Liebster award haastaa pohtimaan

Bättre liv

Sain Liebster Awardsin haasteen Tuuliajolla-blogista, kiitos Jeba! Sait minut postaamaan useammin! ;)

Liebster Award- haasteen säänöt ovat seuraavat:

1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaaja ja laita linkki hänen blogiinsa.

2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen. 

3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.

4. Keksi 11 uutta kysymystä nimetyille.

Ruuhkavuosissani päätin nostaa kädet pystyyn ja joustaa hieman säännöissä. Jätän siis kohdat 3 ja 4 väliin, olen muutenkin tainnut nimetä vastaaviin jo kaikki lempiblogini jossain vaiheessa, kiitos ja anteeksi murut!

1. Omakotitalo, rivitalo, paritalo vai kerrostalo ja miksi?

Voi tämän kun tietäisin! Pienemällä paikkakunnalla sanoisin ehkä paritalo (useamman talon yhtiössä huoltoyhtiöineen kiitos), mutta pk-seudulla realismia olisi tässä tapauksessa pitkät työmatkat. Omakotitalo olisi myös ihana, mutten haluaisi että olisin hypoteettisen puolisoni kanssa jatkuvasti hoitamassa taloa ja pihaa. Rivitalo on myös oikein loistava vaihtoehto, varsinkin päätyasunto jossa olisi iso piha eikä naapurin seinä heti nenän edessä. Kerrostalossakin on puolensa, ylimmät kerrokset, avarat näköalat, huoletonta asumista ja iso parveke. Sijaintikin on tällöin usein lähempänä hyviä yhteyksiä ja palveluita. Oma piha kieltämättä houkuttaa.. ehkä uusi/rempattu penthouse jättimäisellä kattoterassilla rauhallisella alueella meren rannassa lähellä palveluita ja hyvien yhteyksien varrella. Tai upea paritaloasunto lähellä merta ja peruspalveluita? Mutta aina jää jostain kiinni, tässä tapauksessa ehkä budjetista ;) Kerrostalossa siis jälleen asuskellaan!

2. Oletko unelmien ammatissasi?

Viihdyn ammatissani, olen hyvä siinä ja itsenäinen luova ja vaihteleva työ sopii minulle. Nimittäin opin jatkuvasti jotain uutta! En oikein tiedä uskalsinko edes unelmoida tekeväni tätä työtä nuorempana. Tällä hetkellä tosin mielessä on myös ihan uusi ura, josko pikkuhiljaa löytyisi uusikin suunta, ehkä tämän nykyisen rinnalle, kuka ties? Jännityksellä odotan itsekin mitä tuleva tuo!

3. Suklaa vai irtokarkit?

Irtokarkit ja erityisesti salmiakki!

4. Laitatko rahaa kuukaudessa säästöön pahanpäivän varalle vai elätkö suusta suuhun?

Normaalisti kyllä, tällä hetkellä eron ja muuton jälkeen on tullut enemmän kuluja itselle sekä hankintoja joten säästöjä on jäänyt niukanlaisesti. Mutta aina pitää olla sekä jotain pahanpäivänvaralle, että jotain sen hyvänkin päivän varalle! Sekä tietenkin matkustamiseen ;)

5. Matkustatko mielummin yksin vai jonkun kanssa?

Mieluiten puolison kanssa, omalla perheellä tai porukassa. Yksin matkustamista olen nyt kokeillut kerran ja ystävä tulee luultavasti seuraavalle reissulle mukaan eli kokeillaan nyt sitäkin. Puolison kanssa taitaa kuitenkin olla parhainta <3 (Kunhan sellainen puoliso siis ensiksi on.)

6. Uskotko kohtaloon?

Tavallaan. Kai minä uskon, että asiat menevät niinkuin niiden on tarkoitettu, emme vaan tajua sitä aina juuri nyt.

7. Mitkä kolme asiaa muuttaisit elämässäsi?

Läheisemmän toisiaan tukevan ja lämpimän perheen, itseni aamuvirkuksi ja itselleni enemmän mielenrauhaa ja varmuutta siihen että kaikki menee kuten on tarkoitus.

8. Kadutko mitään?

Ajattelen niin, että elämää pitää elää niin ettei tarvitse katua. Ja toisaalta turha katua, sillä siinä hetkessä niillä tiedoilla, taidoilla ja mahdollisuuksilla on tehnyt sen päätöksen minkä siinä hetkessä teki. Elämässä on useita asioita, joiden olisin toivonut menevän eri tavalla, mutta tässä sitä vaan ollaan eikä kelloja ole tehty käännettäväksi.

9. Rento koti-ilta kera viinilasin vai bileilta kaupungilla?

Oi, sanoiko joku viiniä! Viiniä, hyvää ruokaa ja ystäviä, kiitos.

10. Nukutko päiväunia?

En oikein osaa, aamulla tosin osaan jatkaa uniani tosi lahjakkaasti..

11. Tärkein saamasi neuvo?

This too shall pass.

 

Nyt iltalenkille ennenkuin uinahdan tapahtumarikkaan viikon jäljiltä ja paluu samaiselle sohvalle.. uinahtamaan :) Ihanaa viikonloppua! 

<3 Eerika

TallennaTallennaTallennaTallenna

Kommentit

Jeba
Tuuliajolla

Hei ihana sinä. <3 Kiva, että vastasit. :))

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.