Masussa kaikki hyvin

Bättre liv

Olen odottanut tätä postausta. Mun masussa sykkii sydän! Kokoa 9,1mm eli lääkärin mukaan vastaisi viikkoja 6+6. Laskujeni mukaan pitäisi olla 7+4, mutta toisaalta vähemmät viikot vastaa pitkää kiertoani eli kaikki hyvin. Tyypin sydän se siellä sykki vimmatusti ja siellä se nökötti turvassa omassa pallukassaan. Laitoin heti viestiä parille asiasta tietävälle kaverille, että kaikki hyvin ja sydän sykkii. 

Tähän vielä muistutukseksi itselle ja muille:

Huomenna heti aamusta neuvolaan, pitää siis herätä neljältä pissalle, että pystyy kahdeksaan asti sit aamulla pidättämään neuvolan testejä varten. Kyllä tässä nyt kelpaa odotella Joulua ja Uutta Vuotta sekä turvallisempia vesiä raskauden suhteen :)

Ihanaa viikkoa <3 Eerika & pikku-e

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oikein paljon onnea teille !

Mindeka
Ma-material Girl

Mä olen myöskin odottanut tätä postausta: Onnea!!! Sä niin tulet säihkymään kevätauringon kanssa kilpaa, kun kaikki on toivottavasti keväälläkin vielä hyvin :) Iloitkaa ja nauttikaa!

Uusia avauksia

Ihania uutisia :) Onnea odotukseen! Täällä jännätään ekaa ultraa ihan mahottomasti.

Perhe Koossa

Ihania uutisia, onnea! Ja tuo on niin tota. Omaa "kutinaa" kannattaa kuunnella!

(Ei varmistettu)

Paljon onnea nyt ja jatkoon!

Voi onneksi olkoon! Lohdullista seurata että elämä kantaa ja kannustat tällä esimerkillä muitakin. Laskettu aika on tosi hyvä päivämäärä, sattuu olemaan meikäläisen synttäri! ;) Sieltä on tulossa siis todellinen kesän lapsi!

Enni

Tiiäkkö, en tunne sua, tiedän vain sinut blogisi kautta ja liikutuin onnenkyyneliin tästä postauksesta. Ihanaa! Hirmusti paljon onnea ja kaikkea hyvää! Olet ihana ja blogisi on niiin elämänmakuinen ja aito <3

Suttura

Ihanaa!

Jotenkin blogiasi hetken pidempään lukeneena nyt tänne tullessa huomaa sellaisen suuren, tumman pilven siirtyneen ja voi melkein tuntea ruudun läpi helottavan auringon, ilon ja onnen. Minkä oletkin ansainnut.

Ihanaa odotusta <3

Eerika
Bättre liv

Kiitos kaikille ihanista viesteistänne :) Täällä hehkutaan kilpaa jo pakkasen ja jouluvalojen kanssa, eka neuvolakin on nyt käytynä ja olo on loistava. Toivottavasti jatkuu samaan malliin ja vuosi 2013 on onnen vuosi <3 Kesän lapsi on oikein oiva kesää rakastavalle mamille! <3

Katie
Aika kypsä äidiksi

Jipii! Mikäs sulla olikaan laskettu aika? Mulla 4.7. Kiva että voidaan odottaa "yhdessä". :-)

Katie
Aika kypsä äidiksi

Höh, sokea minä, tuosta ultrakuvasta sen näkee, että 23.7....

Eerika
Bättre liv

Jes, menkoista laskettuna 18.7., mutta varhaisultran koon perusteella 23.7. Eli jossain siellä heinäkuun loppupuolella mennään :) Tarkentuu varmastikin seuraavissa ultrissa, toivottavasti kaikki menee hyvin ja saadaan heinäkuussa jännittää. Onnea odotukseen, siellä ollaankin pari viikkoa edellä :)

Adiina
Helmiä ja vadelmia

Ihanaa, paljon onnea odotukseen! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.