Malttamatonta odotusta ja aikaisia haaveita (rv 6+4)

Bättre liv

Haaveissa Bugaboo Cameleon http://www.bugaboo.com/learn/bugaboo-cameleon?name=bugaboo-cameleon

Menossa on rv 6+4 ja olen jo valinnut netin avulla yhdistelmävaunut ja turvakaukalon, ne parhaat (lue:kalleimmat) tietenkin. Tosin tunnustan katsoneeni tätä kaikkea kepeällä ilolla jo silloin kun vasta pelkäsin jättää ehkäisyn pois. Jos kaikki menee hyvin, syksyllä voi alkaa seuraamaan huuto.nettiä ja käydä vertailemassa vaunuja vielä liikkeissä. Toivottavasti löytyy hyvät käytetyt Bugaboot meille! Tahdon just tuommoiset pienet ja näpsät (meillä on minimaalinen hissi), jotka kaiken lisäksi näyttää tooooosi hyvälle eikä millekään nalleille. Mies sai myös päähänsä, että lapsen vaatteiden pitäisi mahtua johonkin. Joko kaappien sisällöt saavat vielä kyytiä tai tulee tarvetta käydä ikeassa lipasto-ostoksilla.. 

Tänään huomasin myöskin saaneeni ensimmäisen raskauskilon, tästä järkyttyneenä olen kauhuissani katsonut välipalojani ja etsin netistä sopivaa joogaa tälle viikolle huonolla menestyksellä. Olen niin hirvittävän väsynyt, etten jaksa illalla vielä lähteä johonkin jumppaan. Töiden jälkeen on pakko saada ruokaa heti tai murhaan jonkun, välipalasta huolimatta. No, ehkä käydään koirien kanssa vähän pidempi kävelylenkki tänään, kunhan en herkisty kesken lenkin ja ala itkemään. Ehkä tämä kilo ei ole vielä vakavaa, siitä vähintään puolet on kuitenkin tullut rintoihini. Vatsaa kyllä turvottaa, epäilen että tämä on sitä samaa kuin mitä menkkojenkin aikaan aina tulee ja sitten se menee. Nyt se ei kyllä taida olla ihan heti menossa minnekään. Ihan hyvä aika aloittaa masukuvien kuvaaminen siis! Jalusta on jo valmiina, mies vielä miettii valaistusta. Hyvä ettei studiovaloja tilannut viikottaisia kuvauksiani varten. Odotusblogeja olen lukenut illat läpeensä, väsymyksestä huolimatta nukkumaan on ollut vaikeaa mennä. Koukuttavimpia ovat olleet miesten pitämät odotusblogit. Ihmettelen miten ajoissa lastenvaatteita aletaan ostamaan, itse luulen sen jäävän viimeisille kuukausille! Parhainkin puhuja on tainnut kohta päättää kaikki muut varusteet.. mutta ostoksille ei mennä ennen kuin ollaan varmasti turvallisilla vesillä!

Mawok unikeinun kuva täältä: http://www.vaunuaitta.fi/mawok-unikeinu-p-1707.html?cPath=647_648

Sängyn vierelle olin muuten ajatellut jotain riippukeinuviritystä, seinästä tai katosta roikkuvaa mieluiten missä pieni voisi heijailla itsensä leppoisaan uneen ja mami voisi tökkiä vähän vauhtia jos kitinää tulisi :) Pitäisi kuulemma auttaa nukkumaan masukipujenkin kera. Ja on pienempi kuin vauvanhäkki (lue: pinnasänky) makuuhuoneessa ekoiksi kuukausiksi. Ainakin tämän Mawokin saa seinäkiinnityksen lisäksi kiinnitettyä myös oveen, hirmu kätevää pitkin poikin asuntoa ja varsinkin reissussa! Tämä lähtisi niiiiiin anoppilareissuille mukaan niin kauan kuin pieni tässä pysyisi! Pinnikseksi on kyllä saatava tämä 8-vuotiaaksi lapsen mukana kasvava monitoimisänky joka vaan on niiiiiin ihanaa ja käytännöllistä Tanskalaista muotoilua ettei me kestetä! Tätä löytyy harvoin huuto.netistä, toivotaan parasta tai sitten kaivetaan todella kuvetta. Onneksi minulla on tyypille jo tarvikkeiden ostoon kassa valmiina, joten ei huolta pieni, saat parasta ja totut liian hyvään!

Leanderin lastensänky http://www.leander.com/produkter/bed

Tähän loppuun on vielä todettava, että töistä ei meinaa tulla mitään ja kotona saan aika vähän aikaiseksi. Tänään tuli neuvolasta paperit, täytin ne heti ja luin kaikki ohjelappuset ennen kuin olin saanut kenkiä jalastani tai edes ruokaa suuhun! Ja kyllä, tiedän että tässä mennään niin aikaisia viikkoja että pitäisi kai varautua pahimpaan. Toisaalta tässä on pysytty vasta haaveissa ja tehty ajoissa lastentarvikebudjettia! Niistä vaatteista en ole muuten huolissani, mitä nyt pelkään ihmisten ostavan meille lahjaksi kaikenlaista höttöä mitä ei kestetä katsella pienen päällä. Ei jo valmiiksi söpöä pientä ihmistä saa kuorruttaa röyhelöillä, vaaleanpunaisella tai yltiömäisellä määrällä nallekuvioita. Vieläkään ei olla kerrottu kuin yhdelle ihmiselle, piti saada jollekin puhuttua edes vähän. Neuvolan ja ultran jälkeen sitten vasta. Toivotaan että pienellä on kaikki hyvin ja se saa matkustaa kanssamme rattaissa, keinua itsensä uneen ja nukkua kauniissa sängyssään makeita unia. Huomenna on enää viikko ja kuusi päivää neuvolaan <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.