Onnellinen pikkujoulujen välttelijä

Bättre liv

Jos joku toinen kirjoittaa maailman parhaiten osuvan postauksen tähän hetkeen, saahan sen linkata omaan postaukseensa? Kiitos tästä Mitä yhteistä on raskaana olevalla naisella ja vastasyntyneellä lapsella / / Barbamama

Tällä hetkellä lähinnä on lähinnä nälkä ja pissattaa, väsyttää ja mieli loikkii. Eilen nähtiin pikkuistakin pikkuisempi vauva! Toinen oli niiiin pieni ja katse vielä harhaili, lamppua tykkäsi tuijotella enemmän kuin naamoja :) Ja yhdessä vaiheessa näki isinsä sylistä TISSIT eikä meinannut saada silmiään niistä irti! Eka sana siis luultavasti on joko lamppu tai tissit. Jälkimmäinen olisi huvittavampi jos kyseessä olisi poika, mutta tyttöhän sieltä tuli. Pojalla olisi ollut isona saunaillassa hyvä juttu kerrottavanaan ;)

Tänään missaan iloisena pikkujoulut ja lepuutan mieluummin kotosalla. Oi sitä ihanuutta! Tehdään täytettyjä avokadoja tai ehkä maa-artisokkakeittoa, vaiko ehkä molempia? Mennään aikaisin nukkumaan ja jaksetaan lauantaina kierrellä sisustusputiikkeja ja käydä illalla leffassa. Joulukadut ja ihanat kojuja aukeaa, on pipareita ja saksalaisia herkkuja, kaikenmoisia käsitöitä niin vältyn niiden tekemiseltä. Ehkä pieni kuurakin tulee maahan ennen Joulua? Vähänkö on ihanaa kun tämä arjen aherrus loppuu edes hetkeksi ja saa nauttia elämästä kuten haluaa, ottaa välilepoakin milloin lystää. Mieskin on ihanasti käyttänyt koiria iltapisulla kun olen ollut väsynyt ja ihan pyytämättä! Toi Joulukoristelaatikonkin varastosta tuosta vaan yllättäen. Laittaisikohan sitä jouluvalot viikonlopun aikana? Ihanaa viikonloppua siis! Tänään on rv 6+1, pieni on nyt seitsemännellä raskausviikolla jo mustikan kokoinen, joka kasvattelee käsien ja jalkojen alkuja. Ole siellä, ole kunnossa, kasva hyvin ja tule meille asumaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.