"Kuin merkkinä muille sisällään säteilevästä onnesta"

Bättre liv

Elämässä tapahtuu niin paljon ettei ehdi/jaksa/pysty/kykene postaamaan, mutta hei. Tämä ihanuus yllä. Vähemmästäkin tulee onnelliseksi!

Sayang -hopeakorulla on vanhat perinteet jumalten saarella, Balilla. Odottavat äidit kantavat niitä ylpeinä, kuin merkkinä muille sisällään säteilevästä onnesta.

Hopeakellon rauhoittava kilinä yhdistää vastasyntyneen lapsen äitiinsä, onhan lapsi kuullut saman äänen jo kohtuun äidin häntä kantaessa. Lapsen synnyttyä korun rooli vain vahvistuu. Nyt se ei enää ole merkki muille, vaan ainoastaan omalle rakkaalle pienokaiselle. Rintaruokinnan aikana kelloon tarttuvat ja sitä helistävät pienet sormet saavat aikaan tutun äänen - tämänhän minä jo tunnen!

Sayang -hopeakoru on paikallisten hopeaseppien käsityötä Celukin kylästä, Balilta. Jokainen koru on käsin valmistettu ja siksi ne ovatkin jokainen hiukan toisistaan eroavia, yksilöitä, kuten niiden kantajatkin. Hopeakoru on tehty 925 sterling hopeasta.

(Lähde, kuva ja ihana ostos muutaman muun lisäksi Bebes: http://www.bebes.fi/kauppa/product_info.php?cPath=109&products_id=630)

Plussana ihanat muistot jumalten saarelta, Balilta, missä matkustimme sen meidän ensimmäisen raskauden saadessa alkunsa. Ja siis puhumattakaan täydellisestä raskausneulemekosta, hankituista babyshower-lahjoista miehenveljenvaimokkeelle, viikonloppuna ostetuista vaunuista (Bugaboo Buffalot, jeee!), ystäviltä haalituista pikkuvauvanvaatteista (2 kassillista lisää, jeee!) ja pienen superihanista potkuista.

Terkkuja, palailen kunhan pääsen kuvailemaan ihanuuksia valoisaan aikaan ihan tuolla järkkärinjärkäleellä ja aivoni jonkinlaiseen järjestykseen mihin ei kuulu superväsy, mielialanvaihtelut, itkuisuus tai kiristävä massu.

<3 Eerika & Epeliina (rv 24+2)

Kommentit

-h (Ei varmistettu)

voi, mulle tulee vaan joka kerta niin hyvä mieli, kun luen tätä sun blogia. että asiat voi kääntyä parhain päin, vaikka olisi takana mitä kurjaa. meille tuli keskenmeno samana päivänä kuin teille (en tiedä muistatko) ja nyt myös minä saan olla raskaana, vain neljä viikkoa ja pari päivää teidän raskauttanne jäljessä. (meillä laskettu aika tammikuun 25. päivä)

se hyvä minkä sain lukea tapahtuvan teille, tapahtui siis myös meille (vaikka näin oli tietysti myös silloin sen keskenmenon kohdalla). on ihana lukea sinun saavuttavan jonkun etapin, kun tiedän että nyt sen saavuttaminen on meillekin mahdollista.

myös tuntemukset raskauden suhteen ovat menneet aika lailla samaa rataa, ailahdellen mutta koko ajan varmemmaksi ja luottavaisemmaksi muuttuen. kiitos, että olet kirjoittanut kaikesta niin avoimesti ja rehellisesti, siihen on ollut helppo samastua.

Eerika
Bättre liv

Moi, nyt vasta tajusin vastata ihanaan viestiisi :) Olo on kieltämättä juuri nyt onnellinen ja suurimman osan ajasta osaan luottaa siihen että kaikki kyllä tulee menemään hyvin. Että elämä kantaa. Pieni potkii ja muistuttaa olemassaolostaan, samalla asunto täyttyy hiljalleen pienenpienistä vaatteista <3 Ihanaa raskausaikaa sinne, tässä on vielä loppuraskauden ailahtelut ja onnen hetket edessä! Ja ihanaa, että kirjoituksistani on ollut iloa :)

Maikku25 (Ei varmistettu)

Voi kun kiva koru! Täytynee itsekkin hankkia myöhemmin. Täällä ollaan vasta viikolla 8, joten en uskalla kauheasti vielä tuuletella, vaikka mieli tekis! Olisi muuten kiva nähdä myös kuvia mahasta :) Itselläni jo näillä viikoilla varsinainen ilmapallo iltaisin!

EWE

Kaunis koru ja kaunis ajatus siinä takana. Ihana! :) Kokemuksesta voin sanoa, että ne pikkusormet kyllä varmasti löytävät sitten myöhemmin tuon korun - tai ihan minkä tahansa korun - sun kaulalta roikkumasta :)

Eerika
Bättre liv

Juu mietinkin vaan, että missä vaiheessa se ketju katkeaa ;)

EWE

Niin, ketjut on kyllä vaarassa katketa niiden pikku sormien takertuessa niihin kiinni. Ja äiti saa samalla yrittää päästää irti pienestä kuristusotteesta... ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.