Overliving my own expectations

Bättre liv

Huoh! Onneksi itkin eilen niin tänään ei ole tarvinut. Ottaen huomioon, että nukahdin puolen yön jälkeen omaan itkuuni, ensimmäinen päivä takaisin töissä meni oikein hyvin. Olin illalla kihartanut hiukseni joten tuli kyselyitä, olenko käynyt kampaajalla. Ei, en 9 viikkoon, vaikka yleensä käyn kuuden viikon välein. Kiharajuksaus onnistui, tsek! Itkun ja lyhyiden yöunien turvottavat silmät peitin normaalia tummemmalla silmämeikillä, beibesilmät, tsek! Pömppövatsan ongelman ratkaisin hauskalla tunikamekolla, tuli useampia kehuja, tsek! Väsyneenä en meinannut jaksaa olla täyttä päivää töissä, mietin jo pitäisikö lähteä etuajassa kotiin. Työkaverin kanssa juteltiin matkahaaveista ja sehän sen sanoi, että plussatunneilla voisin saada lomapäivän tai kaksi eikä palkatonta tarvitsisi niin paljoa ottaa ja tsek, huomasin olevani yliaikaa töissä.

Loistava päivä siis, vaikka hieman tunsin olevani hukassa sen kanssa miten niitä itse töitä oikein tehdään. Vaan eiköhän työtahtikin tästä normalisoidu ja kohta saa niitä varmaan ihan tosissaan painaakin. Huomasin, että työkavereita oli ihan ollut ikävä! Ja viihtyisää työpistettä! Muutama kyseli saikkuni syytä ja sainpahan liikoja valehtelematta mainita ohimennen vatsataudista ja flunssasta. Kaikin puolin hyvä päivä siis, tunsin oloni ihan ihmiseksi pitkästä aikaa. Vielä kun jaksaisi vähän tsempata noiden työhommien kanssa, mutta eiköhän sekin draivi sieltä vielä löydy.

Matkahaaveet ne vaan kasvaa ja kasvaa! Näillä näkymin edessä olisi vähintäänkin Lontoo ja kaupan päälle ehkä Kreikka. Lontoon reissu siis yhdistyisi sukulaisten luona visitoimisen kanssa, joten UK:ssa oltaisiin kokonainen viikko. Kerran Lontoossa on jo käyty, voitaisiin tällä kertaa keskittyä pakollisten nähtävyyksien sijaan eri kaupunginosiin tutustumiseen ja käydä viettämässä kokonainen päivä British Museumissa. Jee, faaraoita! Lisäksi pitäisi päästä pubiin katsomaan futismatsia fish & chipsien ja pintin kera. Kirjoittelen juuri matkabudjettiaavistuksia exceliin ja ihmettelen millä järjellä menin laittamaan sinne kohdan "ruokabudjetti". Ilman sitä tämä näyttäisi vielä ihan kohtuulliselle. Kyllähän sitä kotonakin syödään, eikös? Niin ja tuota kohtaa "palkattomat vapaat". Nyyh! Mutta kerranhan sitä vaan eletään. Reissun ajankohdan voi hätätilanteessa vaihtaa pääsiäiseltä toukokuulle ja käyttää siten palkallisia kesälomapäiviä. Tai hätähätähätätapauksessa..

Who wanted to go to Greece anyway?

Well me!!!

Ihanaa loppuviikkoa, olen jälleen elossa. Kuten esinaiseni aamulla moikatessaan sanoi: "High five sulle siitä, että jaksoit tulla töihin tänään." Ja kädet sanoi läps!

<3 Eerika

Kuvat: Pinterest.com ja ei, ekassa kuvassa en ole minä.

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Sä olet Eerika ihana, mahtava! :)

Eerika
Bättre liv

Kiitos Torey! Ja mulla on ihan mahtavia työkavereita jotka piristää mun päivää! (Niin ja itse tehtyä maailman parasta pitsaa, mutta siitä ei puhuta samassa lauseessa tuon pömppömahan kanssa.)

Uusia avauksia

Hienosti klaarattu töihinpaluu! Matkakuumeista alkuvuotta ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mukavaa huomata että jaksat innostua taas asioista! :)
Olen potenut kovaa myötäsurua täällä kokemuksistasi, joten todella lämmittää sydäntä kaikki positiivinen. Ihailtava asenne sulla &lt;3

Eerika
Bättre liv

Ihania olette, kiitos! Maailma tuntuu katoavan aina välillä, mutta onneksi minä en ole kadonnut maailmasta.  Elämällä on niin paljon annettavaa ja maailmassa niin paljon tutkailtavaa, rakkautta sielläkin mistä et sitä luullut löytäväsi, että miksi emme iloitsisi, innostuisi ja rakastaisi silloin kun siihen pystymme? Ihania uuden vuoden päiviä <3 Eerika

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.