Lastenhuoneen lukunurkkaus

Bättre liv

Miten ihanaa onkaan olla terve ja liikuntakykyinen! Omata normaali ruokahalu ja tarmo! Tänään on käyty liikkumassa itsensä kipeäksi, tytön kanssa lounaalla Picnicissä, hoidettua asioita ja laskuja koneella tytön nukkuessa, käytettyä koira eläinlääkärissä ja lenkitettyä toinen. Ihan sellainen touhuntäyteinen arkipäivä siis, mahtavaa!

Tämän tarmokkuuden keskellä mies sai vihdoin porailtua tauluhyllyt kiviseinään, muusana saattoi toimia torstaina palautettava iskuporakone. Sisustusintoa on myös lisännyt asuntojen vilkuilu ja sunnuntain asuntonäyttövisiitti jotka vaan lisäsivät halua pitää nykyisestä kodista kynsin ja hampain kiinni ja keskittyä tässä viihtymiseen. Tytön uniajan jo vilkkuessa sain järjesteltyä kirjat hyllyille ja hymistä tyytyväisenä. Illan pimeydessä sain teille pari kuvaakin napattua. Kyllä nyt kelpaa istua köllönurkkauksessa lukemassa kirjoja!

Tyttö oppikin jo kirjojen nappaamisen taktiikan. Selailimme yhtä kirjaa ennen kuin laitoimme valon pois, tyttö sai iltatissinsä ja kävi rauhassa nukkumaan sänkyynsä unihiiren ja pehmokoiran väliin. 

Telkkarista tulee Love Actually ja sohvalla makoilee tyytyväisen näköinen mies kaakaokupin kanssa. Osannette arvata suunnitelmani ;) Hyviä öitä ja ihanaa pääsiäisviikkoa!

Tauluhyllyt: Ikea / Pehmoalusta: Kierrätyskeskus / Sirkustyynyt ja elukkatyynyt, tytön lakanat: Ciraf /
Puputyyny: H&M Home / Leppäkerttureppu: Skipp Hopp /
Viirit seinällä: Engel (Ziccosta) / Sänky: Leander

<3 Eerika & Epeliina

Kommentit

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Oi, miten ihana ja viihtyisä lukunurkkaus :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.