Kun pieni muuttuu todelliseksi

Bättre liv

Huoh! Pieni on alkanut tekemään ihan tunnokkaita potkuja viime päivinä, kuin onnistuneen ultran kunniaksi! Liikkeet voimistuivat jo ennen ultraa, mutta vasta ultran jälkeen olen saanut pari mojovaa potkua ja tajunnut pitää käsiäni masun päällä ja tuntenut muutaman masun päältäkin! Mies tunsi eilen illalla potkun mahan päältä ensimmäistä kertaa. Olin superinnoissani, mies vaan önisi jotain sängynpohjalta vastaukseksi kun kysyin tunsiko hän potkun ;) Miten musta tuntuu, että meillä on vähän eri tavat ilmaista tunteitamme ja innostusta? Mut oli se senkin mielestä aikasta ihanaa :)

On tullut kurkittua netin kautta kauppojen vauvanvaatevalikoimia, jotenkin tämä netissä puuhastelu tuntuu sopivan minulle paremmin kuin kaupoilla juoksentelu. Lindexillä on tosi paljon meidän näköisiä juttuja ja nuttuja :) Prismasta sattui ostoksilla tulemaan mukaan myös yksi pitkähihainen kietaisubody painonapeilla ja käännettävillä hihoilla (ja tosi söpöllä kuosilla) koossa 56 sekä samaa kuosia oleva myssy. Yritin myös ostaa tori.fi:stä jo pienelle Stocken Tripp Trappiin Newborn Settiä, mutta sehän oli mennyt jo ennen kuin myyjä ehti vastata minulle :( No, parempaa onnea ensi kerralla! Olen myös katsellut huuto.netistä vaatteita ja kestovaippoja, muutama on mennyt jo muistilistallekin. Ehkä jostakin laitan huudon? On vaikeaa ajatella minkä kokoisena mikäkin kiva vaate kannattaa ostaa ja minkä verran ostaisin itse, minkä verran taas saatetaan saada lahjaksi? Varsinkin kestovaippojen kanssa olen kovasti mietintälinjalla, ajattelin äitiyspakkauksessa tulevien lisäksi ostaa pari mahdollisimman hyvin pikkupepulle sopivaa taskuvaippaa valmiiksi ja muuten ajattelin lainata kestovaippayhdistykseltä kokeilupakkauksen ja päättää vasta sitten lopuista hankinnoista. Vaan mitkä olisivat parhaimpia pikkupepulle?

Mahtava aamupala, upea mieli!

Jos ei rivien välistä osaa lukea, niin pieni on tullut meille niin paljon todellisemmaksi ultran, potkujen ja sukupuolen tietämisen jälkeen, et apua vaan! Masukin jo osuu kaapin oviin ja on vaikeaa mahtua tiukoista väleistä. Haliminen on muuttunut hankalaksi kun masu pitää asetella jonnekin sivuun. Uni tulee silti helposti ja olenkin supertyytyväinen kehon mukaan muotoutuvaan sänkyymme! Muutenhan tässä vaiheessa raskausoireet ovat minimissään, lisää kiitollisuutta siitä. Mielialakin on kohentunut kun pieni tuntuu todellisemmalta ja muistuttaa olemassaolostaan melskaamalla. Elämässä on aika paljon touhua nyt kun arki taas pyörii töihin paluun jälkeen, toivottavasti ensi viikolla oma rytmi on jo vähän muodostunut enkä väsy enää niin työpäivistä. Kaikenlaista kivaa on kuitenkin tiedossa niin viikolla kuin viikonloppuisinkin joten syksy näyttää lupaavalle. Alan jo hiljalleen odottaman elämän muuttumista, vaikka pelottaakin vielä kovasti ja niitä huoliakin riittää. Mutta teen niille huolen aiheille sen minkä voin, sitten vaan toivon parasta. Kaipa ne asiat yleensä vaan suttaantuu jotenkin. Ja jos välillä pitää vähän itkeä, niin sitten vaan itketään. Sen jälkeen voi vähän vaikka syödä hyvin, käydä lenkillä, miettiä vauvajuttuja ja elää elämäänsä eteenpäin.

Onpas muuten ollut mahtava viikonloppu!

Rakkautta <3 Eerika & Pikku-Epeliina (rv 21+0)

Kommentit

Kippuralla

mulla olisi pari villahousut merinovillasta ja imse vimsen flanellettja, ne on ihan parhaita ihan pikkaselle :) ja sitten löytyy toki isommillekin taskuvaippoja. meillä on enää yövaippa käytössä ja vaipat saa pistää eteenpäin :)

Eerika
Bättre liv

Wau, osattaiskohan me käyttää niitä? Nimim. ne taskuvaipatkin vaikuttaa vielä simppeleille, ennen kun pitää käytännössä käsitellä niitä ;) Laitatko mulle vaikka mailia tarkemmin noista pikkuisen kokoisista eerika.battreliv(at)gmail.com niin sovitaan jotain :)

gabi (Ei varmistettu)

Mäkin olisin suositellu ihan pienelle kans tota samaa villis+imse vimse yhdistelmää. Ainakin meillä oli aluks käytössä just noi. Tosin aloitettiin kestovaippailu vast 2viikon iässä, mut ei se vauva kait siin välis ollu viel ihan hirveesti kasvanu..?

Sitten meillä oli käytös kaikkia jonkun itetekemiä sisävaippoja (muistaakseni) popolinin kuoren kans. Mut näppärimmäks kuitenki osoittautui bum geniuksen ja fuzzi bunzin taskuvaipat. Sit kun lapsi oli kasvanut niiden kokoiseks.

Yökestoilu lopetettiin siinä vaihees kun lapsi alko kääntymään mahalleen. Lapsi siis nukkuu vieläkin mahallaan, pylly pystyssä, jalat mahan alla koukussa.. En vaan saanu mitään vaippaa pitämään tollasessa asennossa..

Eerika
Bättre liv

Noi taskuvaipat on just vaikuttaneet tosi käteville ja kaiken lisäksi kivan näköisille! Josko niitä kohti siis? Minkähän kokoinen sen vauvan pitäisi niitä varten olla? Jos kokeiltais imsevimse+villikset -yhdistelmää ekat kuukaudet (ohessa kertiksiä ihan sen mukaan miten kaikki menee). Hitsi kun eihän sitä yhtään tiedä tuleeko sitä sinappia pari kertaa viikossa vai kymmenen kertaa päivässä.. ;) Saati kun ei ole varmaan koskaan vaihtanut vaipan vaippaa (vierestä toki seuraillut toimitusta..). Liian jännää, mutta yritän saada itseni uskomaan, ettei mun edes kuulu vielä tietää mikä meillä osoittautuu parhaimmaksi vaipaksi tai miten se homma lähtee sujumaan.. kunhan jotenkin valmistaudun ja katson sit loput on the go!

phocahispida

Moikka!
Tehtäisiinkö niin että tungen kaikki pikkukokojen vaatteet Ikean kassiin ja hyppään junaan?
Jos törmättäisiin jossain julkisessa tilassa, missä voisi käydä kassin läpi mieluisien juttujen osalta esim. aseman vieressä kirjastossa/ulkona. Meillä on tuollaisia melko neutraalin värisiä vauvanvaatteitakin aika paljon. Raijaan muut sitten miehen isoäidin varastoon kuitenkin pois meidän komeroista. :)

Kävisikö vaikka perjantaina työajan jälkeen vai tuleeko liian pikaisesti?

Mailia voi laittaa aiheesta, jos haluaa sitä kautta sopia: ilmansinuaolenlyijya@icloud.com

Eerika
Bättre liv

Uuuu, kiitos! "Tämä tuli niin äkkiä", mä laitan sulle mailia! Jostain syystä joku on tunkenut mun kalenterin täyteen kaikkea! :D Ja voidaan me kahvillakin käydä samalla ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.