Leppoisaa Juhannusta!

Bättre liv

Ihanaa ja leppoisaa Juhannusta kaikille! Lähetän kännykällä Juhannusterveiset, eilen otettiin nokosia miehen kanssa kilvan ja tänään on löydetty perille rauhan Mekkaan. Nimittäin tyhjään anoppilaan :)

On tehty herkkuruokaa, nautittu auringosta ja varjosta, kuunneltu linnunpoikasten piipitystä ja leikitty koirien kanssa. Koirat on päässeet lampeen uimaan ja juosseet frisbeen ja pallon perässä pitkin pihaa.

Kohta grilli lämpenee jälleen ja otan ehkä vähän lisää alkoholitonta viiniä (nunna oli kepeää) ja illan saunajuomaksi 0,5%sta sidukkaa. Ei ole yhtään hullumpaa tämä alkoholiton elämä!

Siispä nautitaan Juhannuksesta täysin rinnoin (ainakin täällä kirjaimellisesti) ja palataan levänneinä ja kaiken stressin unhottaneina uuteen rauhalliseen kesäviikkoon!

Terkkuja saman auringon alta <3 Eerika & Epeli Eevertti rv 13+4

Share

Kommentit

anna-liisa (Ei varmistettu)

Ai, tätä on näemmä liikkeellä, että kuvat on nurin niskoin; ei ehkä johdukaan (pelkästään) kuperkeikkajuomasta.
Kesä on todellakin ihmisen parasta aikaa ja sehän on NYT!

Eerika
Bättre liv

Höh, kännykällä kaikki kuvat näkyy oikein päin! Nimimerkillä: Pitääkö tosiaan avata kone Juhannuksena? Nää, kääntyy teidän päät sen aikaa että fiksaan myöhemmin. Ihanaa Juhannusviikonloppua!

Eerika
Bättre liv

Kuvat on nyt latailtu uudelleen kotikoneelta, hauskaa että ne näkyivät oikein päin iPhonella ja iPadillä, mutta koneella ne näkyivät ylösalaisin! Vaan nyt on Juhannus juhlittu ja kuvat toivottavasti oikein päin kaikilla alustoilla :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.