituja?)

Reseptin lähde: Kahden edestä - herkullista raskausajan ruokaa : Desser, Nord, Desser.

Terkkuja pikkumurulta <3 Eerika & Epeliina (rv 22+2)

Kommentit

Ihme

Olethan myös muistanut liittyä Kristaliinan perustamalle Facebookin Vaihtopalstalle! Minä olen ainakin tehnyt siellä oikein hyviä vaihtareita. Ja se Newborn-settikin (ainakin melkein) löytyi sitä kautta. 

Eerika
Bättre liv

En ole tainnut liittyä, facessa en ole "ulos kaapista" raskauden kanssa ja ryhmät taitaa näkyä kavereille. Lisäksi olen "nimettömänä" täällä Lilyssä kun blogi on niin henkilökohtainen, vaan facen vaihtariryhmässä pitäisi esiintyä profiililla eli koko nimellä :/ Blaah! Pitävi miettiä! Harmi kun noita Newborn settejä tuntuu olevan aika vähän liikkeellä ja ovat kovin haluttuja! Mutta eiköhän semmoinen vielä tiensä meille löydä :) Ehkä jollakin jää tarpeettomaksi juuri ennen Joulukuuta.. ;)

Ihme

Tuo Kristaliinan ryhmä on suljettu, joten ei näy muille. :) Kaapissa olen minäkin edelleen Facebookissa raskauden kanssa ja viikkoja on tänään (herranen aika sentään!) 38. :D  Mutta tietenkin sitten ryhmän sisällä oleville näkyy sinun nimi. On siellä joskus ollut listaus kuka on kukakin täällä Lilyn puolella, mutta ei siihenkään ole pakollista ilmoittautua.

Liityin juuri eilen Helsingin seudun yleiseen vaihtopalstaan, mutta enhän minä uskalla mitään siellä vaihdella tai etsiä, kun se on julkinen ja näkyy sitten kaikille kaverille Facebookissa. :/ No ehkä sitten reippaan viikon päästä, kun hepun on tarkoitus tähän maailmaan ilmaantuta. 

Eerika
Bättre liv

Jes, josko uskallan :) Onneksi en ole ainoa joka on varovainen tuon facebookin kanssa, olen siellä itse aika avoin ja postaan aika paljon, mutta haluan itse määritellä sen mistä aiheista puhun ja mistä en. Mm. raskaus menee henkilökohtaisten asioiden kategoriaan, mistä haluan ilmoittaa vain vastavuoroisessa keskustelussa, en niin että joku vanha koulukaveri vaan kurkkii että jaahas! Tosin voihan se olla että ihan loppuraskaudesta haluankin paljastaa masukuvan, kuka tietää. Ainakin pienen syntymän meinasin julkistaa, saas nähdä tuleeko kuvan kera vai ilman. Pitäis varmaan etsiä hyviä yleisiä vaihto/kirppispalstoja, voihan siellä käydä ihan katsomassa muiden ilmoituksia ja laittaa sitten yksityistä viestiä jos kiinnostaa? 

gabi (Ei varmistettu)

En ole ikinä maininnut lapsestani mitään facebookissa. Ei jotenkin ole minun tyylistäni ja olenkin ajatellut, että hän saa halutessaan myöhemmin julkaista vaikka kaikki valokuvansa netissä.. itse.. sitten kun tietää mitä se tarkoittaa. Nyt vissiin kuulostan hirveän kylmältä, kun en hehkuta hänen jokaista tekoaan seinälläni.. Mutta kun ei se ole minua ja mitä se nyt sitten entisen luokkakaverini miehen serkkua sitten kiinnostaisi..

Ihme

Niin ja minkä värinen Tripp Trapp on hakusassa. Meillä kun niitä on kaksi, toinen ihan tarpeettomana.

Eerika
Bättre liv

Valkoista lähinnä haetaan, voitaisiin hyvin antaa Ukin maalattavaksi mutta jo valmiiksi valkoinen/vaalea tulisi helpommin kuntoon kuin tumma (ja palat varmasti mahtuisi vielä paikoilleen). Vuosimallin pitäisi olla 2003 tai uudempi, jotta Newborn set mahtuisi :)

Mankka17 (Ei varmistettu) http://mankka1717.blogspot.fi

Muistan kun myin tyttömme Trip Trapin, (kun oli 6 vuotias) niin meni kyllä huutonetistä nopeasti. Viimeinen vaihtoehto on ostaa uusi, jonka saatte sitten ihan satavarmasti myytyä eteenpäin.

Eerika
Bättre liv

Tripp Trappeja tuntuu onneksi olevan myynnissä en verran, että ehkä löydetään meille sopiva käytettynä. Newborn Setin kanssa onkin jo vähän enemmän tekemistä, katsotaan joudutaanko ostamaan uutena ja myymään sitten eteenpäin, ne tuntuvat menevän kuin häkä! Onneksi ollaan ajoissa liikkeellä :)

Katie
Aika kypsä äidiksi

Ah, mäkin olen just kyttäämässä eBaystä Newborn-settiä... Ajattelin aiemmin, että ihan turha kapine, ei me tarvita, mutta nyt kun muksu on täällä, oon hiffannut, miten tylsää sen on aina istua sitterissä lattialle ja nähdä meistä lähinnä karvaiset sääret... ;) Itse tuoli me ostettiin uutena (mustana), sillä halusin se varmasti kolhuitta.

Eerika
Bättre liv

Hih, meillä on vielä nuo karvaiset hirviöt, jotka ihan varmasti olisivat nuolemassa naamaa ja tunkemassa palloa syliin kuin silmä välttäisi.. hieman korkeampi taso olisi tosi kiva ja saahan tuon sitterin myös alas sieltä Tripp Trappin päältä :) Olisi myös kiva, että pieni olisi meidän kanssa alusta lähtien myös ruokaillessa seurustelemassa.

Meillä olisi käytössä Ukin hionta, paikkaus ja maalauspalvelut, joten ajateltiin ostaa käytetty ja hyödyntää sitä. Ukki on vielä toooosi tarkka mies eli siltä saa sellaista jälkeä mistä edes minä en löydä korjattavaa! Ukki on siis vakimies apuna (lue: mies jää apupojaksi ja minä autan ja ihastelen) kun tarvitaan tarkkaa tekijää esim. tapetointiin (ei yhtään hukkapalaa tai repsottavaa reunaa!). Kohta voisi tilata pienelle ne tapetitkin <3

Katie
Aika kypsä äidiksi

No joo, koiraperheessä varmasti vielä kätevämpi hankinta! Ja kätsyä myös, että on tuunauspalvelu omasta takaa. Olis meilläkin (Mies), jos ois aikaa... mut sitäpä juuri ei ole!

Sorry muuten nuo kaikki kirjoitusvirheet edellisessä kommentissa. Kielioppinatsia nolottaa...

Eerika
Bättre liv

Juu, meillä ei ole aikaa eikä tiloja, mutta onneksi on Ukki :) Tosin kuka tietää, saatetaan me päätyä ostamaan uutenakin jos siltä alkaa tuntumaan. Jälleenmyyntiarvo sekä tuolissa että sitterissä kun on kuitenkin hyvä :) Sen näkee sit miten tässä käy :)

Ja nou prop, ties mitä kieltä minäkin olen tänne taas kirjoitellut ;)

kollega 22+1 (Ei varmistettu)

kyseinen tuoli tulee muuten olemaan heti vauvan hanurin jälkeen koko taloutenne pestyin ja hinkatuin asia, ainakin ensi kesästä eteenpäin. vähättelemättä yhtään ukin maalaustaitoja, mietin, pysyykö se maali varmasti siinä juuriharjakuurauksessa siistinä?

mulle on myös tärkeää etsiä käytettynä kaikki mahdollinen, mutta tripp trapp on ollut yksi niistä asioista, jotka meille on hankittu uutena (eli aikanaan pyydetty ekaksi joululahjaksi). halusin ehdottomasti mustan punaisilla muoviosilla, eikä sellaista löytynyt kivenkolostakaan. kannattaa siis muistaa, että joulu&amp;vauva tulee ja isovanhemmat melko varmasti haluaa seota. on parempi ohjata ne sekoamaan johonkin järkevään, kuin antaa niiden mellastaa kaupoilla aivan itsekseen ja ostaa kolmipyöräisiä valmiiksi :D

ja herranjumala tätä väsymystä!! apua! kuka on keksinyt sen hyvän "energinen keskiraskaus" -vitsin? hereillä ollessani voisin vaan nukkua ja kun pitäisi nukkua, pyörin ja olen enemmän hereillä kuin päiväsaikaan. pitäiskö muuttaa australiaan?

Eerika
Bättre liv

Hmm.. en taida edes uskaltaa pyytää keneltäkään mitään muutamaa kymppiä kalliimpaa :/ Mut pitää miettiä josko Tripp Trappia olisi jossain uutena kohtuuhintaisena. Onko kellään kokemuksia miten hyvin maali pysyy pinnassa? Maalejakin on niin monenlaisia, osa kestävämpiä kuin toiset. Ainakin moni tuntuu maalanneen Tripp Trappia?

Ja juu, ei tää täyspäiväinen työnteko ja raskaus tunnu sopivan yhteen edes tässä "energisessä keskiraskaudessa"! Pitää kyllä myöntää, että olo on parempi kuin ekalla kolmanneksella, mutta silti! Pystytkö muuten vielä pyörimään yöllä? Mulla se kääntyminen on jo aika hankalaa, vielä kun on muutama extratyyny tukena ettei lonkkaan ja selkään tulisi painetta yöllä. Välillä olen löytänyt itseni aamulla nukkumasta selälläni, mut ei kai niin sais nukkua.. huoh. Onneksi nyt olen saanut nukuttua pari yötä ilman katkoja, joita siis on tullut lonkka/nivuskivuista sekä pohkeiden, säärien ja takareisin kramppailusta (parhaita on nää että kramppaa yhtä aikaa pohje ja sääri, yritä siinä sit olla..). 

On tää kyl hauskaa, mutta epeli on ihana kun se muistuttaa välillä potkuilla olemassaolostaan, vaunujen ostosta on jo sovittu, lipastoja mennään ostamaan lauantaina, sunnuntaina käydään tutuilla kahlaamassa vauvanvaatekasoja.. pienen omat jutut alkavat hiljalleen majoittua meidän kotiin <3

Kollega (Ei varmistettu)

Nukun (sen mitä nukun) melkeinpä aina viistosti mahallani, kuten viimeksi ihan loppuun saakka tein. Neuvolassa sanottiin, että niin pitkään kun ei tunnu pahalta, niin antaa mennä vaan. Sama pätee selällään nukkumiseen. Kyllä sen tuntee kun ei enää ole niin hyvä. Kääntyminen on joo pieni operaatio, ylä- ja alatyynyt sekä peitonmukkurat mukaan ja kauhea asettelu että on oikeissa paikoissa asiat :D

Meillä isovanhemmat osti kimpassa sen tuolin joululahjaksi; yhdet rungon ja toiset ne muoviosat. Olivat tyytyväisiä kun saivat ostaa oikeasti hyödyllistä eikä mitään arvailua.. Mun kirppishamsteriluonne on niin hyvin selvillä, että jos ei tiedä jotain puuttuvan, ei kannata ostaa "varuiksi". Pitäisi tehdä inventaario kesäesikoisen vaatteisiin ja muihin tarvikkeisiin, että mitä oikeasti pikkuisen toppahaalarin lisäksi tarvitaan. Jossain vaiheessa ne kyselyt alkaa kuitenkin.. :)

Jos muuten haluat ostaa ainun sähkökäyttöisen rintapumpun, siitä kun oli jossain vaiheessa puhetta täällä, voin omani myydä. Mulle se ei passannut kunnolla ja ostinkin kirppikseltä aventin härvelin, joka toimii isommilla hinkeillä paremmin..

sajs (Ei varmistettu)

Sinimailasen siemeniä kannattaa ehdottomasti idättää itse. Tosin idut taitaa olla sellainen mitä raskausaikana ei suositella syötäväksi, mutta itse kyllä syön nyt raskaanakin, koska idätän ne tosiaan itse. Kaupan hyllyssä olleita en söisi ainakaan raskausaikana, jos muutenkaan. Niiden ongelmana saattaa olla home tms. Mutta itse tehtynä tietää, että ituja on huuhdottu idätysaikana tarpeeksi usein ja säilytetty oikein. En jätä ituja väliin nyt raskaanakaan sanoo neuvola mitä tahansa, ovat kuitenkin ihan superrruokaa jokaiselle ja varsinkin raskaana oleville. :) Idätykseen sopiin hyvin ainakin mungpavut, vihreät linssit ja sinimailasensiemenet(alfa-alfa), helppoa hommaa ja netti on idätysohjeita pullollaan. :)

gabi (Ei varmistettu)

Joo mun mielestä kans noi idut oli kielletty. Ja sit vissiin raejuustokin, ainakin Valio sivullaan mainosti heidän raejuuston omaavan minimaalisen listeriariskin ( =riski on olemassa).
Tosin ei kait muualla maailmassa ole edes näin tiukkaa rajoitusta raskaanaoleville. Listeriaakin esiintyy niin vähän, mut kyllä se sit varmaan harmittais jos kohdalle osuis ja kukaan ei olis varottanu..

Eerika
Bättre liv

Oh, voi jestas, idutkin! Tuntuu että jokaista raaka-ainetta pitäisi googlata ennen syömistä vaikka on kuinka katsonut neuvolan laput läpi. Ja lopulta löytyy joku vauva.fi tai meidänperhe -keskustelu missä mitään ei voi syödä. No, ei ole ituja tullut syötyä tähän mennessä kun tulevat kohtuu harvoin vastaan eikä ole mitään ituhimoa ollut näkyvissä, eli hyvin voin jättää syömättäkin. Wikipediasta löytyi jotain tietoa, että salmonella ja kolibakteereita olisi tavattu iduissa (http://fi.wikipedia.org/wiki/Idätys), mutta Suomessa ei ilmeisesti ole epidemioita havaittu, sillä tietoa sellaisesta ei ainakaan löytynyt.

Syön kyllä ihan normaalisti pastöroidusta maidosta tehtyjä suomalaisia pehmeitä juustoja, Valion sivuilla oli tosiaan tietoa heidän tuotteistaan (http://ammattilaiset.valio.fi/portal/page/portal/ammattilaiset/ravitsemus_ja_terveys/ravitsemus/raskaus__ja_imetysajan_ruokavalio29052012084202/valion_tuotteet_raskaus__ja_imetysaikana29052012091115). "Suomessa pastörointi on lain mukaan tehtävä kaikille myytäville maitotuotteille, joten Suomessa isojen valmistajien, kuten Valion ja Ingmanin juustot ovat raskaana oleville turvallisia." (http://www.healthberry.fi/raskaana-valta-listerian-riskielintarvikkeita/#)

Luulenpa, että hiljalleen riski meitsin joutua liikenneonnettomuuteen työmatkalla on suurempi kuin että saisin Valion raejuustosta listerian, mikä vielä jollain pienellä todennäköisyydellä aiheuttaisi ennenaikaisen synnytyksen. Ja kun lueskelin vielä juttua vau.fi:stä aiheesta, löytyi ajatuksiini sopiva lause: "Vaikka riski on pieni, kannattaa raskaana ollessa välttää riskielintarvikkeita varmuuden vuoksi. Jos odottava äiti sattuu vahingossa nauttimaan listerialistalla olevaa ruoka-ainetta, on syytä pitää mielessä, että tauti on erittäin harvinainen. Tartuntoja on Suomessa keskimäärin vajaa yksi sataatuhatta asukasta kohden. Todennäköisempää on siis joutua auto-onnettomuuteen kuin saada listerioosi." (Lähde: http://www.vau.fi/raskaus/Terveys/Vaivat-ja-komplikaatiot/Raskaushuolia/).

Siispä vaikka voin aivan hyvin jättää tietyt raaka-aineet pois ruokalistaltani näiden raskauskuukausien ajaksi ja mielelläni noudatan neuvolasta saadun listan suosituksia, pidän kuitenkin pään kylmänä näiden suhteen enkä esim. ole täysin kieltämässä itseltäni salmiakkia vaan nautin sitäkin herkkua pienissä määrin silloin tällöin. Jokainen toki tekee omat valintansa niin kuin itsestä hyvältä tuntuu :)

sajs (Ei varmistettu)

Joo, saattaapi olla että ei suositella raejuustoakaan, jos luetaan se "pehmeisiin juustoihin". Mutta alkaa kyllä olla jo hätävarjelun liioittelua mielestäni.. :) Tietenkin jos ei ole raejuuston suurkuluttaja niin kannattaa ostaa pieniä rasioita, jotka tulee nopeasti käytettyä eivätkä seiso montaa päivää avattuna jääkaapissa. Mutta jos on raejuuston suurkuluttaja, kuten minä raskausaikanakin, niin ei tuo iso rasiakaan ehdi paria päivää pitempään jääkaapissa seistä. :) Ja koska opiskelen ravitsemusalaa ja teen jatkossa tuota neuvontaa työksenikin niin en ihan pelkän mutu-tuntuman perusteella näitä asioita tarkastele. :) Neuvolan suosituksissa on hyvät ja huonot puolensa..

Eerika
Bättre liv

Pehmeistä juustoista pastöroidut oli kyllä ihan ok neuvolan ja THL:n ohjeiden mukaan :) Esim THL sanoo näin: "Listeriavaaran takia vältettäviä ovat.. pastöroimaton maito (esim. tilamaito) ja siitä valmistetut juustot; pehmeät juustot (home-, kitti- ja tuorejuustot, kuten brie, gorgonzola ja chévre)." (Lähde: http://www.thl.fi/fi_FI/web/fi/aiheet/tietopaketit/ravitsemustietoa/suomalaiset/raskausaika/valtettavat_elintarvikkeet). Toki katson aina etten söisi ruokaa, missä on minkäänlaista riskiä pilaantumisesta, mutta toki syön raejuustoa ihan niinkuin ennenkin. Listeriavaaraa ei pastöroidusta maidoista tehdyissä pehmeissä juustoissa pitäisi olla joten syön niitä ihan normaalisti :) 

Kippuralla

pidäppä silmät avoinna kun tulee kodin1 mainoksia, niissä on takapuolella aina paristi vuodessa niitä alekuponkeja. onkohan ne -30% ? ja kodin1 myy stokkea, sänkyä/syöttistä/lisäosia :)

meille on kaksi tt:tä tullut käytettynä, toisen ukki maalasi ja hioi (ostin jo ennen syntymää 40e) ja toinen puun värinen haettiin meille 70e kun kuopus lähestyi 6kk ikää.

Eerika
Bättre liv

Haa, en tajunnutkaan että nekin myy tt:tä, kiitos! :) Kuinka hyvin maali muuten pysyi tuolissa? Ja onko riskiä että maalikerroksesta tulisi liian paksu eikä palaset enää sopisi? Katsotaan miten tässä käy, tuleeko meille uusi vai käytetty ja tuunattu tt :)

Kippuralla

hmm, en tiedä yhtään mitä pappa teki tuolille :) siis että onko monta kerrosta jne.

turkoosi välittiin väriksi ja ei se kyllä ihan niin hyvänä ole säilynyt kun alkuperäisessä tuolissa, tosin meillä tuolia käytettiin kolmisen vuotta vain. meidän lapset ei kyllä ole juuri ikinä sotanneet ruokaa sillain seinät-katto-lattia-tyylillä :)

Eerika
Bättre liv

Hahaa, harmi ettei edellisen kuvaston mukana tullut alennusta, mutta pitää tosiaan tarkkailla postia ja laskeskella roposia! :)

EWE

Kiitos, kun jaoit yhden noista kirjan resepteistä. :) Vielä en ole ehtinyt testaamaan, mutta tarkoitus on sopivassa välissä.

Muistan myös, kuinka raskausaikana halusin olla töissä yhtä tehokas kuin aiemminkin, mutta se ei vain ollut mahdollista. Lopulta oli pakko antaa periksi omalle innokkuudelle, koska se aiheutti vain väsymystä. Onneksi työkaverit näyttivät hyvin ymmärtävän ja antoivat ennen kaikkea minun ymmärtää, että on täysin ok, että en ole enää niin 100%:sti töissä kiinni. Riitti, kun teki sen mitä välttämättä piti, ei mitään ekstra ylimääräisiä. Luulenpa, että työkaverisi ajattelevat samalla tavalla, viimeistään sitten, kun raskautesi on  pitemmällä. Eivätkä he varmaankaan mieti ensisijaisesti lähtöäsi äitiyslomalle ja miten tehokkaasti työskentelet sitä ennen. Mun mies sanoo aina, ettei kannata miettiä, mitä muut miettii ja ajattelee. Se kun ei koskaan pidä paikkaansa. Täällä myös siis ajaudutaan ajoittain kuvittelemaan, mitä muut ovat mistäkin asiasta mitäkin mieltä :) Olipas sekavasti sanottu...

Vielä tuosta Stoken Tripp Trappista. Itse kanssa halusin sellaisen, puunvärisen lakkauksella. Lisä vaikeutensa toivat, että siihen liitettävä baby set piti olla se vanhanmallinen, jota ei enää myydä ja jossa on puinen turvakaari nahkahihnalla varustettuna.  Tämä tarkoitti, että myös tuolin oli oltava vanhempaa vuosimallia. Pitkään seurasin Huutiksen tarjontaa, kunnes löysin lopulta sattumalta halutun setin puunvärisenä. Sitten piti vielä saada se tuoli eli seuranta jatkui. No löytyihän sekin viimein. Poika oli noin 3kk, kun tuoli setteineen oli kotiutettu meille. Kauan sai siis etsiä. New born setistä en ollut niin kiinnostunut tuolloin, ehkä seuraavan mahdollisen tulokkaan kohdalla se voisi hyvin tulla kyseeseen.

Onnea TrippTrappin ja setin etsintään! Kyllä se onni vielä kääntyy parempaan suuntaan. :)

 

 

Eerika
Bättre liv

Kaipa sitä pitäisi jotenkin kelvata tällaisena vajaatehoisenakin, jonka mielialat vaihtelee ja keskittymiskyky on olematon :) Motivaatiokin sen kun laskee viikkojen edetessä.. mutta kaipa nämä viikot jatkavat etenemistään ja ennen pitkää ihmettelen jo mihin ne katosivat ja joko täältä töistä ollaan lähdössä!

Meillä alkoi mieli muuttumaan tuon värin suhteen, nyt siis etsitään mustaa :) Pidetään vielä mielessä myös uutena oston vaihtoehto, mutta ensisijaisesti etsitään käytettyä. Josko semmoinen meidän haaviin vielä iskeytyisi, onhan tässä tätä aikaa! Newborn Set voidaan vaikka ostaa uutena kun ne näköjään menee kaupaksikin niin nopeasti ja hyvään hintaan, jos ei siis sopivaa käytettyä löydy :)

Onneksi vauvanvaatteita tuntuu jo löytyvän sieltä ja täältä! Luulenpa että kaikki on valmiina reilusti ennen kuin pieni tulee masun tälle puolen :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.