"Ommmmm" mene aika mene! (rv 7+6)

Bättre liv

Huomenna tulee täyteen rv 8+0! Kännykkään tuli jo muistutus ensimmäisestä neuvola-ajasta. Olo on hyvä ja pieni on pysynyt kyydissä mukana. Edessä on liikunnantäyteinen viikonloppu ystävien kanssa, mukaan sopii toki rentoutumistakin ja metsässä samoilua. Takkatuli ja koirat sohvalla rapsutettavina. Hyvää ruokaa ja saunan lämpö. Tyynen järven pintaan heijastuva maisema. 

Odotan, että viikonloppu menee nopeasti liikoja pelkäämättä ja ajattelematta. Tiistai onkin ennen kuin huomaankaan! Olen päättänyt käydä neuvolassa ensin ja jos sydänääniä ei kuunnella eikä ulta-aikaa saa lähiviikoille, otan puhelimen käteen ja soitan ultra-ajan yksityiselle. Muutaman kympin omavastuu mielenrauhasta (tai ainakin sen mahdollisuudesta) ei ole paljoa. Alan tosin hiljalleen olemaan levollisemmin mielin raskauden suhteen, mutta välillä pelkään todella satuttavani itseäni jos annan itseni iloita raskaudesta ja ajatella tulevaa lasta todellisena asiana. Ei muuta kun hengittelyä, zen zen ja toivotaan että aika menee huomaamattoman nopeasti! Ihanaa viikonloppua siis <3

Laskuri rv 7+6
Oksennuksia: 0
Lisäkiloja: 1
Raskaudesta tietäviä: 5 (meidän lisäksi)
Lähes murhasin mieheni: 2  (hormooniraivarit..)
Itkuiltoja: 2
Masukuvia: 1
Pieneksi jääneitä vaatteita: 0
Jumpassa käyntejä: 0 (superväsy ja jatkuva nälkä!)

Kuva: stock.xchng

Kommentit

Tiffy
Tästä Elämästä

Ihana lueskella sun tuntemuksia odotuksen alkuvaiheista:) Täällä seurataan mukana ja pidetään peukkuja, kaikki menee varmasti hyvin!

Eerika
Bättre liv

Kiitos :) Mukava tietää että peukut on pystyssä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.