Keväthaaveita ja suunnitelmia

Bättre liv

Edellisen touhuviikon jälkeen oli tietysti tiedossa mökkihöperöitymisviikko. Lauantaista lähtien meillä on elelty sairastupalaisina kun mies ja tyttö ovat olleet pikkukuumeessa, säryissä ja räkäisinä. Itse olen selvinnyt vähemmällä, mutta toisaalta koko porukan hoitaminen yksin on ollut aikamoinen rasti. Onneksi loppuviikko näyttää jo lupaavalle, eiköhän me viimeistään huomenna lähdetä ainakin ulkoilemaan ja mieskin pääsee päiväksi töihin. Torstaille ja perjantaille on onneksi jo ohjelmaa ja kelitkin näyttävät lupaaville!

Eilen minut yllätti iloisesti aivan mahtava keväinen keli ja mahdollisuus lähteä koirien kanssa päivälenkille tytön vedellessä sikeitä ja miehen ollessa päikkärivahdissa. Aurinko paistoi ja tuulikin oli lämmin, jäät lähes sulaneet ja ensimmäiset kadut jo putsattu hiekasta. Kevät tule jo! Tänään on puolestaan koettu näitä koko syksyn ja talven kestäneitä harmaita ja sateisia kelejä, mitkä saisivat puolestani jo loppua. Ihanan kevään pystyi jo haistamaan tuulessa ja ne ihanat päivät kun me tytön kanssa nautitaan ulkoilusta. Eivät ole kaukana ne päivät kun me voidaan olla ulkona vaikka aamusta iltaan!

Siinä mielessä ei niin kovasti harmittanut, kun jo pitkään jännityksellä odottamani työuutiset olivat hieman latteat. Rekry oli pistetty nyt ainakin muutamaksi viikoksi jäihin, eli mahdollisuuksia uuteen duuniin vieläkin on, muttei tietoa milloin asiassa tarkalleen edetään. Niinpä piti lyödä kevään ja kesän suunnitelmia lukkoon ilman varmempia tietoja ja varautuen siihen että palaan elokuussa nykyiseen työhöni. Päätin etten anna entä jos -ajatusten häiritä vaan suunnitellaan miehen vapaita ja  lomia kuten lystätään ja kaikki muu saa sitten mennä sen mukaan.

Niinpä oho, me lähdetään toukokuussa Kroatiaan! Laskettiin pennoset ja Finnairin pisteet ja tartuttiin vielä tämän päivän voimassa olevaan tarjoukseen. Nyt on lentoliput Splittiin ja muutaman kaupunkilomapäivän jälkeen olisi tarkoitus siirtyä sieltä viikoksi saarille rentoutumaan (Hvar vai Brac??). Olin jo ehtinyt haaveilla Italiasta, Kroatiasta, Amsterdamista, you name it. Lopulta päätöksen tekivät sopivat lennot, matka-ajan ja budjetin rajallisuus. Eivätkä nuo maisematkaan yhtään hullummille näytä..

Eli ei tässä muuta kuin haaveilemaan! Kevätkeleistä, terveinä vietetyistä kevätpäivistä, reissusta ja kesästä. Pienen Kroatian kesä-etkoilun jälkeen onkin vuorossa Suomen kesä, joka toivottavasti on lämpimämpi vähäsateisempi kuin pian jo takana oleva talvi. Kyllä sitä auringossa ja lämmössä vaan kelpaa olla pieni ihminen elämän riepoteltavana, eikös? 

Aika onnelliseksihan tämä minut nyt vaan vetää, vaikka kuinka sanotaan, että arki pitäisi olla se itsensä onnelliseksi tekevä asia eikä sitä pitäisi elää vain seuraavaa lomaa odotellen. Vaan minkäs sille ikuiselle matkakuumeelleen voi ;) Unohdinko muuten sanoa ostaneeni junaliput ensi viikolle. Päiväreissu ystäville Lahteen, how good does that sound? Melkein yhtä hyvältä kuin Kroatia, hah?

Ihania keväthaaveita! Enää ei ole pitkästi mun synttäreihin, Pääsiäiseen, Vappuun, lomamatkaan, Juhannukseen, kesälomaan ja miehen pitkiin vapaisiin. Kyllä näillä haaveilla taas jaksaa <3

<3 Eerika & Epeliina 

Kuvat Kroatiasta: Pinterest. Muut kuvat: omia. 

 

Kommentit

Jeba
Tuuliajolla

Kuulostaa ihanalta! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.