Päivää, joulupäivää

Bättre liv

Joulu, joulu on olemassa vaikka kaikki on päälaellaan. Minä olen olemassa vaikka kaikki on päälaellaan. Juovun viinistä, nautin lautapeleistä, lasken leikkiä, iloitsen lahjoista, herkuttelen ruoalla. Aina välillä se kaikki käy mielessä. Ja sitten taas elämä jatkuu, päivä menee eteenpäin. Anoppilan joulu on aina yhtä täynnä upeata ruokaa ja lepohetkiä. Kävin tänään ystävän kanssa kävelyllä, veimme nuoremman koiran juoksemaan frisbeen perässä. Mietittiin mennyttä, tätä hetkeä ja tulevaa. Meillä on kuitenkin vain tämä hetki ja sekin hetki on oikeasti aika hyvä. 

Ihanaa joulua, välipäiviä ja uutta vuotta. Me palataan huomenna kotiin ja voin alkaa selvittelemään lääkäreitä ja tulevaa. Mennyt, tämä hetki ja tuleva, montako prosenttia sinusta on tässä hetkessä?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tunnelmat ovat olleet mielessäni hyvin samankaltaiset tänään. Meidän ensimmäinen raskaus meni kesken myös viime keskiviikkona. Aamulla luin silloin sun blogista teidän surulliset uutiset ja illalla olinkin yhtäkkiä samassa tilanteessa. Me ehdittiin käydä sinä iltana vielä varhaisultrassa, jossa selvisi että sikiö oli lopettanut kasvun viikolla 7. Saatiin lähete lääkärille, mutta sitten kaikki alkoikin lopulta itsestään myöhemmin illalla.

Olisin tavallaan halunnut kirjoittaa tämän sinulle jo aikaisemmin, mutta ei se ollut ihan niin yksinkertaista. On ollut erikoista käydä läpi samoja asioita, samalla tahdilla täysin vieraan ihmisen kanssa. Meidän raskaus kun oli vielä ihan samoilla vaiheilla, 9+4 kun tämä tapahtui. Että joku oikeasti on juuri samassa tilanteessa nyt, kuin minäkin (vaikka teille kokemus olikin jo toinen). Olen siis ajatellut sinua paljonkin. Tuntui hyvältä lukea, että sielläkin hiljalleen elämä voittaa.

Elämä jatkuu, vaikka suru kulkee siinä mukana, välillä näkyvämpänä, välillä etäisempänä. Vaikka ensin ajattelin, että joulu on pahin mahdollinen aika tällaiselle tapahtumalle (jos sille nyt mikään aika voi koskaan olla hyvä), niin nyt kuitenkin tuntuu että siitä on myös saanut paljon voimaa. Kaikki läheiset ympärillä, ei kiire minnekään ja aikaa olla myös itsensä ja ajatustensa kanssa. Joulussa on toivon tunnelmaa. Tämä hetkikin on aika hyvä, kuten sinä sanoit.

Torey
Näissä neliöissä

Ihanaa joulun aikaa ja Uutta Vuotta teillekin. <3 Uusi vuosi tuo taas uudet tuulet, ja vaikka mitä ihanaa voi tapahtua! :)

Eerika
Bättre liv

Vierailija: Voi ei, miten joskus tuntemattomien elämät nitoutuvatkin yhteen? Että teidänkin pitää käydä tätä läpi. Paljon voimia sinne. Suru voi yllättää välillä juuri kun luulet päässeesi siitä yli, mutta sitten se menee taas. Jos tarvitset keskusteluapua, kannattaa kysyä omasta neuvolasta mitä on tarjolla. Itse sain juuri neuvolasta puhelun ja yhteystiedot ajanvaraukseen psykologille/psykiatrisille sairaanhoitajille.

Torey: Kiitos, samoin sinulle! Josko 13 ei olisikaan huonon onnen luku vuonna 2013? :)

Torey
Näissä neliöissä

Toivotaan että epäonnens sijaan se on oikea onnen vuosi kaikille! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.