Kohti kesää ja pyöräilykautta

Bättre liv

Yhteistyössä Cuponation

Varsinkaan tässä nykyisessä mammaelämässä ei ole juuri aikaa kierrellä kauppoja juuri sopivia hankintoja etsien. Suurin osa lastentarvikkeistakin on tullut tilattua tavalla toi toisella netin kautta, niin suomalaisista kuin ulkomaistakin verkkokaupoista tai bongaten niitä käytettynä torista tai huutonetistä. Joitain tuotteita pitää toki päästä hiplaamaan, mutta kun suurin osa palautuksistakin on ilmaisia ei aina maksa vaivaa matkustaa toiselle puolelle kaupunkia.

Itse olen aikamoinen alennushaukka ja hyödynnänkin ties mitkä alennuspäivät varsinkin verkkokaupoissa. Kaikenlaiset hullutpäivät kierrän kaukaa, mutta verkkokaupassa voin silloin asioidakin (tai laittaa miehen asialle, sillä hän ei niin ahdistu väenpaljoudesta ja alennuslaareista). Useimpien verkkokauppojen (vaatimattomien yli 700:n) alennuskoodit löytyvätkin kätsysti myös yhdestä paikasta Cuponationin sivuilta ilman sen kummempia rekisteröitymisiä ja sitoutumisia. Jos ei siis jaksa kytätä jokaisen verkkokaupan alennuksia erikseen, kannattaa ennen tilaamistaan kurkata missä sattuisi olemaan sopiva alennus menossa!

Meillä on tällä hetkellä hakusessa tytölle niin kesävaatteet kuin pyöräilytarvikkeetkin. Meille on saatu hankittua jo pyöränistuin, mutta toivomamme peräkärry on vielä harkintalistalla. Pyöräilemään ei kuitenkaan päästä ennen kuin kypärä on hankittuna!

Olemme etsineet hyvännäköisiä pieniä pyöräilykypäriä tytölle heikolla menestyksellä, mutta Hobby Hallista löytyi yllättävän hyvä valikoima myös näitä pieniä Bellin kypäriä! Näitä Bell Segment Graphic Junior -pyöräilykypäriä kun ei meinannut löytyä juuri mistään tuossa pienimmässä koossa. Toivottavasti tämä XS-koko (48-53) sopii tytölle eikä pyöri päässä. Tilattiin paria eri väriä jotta päästään testaamaan näitä livenä. Toivottavasti vain toinen lähtee palautukseen ja toinen jäisi päähän, jotta pian päästäisiin jo pyöräilemään!

Tämä Kidzz Run Bike -potkupyörä puolestaan jäi vielä himotuimpien listalle, joku potkupyörä olisi tosi kiva tytölle, mutten ole varma onko se tänä kesänä vielä ajankohtainen. Pitänee testata naapurintytön potkupyörää, hän kun on jo kohta kahden ja on jo kerran käynyt sillä leikkipuistossa!  

Alekoodeja löytyy myös Booztille, mistä tilasinkin juuri ison kasan työvaatteita itselleni ja yhden kesäpaidan tytölle. Olen etsinyt sekä kirppareilta, että uutena alennuksessa niin kesävaatteita kuin syysvaatteitakin tulevaa päiväkotiuraa ajatellen (tytöllä alkaa jo ura!). Lastenvaatteista löytyi kyllä jokunen täysihintainenkin toivelistalle eikä näiden kanssa ehkä mennä ihan budjetissa, mutta ai että miten ihania pikkushortseja, värejä ja kuvioita olisikaan kesäksi tarjolla..

Molo Pyxis -haalarin jos uskaltaisi tilata jo ensi talveksi niin nyt saisi aika edulliseen hintaan uutena (yksiväriset 84e). Haalari olisi siis toiveissa, mutta harkitsen vielä raaskinko ostaa uutena vai etsinkö sopivaa käytettynä. Kokokin kun on vielä kysymysmerkki tytön kasvaessa hitaasti, mutta varmasti joten hieman arpapeliähän sopivan valitseminen olisi. Mutta kun käytettyjenkin hinnat tuntuvat aika kovilta, ei uuden ostaminen olisi yhtään hullumpi investointi sekään (ja saahan sen aina myytyä hyvällä hinnalla eteenpäin, kuten yleensä perustelen itselleni näitä tyyriimpiä hankintoja..).

Toivottavasti pian alkaa kunnon pyöräilykelit niin päästään viilettämään pitkin raittia! Shortsit ja muut kesävaatteet pääsevät toivottavasti muutaman viikon päästä esille kun lähdetään vihdoin sinne Kroatiaan lomailemaan uudesta arjesta työ- ja hoitokuvioineen. Vielä pitäisi hommata niin aurinkorasvaa kuin kurahousuakin, toinen kotimaahan ja toinen matkalle ;)

<3 Eerika

Kuvat: Hobby Hall ja Boozt

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.