Kun kaikki muuttuu

Bättre liv

Kaikki muuttuu, kaikki muuttuu taas. Ensi viikolla eletään jo syyskuuta. Esimies, tiimi, työympäristö ja työtavat muuttuu. Juttelin tänään uusista tuulista ja kaikki tuntuu niin raikkaalta ja uudelta. Tuntuu, että minua kuunnellaan ja arvostetaan taas. Odotan ensi viikkoa, vaikka tänään olinkin flunssaisena nukahtaa työpisteelleni. Mutta tänä viikonloppuna minä lopulta tervehdyn. Olen päättänyt! Olo on jo melkein normaali. Tajusin myös, että jos kiertoni on yhtään normaali niin ensi viikolla pitäisi alkaa uuden kierron. Samalla hätäännyin, ettei meillä ole yhtään raskaustestiä talossa ja melkein lähdin ajamaan apteekkiin. Mutta ehtiihän sitä vielä ja luultavasti menee hetki odotellessa milloin taas odotetaan. On siis vielä mahdollista, että Jouluna odotan lasta. Että iloitsen taas työstäni. Että saan opintoni jotenkin kasaan. Että innostun hotjoogasta. Että löydän oman rytmini. Että nautin lenkkeilystä kirpeinä syysiltoina valojen heijastuessa meren pinnasta. Vaikken enää odota, alan hiljalleen odottamaan tätä syksyä.

Yksinäisen illan soundtrack, kamomillateetä, surkea leffa ja puoli pussillista poppareita. 

 

Kuva: http://weheartit.com/entry/35820479/via/JohnnyLife

Kommentit

Netistä saa halvalla raskaustestejä, niitä samoja liuskoja mitä labroissakin käytetään. Tulee halvemmaksi kun apteekista ostetut. Toki ehkei yhtä "helppolukuisia" jne. Malta odottaa ja testaa sitten vasta kun kk myöhässä. 

Onnea!

Eerika
Bättre liv

Pitääkin tsekata netistä valikoimat. Tuli semmonen fiilis, että kaapissa pitäisi aina olla testejä, jos tulee yhtäkkiä sellainen tajuaminen, että apua, nehän on jo myöhässä! Nimimerkillä viimeksi meni pari viikkoa, ennen kuin huomasin testata. Kierto saatta olla ihan sekaisin joten kuka tietää milloin niiden pitäisi nyt sitten alkaa, odotellaan siis. Jos nyt edes kierto normalisoituisi niin ovulaation arvioiminen olisi vähän helpompaa, yleensä huomaan sen kyllä itsestäni :)

Jotkut käyttävät ovulaatiotikkuja myös raskaustikun tavoin, jotkut osaavat siitä povata onko onnistunut vai ei. Negatiivinen vai positiivinen.  Kannatan kuitenkin ihan normaalia elämää, sillä jos nainen stressaa lastensaantia tai tekoa voi tulos olla päinvastainen. Usein silloin kun pariskunnat ovat luovuttaneet, tai hankkineet lapsen korvikkeksi lemmikin niin tulos on positiivinen seuraavalla kierrolla. 

Kai naisen keho reagoi paniikkiin ja stressiin hieman väärällä tavalla.

 

Eerika
Bättre liv

Juu itse en oikein yrittämällä yrittämisestä innostu, ahdistaa keskustelupalstojen jutut tikuttelusta ja limojen seuraamisesta. Mut olis kiva edes tietää missä vaiheessa menkkojen pitäisi tulla ja saada tämä kierto normalisoitumaan. Meillä on jo kaksi koiraa, joista huolta pitää ja aikalailla muutakin mihin keskittyä, eli ainakaan vielä ei pää ole ihan pelkässä lasten saamisessa ;) Seksikin on vähän semmonen juttu, etten sitä ihan haluamatta tykkää harrastella vain lasten teko mielessä. Mielummin saan lapseni ihanasta rakastelusta, kuin pakonomaisesta kympin uutisten jälkeen puuhastelusta ja sen jälkeen jalat kohti kattoa ;D Onneksi olen ovulaation aikoihin yleensä innokkaimmillani asian suhteen, joten luonto hoitanee homman. Toivotaan ainakin näin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.