Lomaa odotellessa!

Bättre liv

Syksy on ollut aika rankka. Sateet, kylmyys ja pimeys ovat lykänneet päälle samaan aikaan kun arjen pyörityksessä ei meinaa pysyä sitten millään mukana. Tehtiin ainoa asia mikä tiedettiin toimivaksi lääkkeeksi. Varattiin matka! Ja kuten niin monta kertaa aiemminkin tämän vauvavuoden aikana, kävi niin että matka oli edessä ennen kuin huomasimmekaan. "Siihenhän on vasta kuukausi aikaa, siis viikko, siis päivä..". Viikonvaihteessa viuhahdetaan siis Kanarian saarten lämpöön ja toivotaan että kaikki sujuu ilman suurempia kommervenkkejä! Pienen kanssa lentäminen voi olla hieman vauhdikkaampaa kuin 4 kk iässä ja lentokin nyt pidempi joten wish us luck!

Sääennusteet lupailevat +22 - +24 asteen lämpötiloja, mitkä sopivat meille villatumppuihin jo tottuneille vallan hyvin. Yöksi lämpötila viilenee hieman alle kahteenkymmeneen. Samaan aikaan kotosuomessa heilutaan ainakin täällä etelässä nollan molemminpuolin. Mietin jo, onko edes mahdollista ettei lapselle tarvitse laittaa tumppukerroksia päälle ja lämpöpussia kiinni päiväunien ajaksi. On varmaan vähän outoa kun kukaan ei kääri sinua villaan päiväunille mennessäsi. Osaako siinä nukahtaa sitten laisinkaan?

Hotellilla meitä pitäisi odottaa mukava huoneisto varusteltuna matkasängyllä ja syöttötuolilla, erillinen makuuhuone jotta saamme illalla myös nauttia miehen kanssa yhteisestä ajasta muualla huoneistossa pienen nukahdettua (jos jaksamme itse pysyä hereillä) sekä lämmitetty allasalue lasten- ja vauvojen altailla, leikkialue ja lasten ohjelmaa. Hups, unohdinko spa-hoidot ja ilmaiset ryhmäliikuntatunnit? No, tästä huolimatta ei meitä saa pysymään paikallaan sillä lähialueilla on niin paljon nähtävää. 

Voi mennä Las Palmasin kujille hortoilemaan, syömään ja ostoksille..

Ihastella Puerto de Mogania vaikkapa yhteysaluksen kyydillä liikkuen, nautiskella kahviloista ja maisemista. 

Kävellä pitkin rantabulevardeja..

Leikkiä hiekkarannalla ja ihmetellä turkoosia vettä..

Ihmetellä Maspalomasin hiekkadyynejä..

Ja kävellä käsikädessä auringonlaskuun..

Jos sitä ennen vaikkapa soittaisi erikoisruokavalioaterioista lennoille, lainaisi tytölle parit kesäkengät, ostaisi kestouimavaipat, ilmoittaisi Kelalle miehen tulevat isyysvapaat, pakkaisi koirille hoitolaan lääkkeet, ohjeet ja tarvikkeet, lähettäisi tytön syntymäpäiväkutsut (tekstiviestitse huoh), varaisi tytölle hammashoitolaan tarkastusajan, kävisi apteekissa, aloittaisi maitohappobakteerit, pakkaisi tytön vaatteet (joita on lainailtu pitkin kyliä kun sopivia kesävaatteita ei enää ollut), kävisi jumpassa, vauvasirkuksessa, rytmikylvyssä, pakkaisi tavarat niin laukkuihin kun käsimatkatavaroihinkin ja muistaisi tässä ohessa käydä kaupassa, tehdä ruokaa, siivota vähän ja syödä.

Jätetään noiden myytävien ja lahjoitettavien tavaroiden lajittelu, ikkunoiden pesu ja ikuisuusprojekti akustiikkalevyjen kanssa vähän myöhemmäksi!

Ai mitenniin loman tarpeessa? 

Terkkujaterkkuja, palaillaan linjoille ihan pian! Instagramin puolelle on tiedossa aurinkoista kuvasaastetta sillä hotellista löytyy tietenkin myös wlan :)

<3 Eerika & Epeliina (pian 11 kk äiti ja tytär)

Kuvat Gran Canarian saarten eri kolkista : Tjäreborg. 

Kommentit

Nintin (Ei varmistettu)

Ihanaa ja hyvin ansaittua lomaa teille! :)

Eerika
Bättre liv

Kiitos <3 Täällä alkaa valmistelut olla jo kohdillaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.