Onnellisen maanantain kookosöljyrakkautta

Bättre liv

Ihanaa maanantaita! Ennen kuin pääsen ihanan viikonlopun kuvien ja tapahtumien purun pariin, halusin näin maanantain kunniaksi jakaa kanssanne kookosöljyrakkauteni ja tämän ihanan löytämäni kuvan täynnä vinkkejä kookosöljyn käyttämiseen ihon- ja hiustenhoidossa. Lähinnä käytän kookosöljyä ihon puhdistukseen ja meikin poistoon sekä ihon kosteuttamiseen, kuivan ja kiristävän ihon ongelmat loppuivatkin kuin seinään kun siirryin käyttämään öljyjä. Tästä tulikin monta vinkkiä minulle, pitää testata eritoten kasvonaamiona hunajan kanssa, ihon puhdistukseen oliiviöljyn kanssa sekä kasvojen kuorintaan ruokasoodan kera! Kyllä sieltä keittiöstä löytyy ne parhaat voiteet ja kuorinnat :)

Paljon rakkautta meitsiltä ja touhukkaalta masulta <3 Eerika & Epeliina (rv 26+1)

peeäs. Kekkasin eilen uuden nimiehdotuksen pikkuiselle mistä molemmat tykättiin, ihanaa :)

Kommentit

Eerika
Bättre liv

Ainiin, voi käyttää myös vauvalle vaippaihottumaan, ihoa kosteuttamaan, pesuöljynä ja näin päin pois.. esim. täältä löytyy lisää tietoa: http://www.bellybelly.com.au/baby/coconut-oil-5-great-uses-for-coconut-oil-for-your-baby#.UjbHt-C9yjk ja lisää käyttötavoista lapsille täältä http://naturalparentsnetwork.com/20-ways-to-use-coconut-oil-on-infants-and-children/ :) Mietinkin jo montaako purkkia pieni oikein tarvitsee, ei ehkä kovin montaa jos kookosöljy sopii pienelle yhtä hyvin kuin mamille!

ekoemo
ekoemo

Hyvä oivallus, ei tosiaan tarvita vauvalle paljoa purnukoita, jos kerran kookoskin kelpaa. Mulla ei aiemmin tullut mieleen...

Eerika
Bättre liv

Jee, pääsen kaivelemaan ihania kesämuistoja :)

Puuttuva palanen

Omassa kaapissa on jo jonkin aikaa odotellut purkki tätä ihmetavaraa, mutten ole edistynyt sillä lotraamaan, hiusten hoitoon alunperin sitä olen ajatellut, mutta taidanpa testata muuhunkin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.