Onni on tänään..

Bättre liv

Tänään onni on miehen tekemä pulled pork ja muussi, tiskittömät keittiötasot, upeat yli kymmenen tunnin "nukuin kuin tukki"-unet..

..ymmärtäväiset vertaistukikommentit blogissa, ystävä joka kyselee milloin tulisi käymään, toinen jonka kanssa sovittiin treffit tälle viikolle..

..mies joka kiersi sunnuntaina Ikean, marketin ja pesi vielä autonkin ja toi mukanaan viimeiset puuttuneet vauvanhoitotarvikkeet..

..puhtaat vauvanvaatteet suoraan kuivausrummusta..

..laiska maanantai täynnä chattailya ja blogeja, pitkiä hetkiä Hesarin parissa ja saunanjälkeistä oloa pitkän suihkun jälkeen..

..mies joka suostui ajelemaan meitsin sääret (ihana olo!) ja puhtaat vaatteet öljytyllä vartalolla, lasillinen kylmää siiderinkorviketta ja blogi..

..ja apua, isä joka tulee huomenna pikavisiitille ja tutustuminen synnytysosastoon! Ehkä tämä siis tästä. Kiitos!

<3 Eerika & Epeliina (rv 35+1)

Kommentit

Uuden elämän arvoitus

Tuo nenä-frida on kyllä paras keksintö! Ei niistä pikkuniistäjistä ole mihinkään. Suosittelen myös hankkimaan Physiomerin baby mistya tai vastaavaa, on loistava apu pienen tukkoiseen nenään, kun ei oikein muita aineita voi vauvalla käytää :)

Eerika
Bättre liv

Aa, tuo baby misty olikin ihan uusi tuttavuus! Pitää pitää mielessä, varmaan apteekista löytyy? Varmaan aika kätevä annostella tuolla suihkeella. Meiltä löytyy vaan ihan keittosuolaliuosta ampulleissa mitä voi käyttää niin silmien puhdistamiseen kuin nenän kostuttamiseenkin (ja tietty äidille jos silmät kuivuu ja koiralle kans!). Nenäfridasta olin kuullut sen verran kehuja, että päätettiin sit ostaa se tuonne jo valmiiksi niin ei tarvitse lähteä etsimään jos pienen kanssa tulee jossain vaiheessa flunssahuolia :) Hyvä kuulla lisää hyviä kokemuksia!

Uuden elämän arvoitus

Sieltäpä juuri :) Itse ostin yliopiston apteekista.

Rv 37+1 (Ei varmistettu)

Vähän melkeen tohon edelliseen, että itse ainakin tykkäsin kans laittaa kaiken valmiiksi. Tarvii jotain tai ei. Onpahan sitten vähän kaikkea ja se tekee ehkä konkreettisemman siitä vauvan tulosta. Sittenhän sen vasta oikeesti näkee et mitä tavaroita ym alkaa oikeesti itse käyttämään ja tarviimaan mutta ei tulis mieleenkään jättää huonetta laittamatta ja vaatteita pesemättä kun olen tulossa uuden vauvan kanssa kotiin! Et hyvä vaan, et olet kans laittanut ;)

Eerika
Bättre liv

Hih, kiitos kommentista :) Hyvä etten ole ainoa, joka tykkää pistää kaiken mahdollisimman valmiiksi etukäteen! Nythän tässä on hyvää aikaa laittaa kaikki valmiiksi, eiköhän siinä pienen kanssa ole ihan riittävästi kaikkea huolehtimista kun kotiin pääsee. Hiljan hyvä tulee, tänään pyörivät valkoiset pyykit ja huomenna värilliset. Meinasi tippa tulla linssiin niitä viikatessa <3 Äitikin soitti ja kertoi saaneensa taas muutaman nutun valmiiksi, sieltä tulee niin suloisia villaisia vaatteita etten kestä!

Ilsaaa (Ei varmistettu)

Tsemppiä! Loppuraskauden vikat viikot tuntuivat itsellenikin toosi raskailta. Itkua tihrustin, kun jännitti kaikki ja raskauden pelot ja huolet oikein kulminoituivat kuumeiseen odotukseen. Selviät siitä! Pärjäät! Pieni tulee ajallaan! Susta tulee loistoäiti! Aurinkoa, iloa ja halauksia &lt;3

Eerika
Bättre liv

Ihana olet, kiitos! Vähänkö mä palaan tähän kommenttiin kun kaikki tuntuu taas ylivoimaiselta! Jotenkin tämä pitkä kuuma suihku ja pienten vaatteiden viikkaaminen sohvalla auttoi taas hetkeksi. Ehtii sitä huomenna taas panikoimaan! :D

Tsemppiä tsemppiä! Siellä alkaakin olla kaikki jo tosi valmiina ja homma konkretisoituu koko ajan! :) Sulla on aivan ihanat tukijoukot kotona, onneksi tarjolla on apua johon voi luottaa!

Jaksaisitkohan tehdä postausta jossa vähän kerrot vielä lisää mitä teidän perushoitovarusteiden listalle kuuluu? Kuvasta näkyy osa mutta olisi kiva vielä nähdä listaa, erityisesti siksi että meillä on sama vaihe ja tilanne ja haluaisin varmistaa etten ole tajunnut olla huomioimatta mitään olennaista. ;)

Mietin jo että kun pesänrakennukseen liittyvät valmistelut ja varusteet alkaa olla hoidettu niin mihin sitten saa lopun ajan näin hieman malttamattomana odottajana kulumaan! Hyvää vointia sinne! :)

Eerika
Bättre liv

Mies on kyllä parhautta, miten minä tuollaisen silloin aikanaan tajusinkin napata? Ja sain vielä pitää! :) Ajattelin tehdä postauksen tuosta hoitopisteestä kun mies ehtii laittaa koukut seinälle ja niihin tuon kankaisen lokerikon roikkumaan. Voisin samalla listata kaikki hoitotarvikkeet mitä täältä löytyy :) Ehkä pieni vertailu tekisi tosiaan terää, hyviä vinkkejä voisi tulla tännekin suuntaan! Kyseltiin kyllä miehen veljeltä jolla on jo, oho, reilun kuukauden (!) ikäinen poika, että mitä kaikkea vaipanvaihtopisteeltä pitäisi löytyä ennen kuin lähdettiin kauppaan :) 

Ehkä tuo loppuaika meneekin sitten itsensä hemmotteluun, rentoutumisharjoituksiin, hierontaan ja hyvien sarjojen katsomiseen? ;) Olen tässä jo vähän tilaillut raskausajan hierontaa jos joku vaikka sellaisen minulle sponssaisi... <3

Iloista valmistelua sinne!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.