Lastenhuoneen julistehimoja

Bättre liv

Aina välillä näen blogeissa ja sisustuslehdissä aivan ihania lastenhuoneita missä on täydellisesti huoneen tunnelmaan sopivia ja reippaita julisteita. Niissä seikkailevat eläimet ja tyyli on ihanan graafista ja selkeää. Olen himoinnut tytön huoneeseen lipastojen päälle paria julistetta, mutten ole oikein ehtinyt sisustuskauppoja kiertelemään. Lopulta turvauduin googlettelemaan ja pyörimään sisustuskauppojen verkkosivuilla ja löysin nämä Seventy treen ihanuudet!

Itse seinä on aivan hirvittävän vaativa, sillä taustalla on väri- ja kuviokimarana Ferm Livingin Marionette-tapetti. En haluaisi julisteiden huutavan kilpaa tapetin kanssa joten haussa olisi mahdollisimman selkeät julisteet valkoisella pohjalla, valkoisissa kehyksissä, valkoisilla paspiksilla. Vaikka tykkäänkin myös keveämmästä piirrosjäljestä, sopii huoneen ja tapetin tyyliin parhaiten todella selkeät linjat. Himoitsenkin nyt karhua tai pandaa lähikuvassa sekä viereen kameran kuvaa keltaisella puhekuplalla joka sanoo Smile!

Karhu "Big Bear"

Panda "Big Panda"

Kamera "Smile Yellow"

Tapettiin en raaski tehdä jälkeäkään, joten näitä varten olisi tarkoitus kiinnittää julistelistat katonrajaan ja laittaa kehykset riippumaan niistä. Lisäksi ostoslistalla ovat kehykset, jotka voisi vaikkapa ostaa naapurikansamme marketista Ikeasta. Julisteetkaan eivät ole aivan ilmaisia enkä itseasiassa löytänyt kaikkia näitä julisteita mistään suomalaisesta verkkokaupasta (saa vinkata jos näitä on Helsingissä livenä?). Seventy treen verkkokaupasta tulisi päälle 7 punnan toimitusmaksut ja julisteiden hintakin tuli euroiksi muutettuna suuremmaksi kuin suomalaisista verkkokaupoista. 

Budjetti on tällä hetkellä hieman rajallinen (nimimerkillä kuka matkakuumeinen varasi taas matkan..), joten julisteiden valinnalla ei ole vielä kiirusta, mutta vinkkejä voisin ottaa vastaan. Seinä kovastikin huutaa valkoisia julisteita joten ennemmin tai myöhemmin tähän huutoon on vastataava :) 

Onko teillä julistelemppareita lastenhuoneeseen? 
Entä mitkä muut julisteet voisivat saada sydämeni pamppailemaan? 

Perjantaiterveisin saman auringon alta,

<3 Eerika & Epeliina (1v 3kk äiti ja tytär)

Kuvat: http://seventytree.bigcartel.com/

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Meillä on tytön seinällä hänen itse maalaamansa kuva (minusta se on selkeä siili). Isovanhempani ostivat siihen aikoinaan kehykset ja se oli ihan mahtava isea! :)

Silkkitassu

Meillä on Totoro juliste seinällä. :) se on ihana. 

paulahelena
ALUAP

meillä on kehystettyjä valokuvia, pentikistä ostettuja ihania kortteja ja iso vekkuli norsujuliste, jonka alkuperää en muita. kivoja kyllä nää sun bongaamat! :)

Veema (Ei varmistettu)

Me ollaan ostettu erilaisia pienten suomalaisten designmerkkien kortteja. Ja sit panostettiin yhteen tällaiseen Kanelimaan julisteeseen: http://katoko.mycashflow.fi/brand/7/kanelimaa
Tän linkin takana taitaa olla pelkkiä kortteja, mutta suurinta osaa saa myös julisteena. Näissäkin on ihanaa leikkisyyttä ja paljon eläimiä :)

Eerika
Bättre liv

Onpas nämäkin kyllä ihania <3

Mimosa.
Mimosa

Jos tykkäsit tuosta pandasta kehotan tsekkaa Tamperelaisen Designkomitean kortit ja julisteet. Heillä on hyvin samantapaisia ihania kortteja. Ja ovat vielä suomalaista tekoa.

Joku jo ehti suositella Kanelimaan julisteita. Ne ovat myös aivan ihania 

Muita hyviä on esim. Muumuru, TiinaKaisan printit, Polkkajam.

Eerika
Bättre liv

Ihania, kiitos, pistetään surffaillen :)

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Ihania kuvia! Meillä on lastenhuoneen seinillä paljon kortteja ja valokuvia mutta tulevaa huoneenvaihdosta ajatellen tilattiin just Polkkajamilta tällainen:

http://kauppa.polkkajam.com/product/680/juliste-rumpu-a3#.VSj2zPmsXvg

Tykkään muutenkin Polkkajamista tosi paljon. :)

Eerika
Bättre liv

Itsekin ostin Polkajamin joulukortit viime jouluna, ovat kyllä ihania! Pitää vähän varoa vaan tuon värin kanssa, taustalla oleva tapetti kun on jo niin värikäs. Mutta löytyisiköhän näiltä jotain kivaa vaikkapa olohuoneeseen... ;)

Ihme

Sopisiko täältä mikään kuva neidin huoneeseen?

http://kaunisdecoration.com/

Eerika
Bättre liv

Onpas kauniita, pistetään harkintaan! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.