Masua pukkaa!

Bättre liv

Siinä se möllöttääpöllöttää. Raskausmasu. Olen ollut sille kiukkuinenkin jo, haluaisin sellaisen ihanan pinkeän raskausmasun, nyt olo tuntuu lähinnä turvonneelta. Olen tottunut siihen, ettei masu pullota housuista tai kylkimakkarat kahvoiksi asti. Tiukkaa paitaa on voinut pitää ihan ylpeydellä. Mutta nyt olo tuntuu jo hieman leveältä! Toivottavasti turvotus alkaa väistymään ja kohtu sen sijaan jatkaa nousemistaan ja kasvamistaan ja tekee masustani viimeistään pinkeän! Tänään on siis rv 12+4 ja ihan tosi, ei tätä masua peitä enää kovin monella paidalla työkavereilta! Niinpä taisin käyttää samaa paitaa koko viikon, se toinen vaihtoehto eli hellepaita kun ei oikein tullut kyseeseen näillä keleillä. 

Masukuvien ottaminen oli aikamoista rumbaa, siinä minä kierin ja pyörin seinää vasten ja komensin miestä ottamaan sellaisia kuvia missä masuni näyttäisi ihanalta raskausmahalta. No, kyllä minä uskon että masuni on vielä ihkaoikea ja pinkeä raskausmasu ja alan silittelemään sitä ja kävelemään ylpeänä masu pystyssä raitapaidoissani! Niitä nimittäin nyt riittää sillä Asoksen paketti tuli tänään postiin. Päällä olevat housut ovat ihka ensimmäiset mammahousuni, vielä vähän löysät päällä tosin tuosta masulta joten meinaavat hieman valua. Aivan ihanan pehmoiset ja joustavat ja tosi kivan näköiset nämä kuitenkin on joten eiköhän näitä pidetä heti kun tuntuvat pysyvän hyvin päällä! Samassa paketissa tuli kaksi raitapaitaa syksyksi, joten jee, tiedän mitä pidän silloin pallomasuni päällä!

Musta todistetusti hoikistaa, masu näkyy enää pienenä pallukkana tässä. Tähän päälle musta löysä ja laskostettu paita ja avot, piilotusleikki on valmis. Mutta kauanko leikin vielä sitä leikkiä toimistolla, onkin seuraava kysymys. Milloin pääni osaa vaihtaa sille vaihteelle missä raskaus alkaa tuntumaan varmalta eikä tarvitse valikoida kenelle kertoo? Tällä hetkellä useat jo tietävät, mutta valikoituminen on tapahtunut sillä perusteella, että heille pitää myös pystyä puhumaan mahdollisesta keskenmenosta. En tosin taida jaksaa piilotella masuani ja väsymystäni loputtomiin, joten jossain vaiheessa sitä on vaan uskalluttava joko avaamaan suunsa tai laittamaan tiukka raitapaita töihin päälle!

Täällä päin perjantaina on hieman väsynyttä joten kohta voisi pistää unta nuppiin jos toiseenkin jotta huomenaamuna jaksaa tehdä ihanan jättiaamiaisen ja lähteä sitten sen voimilla etsimään järkevää mutta superkliffaa perheautoa. Niin eikä unohdeta viikonlopun Taste of Helsinkiä! Pirulaiset vaan olivat pommittaneet menunsa raskaille sopimattomilla ruoilla. Eikä allergikoillekaan ollut mitään merkintöjä! Kaipaisin kyllä jo ravintoloiden listoille semmoista masunaisen kuvaa mikä olisi raskaana oleville sopivissa ruoissa. Helpottaisi elämää huomattavasti!

Masu sanoo hyvää yötä <3 Eerika & Einstein

 

 

Kommentit

jjonaa

Ihana pikku masu, kyllä sen erottaa! 

Nopeasti se maha loppujen lopuksi kasvaa! :)

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Oi, ai miten ihana masu!

maikki25 (Ei varmistettu)

Ihanaa, onnea! Masusi ja onnesi olet ansainnut! Mukavaa kesää koko perheelle!

Uuden elämän arvoitus

Siitä se lähtee! :) Itse olin varma, että aloittaessani kesätyöt kaikki näkisivät tilanteeni. Pohdin pitäisikö masua piilotella, ettei sopimuksen kirjoittaminen jää haaveeksi. Töissä ollaan, raskausviikkoja 22+6 ja omasta mielestäni omistan jo aika ison mahan, mutta ihmisten ilmeet, kun kerron olevani raskaana! He ovat hölmistyneitä ja toteavat, ettei sitä edes näy :D Jokaisella kasvaa yksilöllisesti, mutta siulla hoikkana yksilönä masu varmasti pinkeytyy aika pikaisesti :)

Eerika
Bättre liv

Miten ihmeessä toi on mahdollista, viikolla 22+6! Eli ehkä jos pystyisin niin olisi mahdollista pitää homma salaisuutena loman yli viikolle 20+0 asti? Tosin lomaan alkuunkin on vielä neljä viikkoa.. Joku spekuloi, että pidemmillä masu pysyy pidempään piilossa ja lyhyemmillä nousee herkemmin esille kun kropassa ei ole niin hyvin tilaa masun piilotella. Jos tämä pitää paikkansa, ei tällä pituudella kauaa piilotella ;) Jännityksellä odotetaan mitä on edessä ja ehkä nyt uskalletaan ottaa viikottain näitä masukuviakin niin tulee seurattua! 

Jeba
Tuuliajolla

Mulle tuli vauvakuume! :)

Nintin (Ei varmistettu)

Kuvauksen perusteella sun maha on ihan täsmälleen samanlainen kuin mulla ja muutenkin juttu ihan kuin omasta kynästä! Ollaan varmaan suunnilleen samankokoisiakin. Nyt täytyy joka aamu kuumeisesti arpoa, mitä milloinkin kykenee laittamaan päälle. Kaapista löytyy onneksi muutamia löysiä paitapuseroita, jotka ovat olleet viime viikkojen pelastus. Nytkin hengailen sellaisessa, kun meille on kohta tulossa vieraita (joille aiotaan raskaudesta kyllä vielä tänään kertoa) mutten halua paljastaa yllätystä heti ovella. :)

Eerika
Bättre liv

Ihanaa! Kerrothan sitten kun päätät tulla ulos kaapista töissä ja miten se meni! Arvon nimittäin sitä täällä melkein joka päivä kun toisaalta haluaisin kertoa kun en kestä valheita, mutta toisaalta en vaan millään vielä uskalla! Noita löysiä paitapuseroita olisi näköjään pitänyt ostella jo etukäteen sillä nyt olen pulassa eikä vaatekaupoille juuri tee mieli, no, ehkä jos laittaisi sen toisen riittävän löysän paidan ensi huomenna.. ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

En oo ennen kommentoinut tänne, mut todella söpö masu. :) Vaikutat tosi symppikseltä.

Eerika
Bättre liv

Kiitos :) Sieltä se vaan pullahtaa pikkuhiljaa ennen niin littanan masun tilalle. Tästä se masunkasvatus lähtee! 

Mmmm (Ei varmistettu)

Kärsivällisyyttä vaan... Itsellä se ihana pinkeä masu tuli vasta joskus 6 kk:n kohdalla, sitä ennen oli lähinnä turvonnut kaljamaha-fiilis... Ja olin raskausajankin mahaa lukuunottamatta hyvin hoikka, eli ei se välttämättä pinkeyden saavuttamista edistä. Mutta ihana se raskausmasu on, oli muoto mikä hyvänsä, joten ala nauttia siitä heti eikä vasta sitten kun se vastaa haaveilemaasi muotoa:)

Eerika
Bättre liv

Hih, täällä yritetään kovasti päästä raskausmasufiiliksiin, onneksi näin kotioloissa tiukan raitapaidan kanssa voi jo alkaa nautiskelemaan ja välillä vähän silitelläkin masua. Muualla kun pidetään vielä piilottelulinjaa :) Raskausmasut on vaan niin ihania! Onneksi aika tuntuu kiitävän..

Tahiti

heh itsellä 22+4 ja tuntui että vasta kk sitten vatsa tuli kunnolla oikein esiin ja sitä ennen oli vain sellainen "löysälaatta" :D nyt vatsa kasvaa kunnolla eteenpäin ja takaa ei huomaa mitään että olisi raskaana :)

Eerika
Bättre liv

Jopas, täällä taitaa nousta masupallukka hieman aikaisemmin esiin, mitä tätä alkua nyt katsoo :D Toisaalta, eipä tätä iloa ole loputtomiin tarvettakaan peitellä. Kunhan pääsisi pahimmista peloistaan ja uskaltaisi alkaa todella luottaa tähän, voisi iloa huudella vaikka koko maailmalle ;)

EWE

Ihana masu sulle on jo kasvanut, voi että! Ei tee hyvää mun vauvakuumeelle nähdä tuollaisia kuvia ;)

Musta väri tosiaan hoikistaa, mutta on sulla tossakin kuvassa jo tosi selvä maha. Mulla ei ollut läheskään tuollasta, kun raskaudesta kerrottiin sukulaisille ja tutuille. Kaikki vaan sano, ettei sitä näe ja noin hoikkana oot pysyny. Taisin olla tuolloin rv 16. Mutta pian ton jälkeen maha alkoi kyllä kasvaa vauhdilla, ja rakenneultraan mentäessä rv 20 se oli jo selvästi näkyvissä. Niiden muutaman viikon aikana sai kyllä peitellä vaatteilla, etteivät töissä olisi huomanneet. Olin alunperin aatellu kertoa töissä nimenomaan vasta sitten, kun tuo toinen ultra oli käyty. Pikkasen jännitti kertoa, meillä kun oli ollut pari muuta vauvauutista melko lyhyellä ajalla sitä ennen. Aattelivat varmaan, että nyt toikin on mennyt matkimaan :)

Se piti vielä sanoa, että kivannäköiset ja hyvin istuvat mammahousut oot löytäny. Ja toivotetaan vielä loppuun mukavaa juhannusviikkoa! :)

Eerika
Bättre liv

Ei se tyyppi tunnu löytävän enää tilaa kuin kasvattamalla mun masua ulospäin ;) Lisälaajennuksia odotellessa! Olen tässä kysellyt jo tietäviltä näkyykö tämä, mutta ovat sanoneet löysien paitojen ja jättihuivien peittävän tämän vielä hyvin. Sitten kun tämäkään huijaus ei enää mene kaikilta läpi, valitsen mieluummin totuuden kuin seläntakana supinan :) Ei tämä ehkä 4 viikkoa pysy piilossa kun silloin alkaisi vasta loma?

Ja kiitos! Housut löytyivät siis verkkokaupasta ja koonkin otin ihan randomilla, mutta kaikki mitä tilasin istuivat täydellisesti! Uskomaton tuuri, uskaltaa tilata toistekin. Ja olivat vielä alennuksessa!

Täällä yritetään jaksaa nämä neljä päivää ennen kun päästään kolmeksi päiväksi oleskelemaan kuin ellun kanat :) Vähän hilkulla on tämän jaksamisen kanssa kun väsymys iskee päälle, mutta josko tässä jotenkin päin jaksaisi pari päivää vielä keikkua! Ihanaa Juhannusviikkoa myös sinne ja tsemiä vauvakuumeeseen!

Torey
Näissä neliöissä

Oon Eerika niin onnellinen teidän puolesta! Ihanaa masun kasvatusta! <3

Eerika
Bättre liv

Kiitos Torey :) Täällä on pää vielä epäuskoisuuden maailmassa, onko tämä tottakaan? ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.