Kiitos!

Bättre liv

Vaikka juuri nyt uni meinaa tulla silmään ja päässä tärisee särky, olen kiitollinen tästä päivästä. Jokainen hetki on ohimenevä, niin se sydäntäraastava kipu kuin sykähdyttävä onnikin. Se ajatus helpottaa, vaikeuksia ei aina tarvitse voittaa, ne voivat myös mennä ajan kanssa ohi. Minun ei tarvitse aina taistella ja rimpuilla elämässä. Olen niin onnellinen siitä, että sain pitää meidän pienen edes sen ohimenevän ajan. Hän auttoi minua ymmärtämään elämästä enemmän kuin moni muu. Olemaan itselleni armollisempi, löytämään hetken merkityksen, näkemään mikä minulle on tärkeintä. Tai ainakin näytti minulle tien siihen suuntaan. Kiitos!

Päivän parhaita hetkiä:

1) Jatkounet miehen sylissä, johon peruutin torkkua painettuani

2) Kaunis aamu, kostea nurmi, usvainen meri

3) Uusi artisti jonka bongasin aamuradiosta ja kuuntelin voimaannuttavaa musiikkia läpi päivän

4) Ystävälliset sanat ja ihana keskustelu työkaverin kanssa keskenmenosta

5) Ystävä joka otti yhteyttä, että tavattaisiinko tänään

6) Salaattilounas, jossa maistuivat myös ihanat hedelmät, henkilökunta antoi myös hymyn kasvoille

7) Ystävä, joka kertoi odottavansa yhteistä reissuamme Tallinnaan

8) Koirat, jotka tahtoivat aivan likelle, vaikka istuin keittiön pöydän ääressä. Toinen makasi takanani penkillä, toinen varpaideni päällä!

9) Onnistuneet työjutut, joihin osasin keskittyä ja joista olen ylpeä

10) Uusi esimies, joka avautui minulle ja myös todella kuuntelee

Ystävälliset sanat, hymy ja katse, suojatien yli päästäminen, oven auki pitäminen, avun etsiminen, niin pieniä tekoja. Niin isoja kuitenkin meille jokaiselle. Pian iloa tuntee kaksi, hänen jälkeensä neljä, pian jo kahdeksan. Annetaan hyvän kiertää ja kasvaa!

Ihanaa iltaa ja kiitos kun olen saanut jakaa elämäni ja ajatukseni kanssasi taas tänään. Kiitos myös heille keiltä olen saanut kommentteja ja voimaa kun sitä olen tarvinut. Joskus ilo, onni ja ystävät tulevat yllättävistäkin paikoista.

Kommentit

Uusia avauksia

Eva&Manu on ihan huippu! Oikea voimabändi :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.