Menen löytämään voimani jälleen

Bättre liv

Jälkitarkastus on takana, ja olen täysin kunnossa. Munasolukin näytti jo irronneen eli uusi kuukautiskierto on alkanut. Tämän jälkeen kävin omalla lääkärilläni, joka kirjoitti minulle ensi viikon saikkua. Saan lepuuttaa kehoa ja mieltä. Olkapääkin kipuilee, joten on hyvä saada lepuuttaa ja lääkitä sekin kuntoon ennen paluuta konttorihommiin. Mutta tänään, tänään minä otan ja lähden kotipaikkakunnalleni ystävien ja perheen pariin. Majoitun ihanien ystävieni luona, joille tulee toinen kissa perjantaina! Käyn ystävieni luona visiiteillä, voidaan juoda teetä ja parantaa maailmaa. Jos tämä ei tee minulle hyvää, ei mikään tee. Niinpä menen eheytymään rakkaiden ihmisten pariin ja löytämään voimani jälleen. 

Kun palaan, lupaan liikkua luonnossa ja koota voimani töihin paluuta varten. Ja kuten lääkäri sanoi, uutta yritystä sitten vaan. Vaikka itse en usko yrittämiseen, kuten en tupakkalakkoonkaan, vaan siihen että antaa luonnolle mahdollisuuden hoitaa homma (tosin tupakoinnissa uskon lopettamiseen). Katson kuitenkin ensiksi, että itse jaksan ja kroppa pelittää. Otan sen kolmannen piikin hepatiitti-rokotussarjasta ensin ja olen set for 10 years of traveling. Ja korvaan syksyn Lontoon reissun päivällä Tallinnassa joku viikonloppu. Laitan tapettia seiniin ja sisustan vähän. Onneksi vielä on kesäpäiviä jäljellä! Iloista loppuviikkoa ystävät, teen kaikkeni että jaksan taas.

Share

Kommentit

Anneli (Ei varmistettu)

Päädyin palstaasi ensimmäistä kertaa vain huomatakseni että aivan kuin olisit kirjoittanut omasta elämästäni. Päivät, ajatukset, viikot ja tapahtumat ovat miltei omiani, mutta kuitenkin jonkun toisen. Myös matka Lontooseen että ajatukset höyhentatuoinnista. Olen hieman hämilläni. Itseäni surun lisäksi eniten on väsyttänyt keskenmenon jatkuminen edelleen, vielä miltei kuukaudenkin päästä. Eikö tämä lopu koskaan? Voimia sinullekin, niitä aurinkoisempia aikoja odotellessa.

Ihme

Hyviltä suunnitelmilta vaikuttaa. Toivottavasti irtiotto arjesta ja niistä tutuista kotikuvioista tuo helpotusta. Isot halaukset!

Uusia avauksia

Aurinkoisia kesäpäiviä! Kivoja puuhia sinulla edessä.

Annelille voimia siihen, ettei fyysinen puoli hellitä. Silloin ei mielikään pääse eteenpäin.

 

Eerika
Bättre liv

Anneli, uskomatonta kuinka samanlaisia elämät ja ajatukset voivat joskus olla. Oletko päässyt käymään jälkitarkastuksessa, ettei kohtuun vaan ole jäänyt vielä mitään? Minua käynti ainakin rauhoitti kun ultrassa kaikki oli ok ja labratulokset kunnossa. Fyysisten oireiden loppuminen on myös ollut helpotus, toivottavasti sinullakin ne loppuvat pian. Juuri nyt tuntuu jo hieman paremmalle. Läheisten ihmisten tuki ja läsnäolo helpottavat tuhannesti. Kumpa minulla olisi useampia läheisiä ihmisiä sielläkin missä asun. Lapsiperheitä taas tavanneena voin myös sanoa haluavani lapsen, pienen jonka kanssa touhuta ja nähdä maailmaa lapsen silmin! Iloa loppuviikkoon!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.