Kiikarissa Bugaboo Buffalo

Bättre liv

Tottakai vaunuja on mietitty jo niin.. ainakin vuoden ajan :) Hieman on soudettu ja huovattu Bugaboo Cameleonin ja Brio Go:n välillä ja päädytty Cameleoniin vaikka ei olla vieläkään käyty vaunuliikkeessä "potkimassa renkaita". Mutta mitä silmäni näkivätkään tänään, miten olenkin voinut missata tämän uuden Bugiksen julkistuksen! Bugaboo Buffalossa näyttäisi olevan kaikki kohdallaan, ne puutteet mitä meidän käytössä Cameleonissa näytti olevan on fiksattu tässä mallissa loistavasti eikä muita voi enää harkitakaan! Mieskin oli heti myyty (ensimmäiset sanat "joko ostetaan"). Värikin on ihan selvä, eli tuo luonnonvalkoinen kuomu mikä kuvassakin on ja muuten musta. Joko saa mennä vaunukauppoihin potkimaan noita ihania renkaita? Valkoiset rimpsitkin renkaissa! Täällä tykkää kaikki. 

Cameleoneita olen toki nähnyt livenä ja huokaillut joka kerta, mutta näitä keväällä julkistettuja ei ole vielä näkynyt liikenteessä. Mutta josko lomalla mentäisiin vaunukauppaan ja pitää kysellä samalla toimitusaikoja niin tietää milloin ostos pitää viimeistään tehdä. Ennen rakenneultraa ei vielä ostella, mutta sen jälkeen pitääkin hiljalleen alkaa vaklaamaan nettihuutokauppoja ja hieromaan hintoja liikkeissä. Babybudjetissa on jo melkein selvät sävelet, enää muutama livehiplailu ja isoimmat hankinnat on jo päätetty. Niitä pienempiä saakin sitten arpoa pitkän tovin, kuten ostaako montakin vaatetta koossa 50 ja montako koossa 56. Niin ja ne kestovaippa-asiat pitää tosiaan selvittää! Toiveajatuksena se, että pieni syntyisi pienenä ja ennen Joulua niin voitaisiin syödä Jouluateriaa koko porukka ja synttäreitäkin saisi juhlistaa ennen Jeesusta <3 No, kunhan tulisi meille terveenä ja ilman säikytyksiä niin saa tulla milloin lystää, mut syntymäpäivästä ei saa sit valittaa ;)

Terkuin onnellinen ja huojentunut Eerika & Pikku-Epeli (rv 15+1)

P.S. Viikon päästä neuvolaan!

Ainiin, tässä linkki Bugaboon sivuille mistä voi tsekata lisää Buffalosta. Jos se ei meinaa näyttää tarkempia tietoja niin tsekkaa ylänurkasta onko Suomi valittuna alueeksi, näitä kun ei vielä myydä kaikkiin maihin!

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Bugikset on kuulemma  aika tosi matalat, joten toivottavasti ette ole kovin pitkiä. Kristaliina muistaakseni kertoi vaunuista myös jotain muitakin arvioita, joten kannattaa kysyä niitä käyttökokemuksia, että tietää, mitä tuleman pitää.

Nimim. Liian monet vaunut hankittuna, vain yhden lapsen kanssa ;)

 

Ja wau, jo viisitoista täyttä raskausviikkoa takana!! Enää noin 25 jäljellä :) Nyt saa kyllä alkaa jo juhlimaan! Oletko jo kertonut töissä tai muualla? Mitkä ovat olleet reaktiot?

Eerika
Bättre liv

Uudet Buffalot ovat korkeammat eli lapsi on vähän korkeammalla kuin Cameleoneissa, itse olen 162 cm eli ns. vertikaalisesti rajoittunut eli mulle melko matalat on oikein passelit muutenkin ;) Miehellä on kortta enemmän, mutta samoin on lihastakin eli luulen että pärjää ihan hyvin siinä mielessä kun aisan saa kuitenkin säädettyä. Toki viimeinen päätös tehdään sitten kaupassa testailtuamme, mutta just nyt on vaikeaa enää katsoa muita kun nämä vaan vaikuttaa parhaimmille ja samoin ominaisuuksin olevista ovat eniten makumme mukaiset. Näissä siis on fiksattu juurikin lukemani mukaiset Cameleon-mallin ongelmat, mistä on lueskeltu blogeista ja keskustelupalstoilta.. eli kaikki netissä tehtävä tiedustelutyö on toki alla :D

Ja wau, tänään tulin myös töissä ulos kaapista! Toki esimiespuolella tiedettiin jo tätä ennen kun halusin kertoa ajoissa jo neuvolakäyntien takia ja rekryistä päättävä ylempi esimies sai tietää ennen lomaansa jotta osaa sitten varautua mahayllätykseen ja tulevaan sijaisen etsintään. Tuli onnitteluja ja toisella oman, toisella vaimon raskauden muisteluita ;) Ihan uskomaton fiilis kyllä että ihan pian, muutamien työpäivien ja muutaman lomaviikon jälkeen täällä ollaan jo puolivälissä! Tänään olen ollut niin iloinen ja huojentunut (ks. edellinen postaus ja erityisesti sen kommenttiraita) että leijun vaan pilmissä ja suunnittelen vaunujen ostoa ja kurkin pienelle maailman suloisimpia vaatteita nettikaupoista. Puolivälin jälkeen saatan jo uskaltaa jotain ostaakin!

Ainiin, ne reaktiot. Tähän mennessä reaktiot ovat olleet kohtuu pieniä, iloisena yllätyksenä on tullut ja sen jälkeen on onniteltu ja oltu hetki hämillään ja puhuttu vähän raskaudesta ja katsottu vielä sitä mahaa sivuprofiilista ;) Vielä olisi kesällä paljon kerrottavaa.. mm. pari siskoa.. äiti.. isi... apua! No, viimeisimmät vasta elokuun puolivälissä, ei tartte varmaan siinä vaiheessa paljoo enää avata suutaan ennen kuin uutiset on tiedossa. On tämä kyllä aikamoista, onko tottakaan?

 

Liljanen (Ei varmistettu)

Esikoiselle vaunuja ostaessani jätin Bugaboot väliin ja kaduin sitä myöhemmin. Kun sitten tuli tilaisuus ostaa Donkeyt, en miettinyt hetkeäkään. Enkä ole katunut. Kyydissä kaksoset ja esikoinen seisomalaudalla ja hyvin kulkee. Mies on 185 cm eikä hänkään ole valittanut. Buffaloidenhan pitäisi olla vielä paremmat, joten uskoisin teidän tehneen loistovalinnan.

Eerika
Bättre liv

Oi, Donkeyt vaikuttaa kyllä tosi näpsäköiltä, eivät ole liian leveät ja muuntautuvat niin yhdelle kuin kahdellekin lapselle :) Ja näköjään vielä kolmelle! Ja hienoa ettei pitkä mieskään ole valittanut. Buffaloissa tosiaan näytti olevan korjattuna ne miinuskohdat mitkä juuri meidän käytössä mietityttivät Cameleoneiden kohdalla joten aika täydelliseltä ainakin vielä vaikuttaa. Uskon että jokaisissa vaunuissa on omat miinuksensa, jokaiset vaunut myös ovat hieman eri käyttötarkoitukseen ja eri ominaisuuksia arvostaville vanhemmille. Vähän niinkuin autojakin vertaillessa, ei vaunuja ostaessa ole vain sitä yhtä oikeaa vastausta, mutta ehkä muutama tosi oikea juuri meille. Ja kuten autoakin ostaessa luotan järjen lisäksi myös intuitioon ja nyt tuntuu kyllä tosi hyvälle! Ja tällaiselle modernista muotoilusta pitävälle myös näyttää hyvälle ;)

Ihania vaunuilupäiviä, odotan vaan lumista talvea ja huonosti aurattuja teitä, eihän siellä viime talvena välillä ois päässy kuin lentäen eteenpäin ;) No hei, hyvä syy pysyä ihan pikkusen kanssa kotona nussuttamassa..

Kollega 15+1 (Ei varmistettu)

Meillä taas toiveikkaasti odotellaan tyyppiä saapuvaksi vasta ensi vuoden puolelle, vaikka harvoin ssitä kai yli toivoo menevän. Tuo vuodenvaihde on niin jännää aikaa, että muutama tuntikin suuntaan tai toiseen voi ratkaista paljon, koulut ja harrastukset ja kaverit yms.. Vaikka turhaa spekulointia tämä on, nämä jeesukset tulevat kuitenkin oltiin me valmiita tai ei. Turhaan jinxataan tässä vaan kaikki ;)

Mulle kävi muuten viime vkolla töissä samalla tavalla, kerroin parille kun ajattelin että ne ei VOI olla huomaamatta. Eivät kuulema olleet edes ajatelleet tota vaihtoehtoa.

Eerika
Bättre liv

Moikka taas kollega! Juu kyllä täälläkin on käynyt mielessä, että jos ei ennen Joulua niin pysyiskö sitten uuden vuoden puolelle asti. Mutta toisaalta kun olen lueskellut ja kuunnellut yli lasketun ajan menevien äitien tuntemuksia, toivoisin ehkä sittenkin ensimmäistä ;) Tämä on tosin taas näitä juttuja mihin ei voi vaikuttaa, näitä tuntuu olevan raskausasiat pullollaan! Mutta on se kyllä hömelöä että elämän kulku muuttuu vuodella parin päivän takia. Kai ne nykyään vähän katsoo myös kehityksen mukaan kumman vuoden mukaan koulut ja muut aloitetaan? 

Ja hih, mitä ne töissä oikein ajattelee, että me oltais vaan pyöristytty? ;) Mitäköhän muuta sitä pystyis pitämään täysin salassa eikä kukaan tajuais.. Ja jee, onkos siellä jo semmoinen pallukka että se on ainakin sun mielestä ihan itsestäänselvää minkä seurauksena se on tullut? Täällä ainakin siliteltiin masua tänä aamuna onnessaan, ihanasti pieni tuntuu aamulla kun sitä selällään tutkii ja paijaa <3

Kollega (Ei varmistettu)

No siis iltapäivällä näytän omasta mielestäni samalta kuin edellisessä abt 20 vkolla. Lisäksi kun töiden jälkeiset sosiaaliset oluet vaihtui vissyyn ja naurettavaan tipattomaan alkukesä- selittelyyn yms, olin aivan varma että nalkissa ollaan, mutta ei! Että kyllä sitä aika rauhassa saa ihminen muhia omissa salaisuuksissaan, jos niin tahtoo..

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen kuullut lapsi-fysioterapeutilta että Bugaboot ovat ergonoomisesti huono valinta lapselle. Haitat huomaa sitten kun lapsi on vanhempi.

Katie
Aika kypsä äidiksi

Jaa mitenkäs ne on huonompi vaihtoehto, jos lapsi makaa vaunuissa samassa makuuasennossa kuin muissakin vaunuissa? Happamia, sanoi kettu (ja minä), josset osaa paremmin perustella! :)

Eerika
Bättre liv

Ilmeisesti vaunuosassa peppu on alhaalla eikä selkä ole suorassa kun lapsi nukkuu niissä päikkäreitä ja siitä on epäilty olevan haittaa. Näin on tosin monessa muussakin vaunussa, sitterissä ja turvakaukalossa missä lapsi viettää lyhyitä aikoja. Ei niissä olekaan tarkoitus yöunia nukkua, mutta mitään vankkaa tutkimusta ei tunnu näkyvän siitä, että lapsen päiväunista "kaukalomallisissa" vaunuissa, sitterissä tai turvakaukalossa olisi oikeasti haittaa lapsen selän kehitykselle. Eli eiköhän niihin voi päikkäreille nukahtaa ihan turvallisesti jos omalla lapsella ei tule mitään oirehdintaa, pidemmät unet sitten vaunukopassa, sängyssä tms. :)

Mies33 (Ei varmistettu)

Fysioterapeutilla on tuskin näyttää tästä minkäänlaisia tieteellisiätodisteita, kunhan puhunut vain partaansa ja pätenyt. Näitä "asiantuntijoita", joilla ei ole mitään tutkimusnäyttöä löytyy tänäpäivänä kaikkialta.

On kuitenkin myönnettävä, että lasta ei suositella käsitykseni mukaan nukkumaan tuollaisessa kuppimaisessaistuma-asennossa pitkää aikaan. Näin lukee myös kuulemani perusteela Bugaboiden ohjekirjoissa. Sama tilanne taitaa olla Emmaljungan ja vaikka kuinka muun monen valmistajan vaunuissa. Mutta kun puhutaan kopasta joka on suunniteltu nukkumistavarten, niin niissä on kaikissa yhtä hyvä lapselle nukkua, mutta istuin osa on asia erikseen. Mutta sellainen pieni huomio tähän fysioterapeutin kantaan, että ennen vanhaa kun ei oltu vielä niin tarkkoja niin lapset nukkuivat joka toisella perheellä epäergonomisesti ja terveitä lapsista tuli silti.

Eli todettakoon vielä tuohon fysioteraupetin mielipiteeseen se, että hän on sinänsä oikeassa ettei näin suositella millään vaunulla jossa on "kuppipenkki". Eli tämä ei koske Bugaboota vaan noin 60-90% vaunuvalmistajista. Mutta se että lapsi nukkuu penkissä kaupunkireissulla, niin tuskin on mitään väliä. Eihän se lapsi siinä jatkuvasti nuku vaan pienin ajan.

Katie
Aika kypsä äidiksi

Hyvältä näyttää! Erot Cameleoniin on siis ilmeisesti korkeudessa, eturenkaiden koossa ja jalkajarrussa - oiskohan muussa? Me ostettiin Cameleonit, kun käytettyinä saatiin halvalla, eli toivottavasti toimii kuitenkin kelvollisesti. 

Eerika
Bättre liv

Juu ja lisäksi tavarakori on reilusti isompi ja helpompi käyttää. Tosin pienenä miinuksena ei ole heittoaisaa, mutta toki sen saa samalla tavalla säädettyä kuin Cameleonissakin :) Niin ja tuo kuomu on laajennettavissa eli vetoketjusta saa vielä vähän lisää suojaa sadetta, tuulta ja aurinkoa vastaan. Kestää myös enemmän kuormaa, niin koko vaunut kuin alakoppakin sekä max 6kg:n kuorman aisassa olevissa hoitolaukun koukuissa. Ilmeisesti myös vaunuistuimen kokoja oli hieman suurennettu? Jotain pieniä juttuja siinä taisi myös olla, ilmeisesti paremmin saa yhdellä kädellä muutettua esim. kallistusta ja kantokahva oli kääntyvä. Niin ja taittuu kokoon yhdessä osassa ja pysyy koottuna pystyssä itsekseen (helppo säilyttää myös näin).

Mut jee, Bugikset ajoon vaan! Onneksi niihin voi ostaa uusia vaihto-osia jos jotkut osat tuntuu kuluneen, vaikka käytettynä ostaakin. Onhan nuo hinnat aikamoisia joten käytettyjä Cameleoneita on kyllä tullut katseltua, mutta nyt kun katse on kääntynyt Buffaloihin on valinta aika selvä, uusi sen olla pitää kun eihän noita vielä käytettyinä saa!

EWE

Vaunupostaus, voi kun kiva :) Niitä on niin ihana lukea, vaikka vaunujen hankinta ei tällä hetkellä olekaan ajankohtaista meillä. Mutta aattelin silti avata sana-arkkuni, jälleen kerran :)

Yhdet yhdistelmät ja yhdet matkarattaat on tullut vuoden sisään hankittua, eli täälläkin on tehty ties montako vertailua eri merkkien välillä ja mietitty pää puhki oikean valinnan tekemiseksi :) Näppäriltähän nuo Buffalot näyttävät ja ovat varmaan tosi ketterät. Itse en Bugiksille ole lämmennyt, johtuen lähinnä hinnasta :) mutta ihan varmaan tosi hyvät vaunut, jos ne muuten täyttää käyttäjän kriteerit.

Jos nyt pitäisi lähteä hankkimaan uusia yhdistelmävaunuja, kattelisin tuota Brio Go'ta ja Mutsy 4Rider'a. Näin Brio Go-vaunut kerran livenä tässä kesän aikana ja olin myyty. Miksen hankkinut tollasia! :D Mutsy'ja harkitsin jo vuosi sitten raskaana ollessa. Mutta päädyttiin sitten kuitenkin Brio Happy'hin. Me siis ei asuta keskustassa vaan "maalla" omakotialueella, joten vankemmat vaunut on ollut tarpeen. Etenkin viime talven lumissa oli hyvä vaunuilla, kun alla oli vielä ilmakumirenkaat, joihin lumi ei pahemmin tarttunut. Onkohan Bugiksissa millaset renkaat?

Kaupunkireissuja varten meillä on sitten Britax Agile 4-matkarattaat. Ihan mukavat ja ketterät, menee myös pieneen tilaan kasattuna. Meillä on niihin myös talvirenkaat eli ympärivuotinen käyttö mahdollista. Mutta näin jälkiviisaana on hyvä sanoa, että olisi pitänyt hankkia joko ne Brio Go't tai Mutsy 4Rider'it, niin oltais varmaan pärjätty yksillä vaunuilla kaikissa tilanteissa. Mutta niin pärjää varmaan Buffaloillakin :) Jään odottelemaan lisäpostauksia vaunujen hankinnoista.

 

Eerika
Bättre liv

Jee, vaunujavaunuja! Buffalossa on vaahtokumilla täytetyt pyörät, edessä 10" kääntyvät jotka voi lukita ja takana 12" pyörät. Pitäisi olla pehmeät, mutta välttyy ilman pumppaamiselta :) 

Meitä miellyttää näistä kätsyistä ketteristä yhdistelmävaunuista eniten Bugikset, mutta muitakin tosi kätsyjä vaihtoehtoja tuntuu kyllä riittävän :)

Kippuralla

meillä on ollut liian monet rattaat ja varmaan nro 21 on tulossa ;D hups..

buggigsista tykkäsin kaikista eniten, mutta kolmen lapsen kanssa tavarakori on auttamattoman pieni, ja tarvitaan vielä rattaat jonne saa kaikkien rantakamat (pyyhkeet, uimalelut, eväät x4 on aika iso kassi)..

Löysin blogiisi ahkerasti googletellessani Bugaboo Buffaloita. :)

Meille tuli juuri tulevalle vauvalle Buffalot tällä viikolla ja livenäkin näyttävät kyllä yhtä ihanille kuin osasin odottaakkin. Tuossa ne nyt olohuoneen nurkassa jo tottakai kasattuina seisoo ja kovasti olen niitä sisällä koeajanut, vielä ei tietenkään käyttökokemuksia ole mutta uskon, että on meidän tarpeisiimme oikein loistavat vaunut, Cameleonit olisin myöskin itse hankkinut ellei näitä Buffaloita olisi lanseerattu nyt keväällä, näissä on juuri ne parannukset mitkä Cameleoneissa häiritsi.

Meille tuli tylsästi koko mustat ja tilasimme vaunut ulkomailta kun hintaero tuli olemaan niin suuri. :)

 

Eerika
Bättre liv

Jee, Buffaloita livenä! Mistä tilasitte ja voitko sanoa mikä hinta itse vaunuille tuli? Tilasitteko samalla lisävaruteita? Mielestäni Buffaloon ei juuri lisävarusteita tarvitsisi, ehkä kesälle aurinkosuoja tai hyttysverkko? Aurinkosuoja taitaa olla parikymppiä kalliimpi ostaa Suomesta, joten siinä ei periaatteessa paljoa menettäisi jos ei ole ihan varma tarvitseeko ja ostaa sitten vasta myöhemmin.

Buffalot oli kyllä tosi näppärät kääntymään kun tänään käytiin niitä vaunuliikkeessä kurkkimassa, Cameleonit toki olivat vielä hieman näpsäkämmät pienine etupyörineen. Mutta Buffalot ovat ehdottomasti paremmat meidän käytössä kun joka päivä käydään lenkkeilemässä lähiseuduilla eikä asuta kantakaupungissa, vaikkakin näppäryys tulee varmasti tarpeeseen kaupoilla, busseissa ja keskustassa hyöriessä :)

Onnea ihanista vaunuista! Perästä tullaan! :)

Buffalo (Ei varmistettu)

Seitsemän viikon käyttökokemuksen jälkeen voin(mme) lämpimästi suositella Buffaloita! Tilasimme vaunut hollantilaisesta nettikaupasta http://www.babyhuyswebshop.nl/ ja lisävarusteista (kesäkuomu TOSI hyvä ostos, hyttys-ja sadesuoja, hoitolaukku) huolimatta hinta oli halvempi kuin Suomessa.

Buffalot ovat ketterät niin hiekkatiellä kuin citymaastossakin, alakori on tilava (vaikkakin tavarat pitää laittaa koriin pienissä erissä tai vaihtoehtoisesti nostaa kopan toista päätä), korkeus on hyvä (163&amp;180cm), vaunut menevät helposti pieneen tilaan ja ne mahtuvat hyvin autoon, ilmettä saa helposti muutettua kuomua vaihtamalla jne.

Eerika
Bättre liv

Oioi, toivottavasti pääsen kertomaan yhtä hyviä arvioita talvikäytöstä tulevaisuudessa :) Pieni kun olisi "Joululahjaksi" tulossa <3 Ja kiitos nettikauppavinkistä! Kävinkin jo katsomassa ja koko paketti Buffalot + adapterit + Maxi Cosi Pebble + Familyfix tulisivat yhteensä ainakin 200 euroa edullisemmaksi kuin paikallisesta liikkeestä saamalle tarjous (siinäkin oli noin 10% alennus Maxi Cosin kamoista). Olivat kyllä liikkeessä livenä tosi kätsyt, Buffalossa on mielestäni miljoonasti kätevämpi kasaussysteemi kun koko vaunu pysyy kasattuna pystyssä verrattuna Cameleoniin.

Iloisia hetkiä vaunujen kanssa!

Kesä (Ei varmistettu)

Me ostettiin myös buffalot ja ne ovat nyt olleet jonkin aikaa kasattuina tulevassa vauvanhuoneessa :) Ahkerasti on testailtu niitä sisätiloissa ja hyviltä vaikuttavat! Koko mustat tulivat meillekin, vaikka kauan pohdittiinkin niiden ja musta-luonnonvalkoisten väliltä. Ostimme vaunut vaunu-aitasta lauttasaaresta. Hintaa tuli hyttyssuoja mukaan lukien n. 1200euroa. Mitä teillä kustansi kun Hollannista tilasitte?

Eerika
Bättre liv

Käytiin myös Vaunuaitassa tänään tutustumassa vaunuihin, musta-luonnonvalkoinen on meillä vielä ykkösvaihtoehtona ja Buffalot ehdottomasti! Tosi kätsyiltä vaikuttavat ja toivottavasti niillä pärjää myös Suomen talvessa ;) Meitittiin jo koko paketin tilaamista liikkeeseen, mutta kyllä tässä nyt kovasti myös kurkitaan ulkomailta tilaamisen vaihtoehtoa koko paketille (Buffalot+adapteri+Maxi Cosi Pebble+Familyfix telakka). Kiva liike kylläkin ja tosi hyvä palvelu, siellä niitä pariskuntia parveili juurikin Bugisten ympärillä tosi tiuhaan ja juurikin samoja turvakaukaloitakin tutkien :D

Buffalo (Ei varmistettu)

Meidän buffalot, suncanopy, hyttysverkko, hoitolaukku, maxicosin turvakaukalo ja telakka maksoivat yhteensä 1475€.

Me tilattiin myös tuolta samasta kaupasta Hollannista ja pelkät vaunut tuli toimituksineen maksamaan vähän päälle 900 euroa sain sähköpostiini kysellessäni noista tarjouksen, -15% vaunujen lähtöhinnasta sekä toimitus ilman toimituskuluja. Tuli viidessä arkipäivässä kotiovellemme, olen kyllä todella tyytyväinen kyseiseen verkkokauppaan. Jos vaunuihin tulee jotain reklamoitavaa pitää vain ottaa yhteyttä tuonne nettikauppaan Hollantiin, itseasiassa vikoja en pelkääkkään, jos jotain sattuu tulemaan niin uskon, että reklamointi kaupan kanssa toimii sujuvasti.

Me asumme niin kaukana suomessakin lähimpiä Bugaboon jälleenmyyjiä, että reklamaatio tapauksissa olisi kuitenkin pitänyt ottaa sähköpostitse kauppaan yhteyttä ja lähetellä kuvia tai mahdollisesti rattaitakin niin sama vaiva on ulkomaillekkin reklamoinnissa.

Eerika
Bättre liv

Aaa, olitkin jo vastaillut hinnoista ja nettikaupasta :) Itse sain sieltä himpun reilun tonnin hinnan itse vaunuille.. ja 20€ kulut toimituksesta vaikka kyselin näiden hinnan lisäksi ostoa koko paketista turvakaukalon, telakan ja adapterin kanssa. Tahtoo myös noin hyvän tarjouksen! Toisaalta koko setin kokonaishinta nytkin toimituksineen jäisi noin 200€ alle liikkeestä saamamme tarjouksen..

Viisi päivää on kyllä ihan mahdottoman lyhyt toimitusaika. Vaunuliikkeessä puhuivat noin 4 viikon toimitusajasta, joskus jos tehtaalta on jokin väri lopussa saattaa toimitusaika nousta jopa 8 viikkoon. 

Katsoitko myös muita nettikauppoja vaunuja etsiessäsi ja miksi päädyit juuri tähän kauppaan? Meitin vaan josko taustalla olisi vieläkin lisää suosittelijoita :)

Katselin muistaakseni muitakin nettikauppoja, googlettelin keskusteluja joista löytyi ulkomaalaisia nettikauppoja joissa myydään Bugaboota. Jonkun keskustelun kautta löysin tuonkin nettikaupan josta päädyin tilaamaan ja lueskelin vielä positiivisia kokemuksia kaupasta. Tuo hinta tietysti ratkaisi lopullisen päätöksen, en tiedä millä perusteella noita tarjouksia antaa mutta olin kyllä yllättynyt todella tuohon noin hyvään tarjoukseen, laskin tosin suomesta tilaamaani hintaan kotiinkuljetuksen ovelle kun niin se tuli tuoltakin ovelle toimitettuna.

Toimitusaika yllätti myös kovasti, tuota haluamaani väriä oli heti varastossa ja vaunut lähtivät jo seuraavana päivänä liikkeelle, eli tulivat puolet siinä ajassa missä itse kauppa niiden lupasi tulevan. :)

Uskon, että tilaan ehkä uudelleenkin tuolta jotain, ehkä sitten niitä lisävarusteita Buffaloihin, vaihtokankaat ainankin houkuttelee kovasti sitten vaikka vuoden päästä kevään kynnyksellä kun koppaosasta siirrytään ratasosaan. :)

Eerika
Bättre liv

 

Jatkokommenttiraitaa vaunuista livetestailun jälkeen:

Käytiin sitten tänään katsomassa vaunuja Vaunuaitassa ja puolisentoista tuntia siellä vierähti kuin tuosta vaan myyjän kanssa jutellessa. Testattiin kaikki mahdolliset toiminnallisuudet ja aikamoiset vaunuthan nuo kyllä on! Supernäpsäkkä kääntyilemään, tosi kivan näköiset, isot lukittavat pyörät, kohtuu kevyet (vaikkakin hieman painavammat kuin Cameleon3:set) ja mikä parasta, superhelpot kasata ja nostaa takaisin ylös! Toisin kuin Cameleonit, nämä myös pysyvät kasattuina pystyssä, mikä on tosi kätevä ominaisuus esim. eteisessä ja meidän minihississä. 

Mitattiin siis hissi ennen vaunukauppaan lähtöä ja voi hitsi kun se on minipieni! 69 x 110 cm on hissikopin koko ja oviaukko on 68 cm leveä (keskellä leveämpää sivua) raskaalla saranaovella. Cameleon 3 heittoaisalla olisi ehkä juuri ja juuri mennyt meitsin kanssa hissiin (sen pituus noin 91 cm), mutta buffalossa alkoi mennä vähän tiukille vaunun ollessa hieman pidempi ja aisan ollessa ihan alhaalla (ei heittoaisaa).  Pitäisi siis itse mahtua reiluun kymmeneen senttiin..  Onneksi Buffalo menee kuitenkin tosi helposti kasaan, eli vaunukopan voisi laskea alas ja flipata rungon kasaan ja pystyyn hissin päätyyn. Näin minäkin mahtuisin mukaan hissiin painamaan nappia ;)

Se onkin sitten mysteeri missä mahdollisesti mukana oleva koira tulisi matkustamaan.. sylissä? Nurkassa? Mies jo ehdotti, että tietenkin se nukkuu siellä vaunujen jalkopäässä.. NOT! Kahta koiraa en varmastikaan ottaisi mukaan itsekseni vaunulenkille, silloin saa kyllä apukädet olla jo näiden vipeltäjien kanssa messissä! Rungon voisi tosin myös jättää vaunuvarastoon kasattuina silloin kun ei tunne tarvitsevansa niitä sisällä. Vaunuvarasto on on ulko-oven vieressä (ei lämmitetty tila, ilmanottoputket suoraan ulos). Runko tosin menee pieneen sisälläkin ja olisi kätevä lisä parvekkeella nukuttamiseen.

Mutta kyllä se nyt vaan on aika varmaa, näpsäköistä vaihtoehdoista meidän tarpeisiin tuo Buffalo vaan vaikuttaa parhaalle, eikä pienin osa tässä ole se, että se vaan NÄYTTÄÄ meidän silmiin parhaalle :) Nyt pitäisi vaan miettiä että 1) Mistä tilataan ja 2) Milloin tilataan ja 3) Tilataanko samalla lisäksi aurinkosuojaa tai hyttysverkkoa ensi kesää ajatellen? Vaunuliikkeessä toimitusajaksi sanottiin noin 4 viikkoa, mutta jonkun värin ollessa tehtaan varastolta loppu, voisi toimituksessa mennä jopa 8 viikkoa. Nettikaupassa näyttäisi olevan 10 päivän toimitusaika, mutta toimitus saattaisi tulla jopa 5 päivässä kuten me-eri:n kommentista näkyy. Kaikki haluamani tuotteet näkyivät olevan varastossa eli ei tarvitsisi odottaa kuin postituksen ajan.

Jos kaikki menee masuasukilla hyvin ja laskettu aika näyttää olevan tuo 23.12., olisi mielestäni vaunujen hyvä olla perillä Joulukuun alussa. Liikkeestä siis tilaus olisi hyvä tehdä varuilta Lokakuun alussa. Nettikaupan kautta ei tarvitsisi niin kiirehtiä, tilauksen voisi tehdä vaikkapa vasta Marraskuun loppupuolella. Mutta kuka ihme jaksaa odottaa sinne asti? ;) Tekisi mieleni tilata jo! Takuu toiminee molemmissa tilausvaihtoehdoissa, toki lähiliikkeestä tilaamalla vieläkin kätevämmin kun vaunut voisi vaan napata matkaan mukaan ja käydä näyttämässä ongelmaa ja Vaunuaitassa on vielä oma takuuhuoltonsakin. Vaan on se 200 euroakin iso ero kokonaisuudesta vaunuineen, turvakaukaloineen ja telakoineen! Sillä hinnalla saisi jo vaikka mitä pienempää varustetta hankittua..

Näihin kuviin ja tunnelmiin, kyllä tuo Hollantilainen nettikauppa vaan pistää houkuttamaan! Vielä kun saataisiin yhtä hyvä tarjous kuin me-eeri :) Pitänee sitten lähempänä vielä yrittää saada lisäalennusta, mutta kyllä tuollakin hinnalla jo kannattanee tilaus pistää menemään.

<3 Eerika & Pikku-Epeli (rv 15+5)

SS (Ei varmistettu) http://hyvavoittaa.blogspot.fi/

Hei,

Tilasin juuri Hollannista Buffalot :)
Blogissani lisäinfoa jos kiinnostaa vilkaista,
http://hyvavoittaa.blogspot.fi/2013/07/vaunuillen-bugaboo-buffalo.html

Juuri tuon pari sataa täältä tilaamisessa säästi. Tilasin vaunut 2kk ennen laskettua aikaa ja sain ne kuukautta ennen (viivästys johtui värin loppumisesta varastosta).

Eerika
Bättre liv

Jee! Okei, eli kannattanee kuitenkin tilata ajoissa ;) Josko vaikka viimeistään marraskuun alussa, tai ehkä vähän aikaisemminkin.. hitsi sinne on aikaa, mutta toisaalta aika kulkee myös nopeaan! Kiitos vinkistä ja linkistä, nyt heti lukemaan :)

tarou (Ei varmistettu)

meillä saattaisi olla buffalot myynnissä syksyllä, ei ole ollut tarvetta enää. ota yhteyttä jos kiinnostaa suominentaru@gmail.com. halvalla ei lähde mutta nyt hiukan halvemmalla kuin nettkaupoissa kuitenkin :) nää on mustat ja alkukesästä ostettu

Eerika
Bättre liv

Moi, laitoin sulle viestiä :)

Riika W. | Coterie (Ei varmistettu) http://www.coterie.fi/

Kiitos Eerika Bugaboo-kokemuksista sekä erittäin informatiivisista kommenteista! Täällä vaunuvalinta on juuri tehty. :)

Sain postauksestasi monta hyödyllistä vinkkiä/näkökulmaa, joita hyödynsin paitsi itse päätöksessäni, myös oheisessa blogipostauksessa, jossa vertailen Bugaboo Cameleoneja ja Buffaloita. Suurkiitokset vielä sekä täällä että blogitekstin puolella.

http://www.coterie.fi/bugaboo-buffalo-it-is-lastenvaunut-valittu/

Ja tietysti hurjasti voimia täältäkin &lt;3

Riika | Coterie

Eerika
Bättre liv

Oi vitsi, vaunuvalinta oli niin kutkuttavaa! Ovat muuten vieläkin aivan täydelliset vaunut ja priimakunnossa parin vuoden käytön jälkeen. En millään raaskisi niistä luopua, vaikka aika vähän niitä nykyään käytetäänkin. Hyvän vertailulistan olit koostanut, sinne vaan muutkin hushus lukemaan! :D

Ja kiitos, elämä alkaa hiljalleen näyttämään valoisammalta, vaikka aika shokissahan sitä kaikesta vielä on. Kevättä kohden!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.