Maistuva touhuviikko

Bättre liv

Huh, taaperoelämä ja kotiäiteily on alkanut taas maistumaan! Se, että koko perhe on toipunut pöpöistä ja jaksaa taas touhottaa, auttaa aikasta paljon. Minusta ei siis todellakaan ole istumaan päivätolkulla kotona, eikä kotipäivien kitinän määrästä päätellen tytöstäkään. 

Ollaan kyllä joissain asioissa niin samiksia että, kyllä on tyttö tullut äitiinsä! Tosin Arvopaperi-lehteä hän tuntui jaksavan lukea pidempään kuin äitinsä konsanaan, ehkä tytöstä polvi paranee? Josko tässä kohta alettaisiin arvopaperisalkkua kasailemaan ;) Tämä viikko aloitettiin viettämällä leikkitreffi-iltaa mm. syöden, leikkien kukkuu-leikkiä taaperokaverin kanssa ja tekemällä pientä lehtikatsausta. Olipa mukava maanantai aamun puistoilujen, hyvien päiväunien ja illan treffien merkeissä :)

Tällä viikolla myös käytiin kirpparilla ja vaatekaupoilla sekä nautittiin sushilounaasta (tyttö söi omaa evästään riisiä ja kanaa ja maistoi vähän kurkkusushia). Löydettiin vihdoin kirpparilta kumpparit keväälle, vaatteita niin kirpparilta kuin kaupastakin sekä kaupasta keltaiset kurahousut.

Olen istunut taloyhtiön hallituksen kokouksessa lukemassa silmät ristissä taseita ja kunnossapitosuunnitelmia. Ollaan vietetty päivää serkkupojan, miehen veljen ja vaimokkeensa kanssa leikkiluolassa, lounaalla, keskustassa kävellen ja kahvilla. Käyty sirkuksessa, lounaalla Sandrossa ja pienillä ostoksilla Ziccon ihanuuksien äärellä. 

Tyttö on omaan tuttuun tapaansa moikannut kaikkia, tahtonut laittaa kenkiä jalkaan ja pipoa päähän, pukea päälleen muitakin vaatteita, karannut aina tilaisuuden tullen innoissaan juosten ja kantanut erinäisissä kasseissa erinäisiä tavaroita eli aarteita. Ollut innoissaan aamupäivien touhuista ja nukkunut pitkiä unia iltapäivisin. Ja ollut niin ihana että!

Tänään käytiin ekaa kertaa Annantalossa, mentiin katsomaan Taaperokinoa, tutkimaan taidetta ympäri talon ja lounaalle lasten kirjakahvilaan. Taaperokinossa oli kivaa, tosin tyttö tietty keskittyi enemmän muihin aikuisiin ja lapsiin kuin elokuviin. Käytävillä oli kiva juoksennella :) Lounaskeitto ei maistunut tytölle lainkaan ja minullekin aika heikosti, mutta tee oli hyvää. Ja seura!

Tällä viikolla tämä touhun määrä tuntuu olleen jo aika hyvällä tasolla kuten jutuista huomaa! Eilen illalla oli hieman puolikuntoinen olo, mutta onneksi se tuntuu menneen hyvillä yöunilla ohitse joten ehkä nämä touhut jatkuvat vaan.

Mitäs te muut olette tehneet? Varsinkin taaperoiden kanssa? Kuinka teidän viikot yleensä etenee?

Ihanaa viikonloppua, pian tämä räntä vaihtuu auringonpaisteeseen!

<3 Eerika & Epeliina 

 

Kommentit

pelagia

Meidänkin piti käydä naperokinossa tänään, mutta sainkin nukkua yhteentoista :) itseasiassa ollaan yritetty mennä sinne jo monta viikkoa, aina vain tulee joku este. 

Eerika
Bättre liv

Hih, kinossa oli kyllä kivaa, että suosittelen! Onneksi se pyörii vielä monta viikkoa ;)

Maiku85 (Ei varmistettu)

Me käydään taaperon (1v3kk) kanss muutaman kerran viikossa muskarissa, kerran taaperojumpassa ja kerran viikossa leikkipuiston leikkipäivillä. Silloin kun ohjelmaa ei ole (tämä on todella harvoin) näämme kavereita lounaalla tai kutsumme meille kahville. Taaperon kanssa todellakin tarvitsee ohjelma, muuten alkaa tyttären ja äidin päät kolista yhteen!! ;-)

Eerika
Bättre liv

Onpas teilläkin touhua! Ja kyllä sitä tuntuu tarvitsevankin. Harmi kun kaikenmaailman pöpötkin hönkii päälle, meillä on ollut flunssaa nyt viikonloppuna, ja pitää vähän miettiä milloin voi taas mennä ja touhottaa. Onneksi tytöllä ei ole ollut kuumetta, räkäinen ja vähän itkuinenkin hän on kuitenkin ollut. Ehkä pidetään maanantaina vielä rauhallinen päivä ja touhotetetaan vasta tiistaina oikein kunnolla :)

Nina Enroth

Meidän perjantai oli aika samanlainen kuin teidän ;D

Eerika
Bättre liv

Hihi, pikkutermiitit! :)

Jeba
Tuuliajolla

Täällä missä me asutaan ei ole oikeestaan mitään tommosta toimintaa lapsille! Tai, en ainakaan tiedä... epäilen kylläkin suuresti, koska kaupunki on pieni ja olisin niistä tietoinen. :D Täällä on avoin päiväkoti, Namila ( vastaava kuin HopLop ) ja seurakunnan perhekerhoja. Siinä ne sitten olikin! Eli tarjonta on todella, todella surkea! Välillä luen näitä sun postauksia katellisena ja mietin, että vitsit te teette vaikka ja mitä kivaa! :) Täällä kun tosiaan ei ole mitään.... ://

Nyt kun poika on päiväkodissa, hänen päivänsä menevät tietty siellä, mutta tyttelin kanssa ollaan ulkona, kotona ihmetelleen toisiamme, käydään joskus kahvilla kaupungilla ja öööh... mammalla ja pikkusiskolla tai ystävien luona kylässä jos joku sattuu olemaan vaikka vapaalla ( kun kaikki ystäväni ovat jo töissä... )

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.