Lisää ilouutisia!

Bättre liv

WAU! Eilen oli tullut maili Netpostista, että siellä on joku kirje. No tänään tuli toinenkin. Onneksi muistin kirjautua sisään ja katsoa mitä sieltä löytyi, sillä nehän oli jo eilen aamusta lähettäneet mulle tällaisen kirjeen!!! SIIS MIKSI MEILLÄ EI OLE VIELÄKÄÄN KAKKUA?!? Otan kyllä iltamurojen lisäksi vähän mansikkajäätelöä! Se toinen kirje tiesi stipendin myöntämistä eli pieni jee siitäkin. Kyllä nyt kelpaa mennä nukkumaan ja miettiä pitäisikö ottaa vauvavakuutus! Mies oli kuulemma siitä jo tietoinen, oli veljensä kanssa puhunut asiasta kun he olivat ottaneet vakuutuksen ennen rakenneultraa varmuuden vuoksi. Että kai meidänkin pitäisi heinäkuun aikana jotain päätöksiä tehdä. Hurjaa! 

Ihanasti terveisiä meiltä iloisilta ja väsyneiltä! Kun kyselin mieheltä miksei me olla kunnolla juhlittu, hän sanoi että juhlittaisiin jos vain jaksaisi. Taidan olla samoilla linjoilla. Ehkä sitten viikonloppuna kun arjen aherrus on takana ja ollaan saatu kunnolla levättyä, koeajettua kunnon perheautoja ja syötyä herkkuja Taste of Helsingissä :)

<3 Eerika & Einstein

Kommentit

AnLottanen

Ihania uutisia. Ja voi, miten rauhoittavia tietojakin. Varmasti huojentavia.

Täällä on iloittu hyvistä uutisista ja masun kasvusta. <3

Eerika
Bättre liv

Kiitos! Vielä mä uskallan sen masukuvankin ottaa :)

Silkkitassu

Hienoa! Itse en halunnut käydä tätä testiä tekemässä, mutta ymmärrän kyllä kaikkia ketkä käyvät. En oikeastaan ole koskaan asiaa hermoillut. En tiedä miksi.

Eerika
Bättre liv

Kiitos :) Kävin tämän kun kerran tarjottiin. Ystävälle on samoissa tutkimuksissa selvinnyt lapsen vaikea kuolemaan johtava vamma minkä perusteella raskaus jouduttiin keskeyttämään. Jos mahdollista, mieluummin tietäisin asian tässä vaiheessa kuin vasta rakenneultra jälkeen   Siinä mielessä tärkeä tutkimus, vaikka onkin suppea ja voi aiheuttaa turhaankin huolta.  Ymmärrän kuitenkin jos tutkimuksen haluaa jättää väliin, onneksi tässä kohtaa saa itse valita! Hyvää tässä oli ilouutiset kolmena päivänä peräkkäin ;)

Eerika
Bättre liv

Toivotaan että täälläkin päästään samaan ihanaan lopputulokseen :) Ja kiitos, olenkin jo muutamaan kertaan lupaillut masukuvia vaan en vieläkään on uskaltanut/saanut aikaiseksi.. ehkä tuon miehen voisi valjastaa viikonloppuna kuvaushommiin! Siitä se masun kasvun seuraaminen sitten alkaa ;)

EWE

Mahtavaa, että vastaus tuli noin nopeasti! Ite sain odotella sen viikon, ennen kuin kirje tuli hyvien uutisten kerant. Mä halusin nt-ultran myös siitä syystä, että pääsin kuulemaan pikkusen sydänäänet ja näkemään, millanen heppu mahassa oikein salamatkusti :)

Ootte kyllä juhlat ansainneet alkuviikon iloisten ja onnellisten tapahtumien jälkeen. Nautinnollista viikonloppua teille! :)

Eerika
Bättre liv

Juu, vuoden vaihteessa muuttivat systeemiä niin, että verikokeissa käydään mieluiten rv 10+0, mutta joka tapauksessa ennen ultraa. Näin ollen tulokset ovat valmiina koneella ja vain odottavat niskaturvotuksen tulosta minkä jälkeen tulos on valmis. Olen kuullut, että osa on saanut tuloksen suoraan hoitajalta, meillä hoitaja sanoi sen tulevan toisaalta. Olivat kuitenkin kirjanneet kirjeen lähetettäväksi noin tunti sen jälkeen kun olin lähtenyt polilta, aika nopsaa toimintaa! Eilen itse fyysinen kirje ehti perille, netpostissa se olisi ollut tosiaan jo samana päivänä!

Hemmotellaan viikonloppuna itseämme ja toisiamme ja juhlistellaan rauhalliseen tahtiin. Tämä huojentunut, onnellinen ja kiitollinen olo on jo palkinto itsessään :) Ihanaa viikonloppua!

Ssa (Ei varmistettu)

Kiitos blogistasi.

Itselläni on myös takana kaksi keskenmenoa. Ensimmäinen spontaani keskenmeno 1/13 ja toinen 6/13.. Tänään sain tietää että kyseessä oli tuulimuna. Kummatkin menneet kesken 6-8 viikolla.

Blogisi antoi toivoa, että kyllä se voi onnistua kahden perättäisen keskenmenonkin jälkeen.

Onnea odotukseesi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.