Pala kerrallaan

Bättre liv

Juuri kun luulet kaiken olevan taas hieman paremmalla tolalla, huomaat suuren ahdistuksen valtaavan mielesi ja sydämesi. Kai se tulee sykleittäin pala kerrallaan aina kun jaksan ottaa lisää vastaan. Lisää ajatuksia, lisää tunteita, lisää muistoja. Niin kai se mieli toimii. Käsittelee asioita pala kerrallaan sitä mukaa kuin pystyy.

Olen kuin 100 asiaa mitä tehdä väärin kun haluat olla onnellinen. Tiedättekö, kun pitäisi hyväksyä tämä hetki, elää tässä hetkessä, päästää irti vihasta, rakastaa ja hyväksyä itsensä ja muut, keskittyä hyvään, olla tyytyväinen siihen mitä on. Tällä hetkellä voisin heittää seinään jokaisen vastaantulevan artikkelin ja postauksen onnellisuudesta, itsensä kehittämisestä ja hyvinvoinnista. Juuri ne mitä vielä hetki sitten ahmin. Haluan linnoittautua sohvannurkkaan, katsoa leffoja ja kiukutella. Lomaan on enää kolme päivää ja duunia vähintään saman verran. Lomaan, josta suurimman osan olen kahdestaan tytön kanssa. Osaisinpa nukkua päiväunia.

Välillä tuntuu kuin olisin resetoinut koko elämäni. Ja silti tässä minä olen. Tuttu sohva. Lapsi. Lenkit koirien kanssa. Työ. Syön. Juon. Nukun. Elän. Menneisyys on vieläkin olemassa, vaikka välillä luulen resetoineeni senkin. Kuka minä olen ilman entistä elämääni? Ilman yhteistä nykyisyyttä tai yhdessä suunniteltua tulevaisuutta? En ollut onnellinen siinä, mutta olenko onnellinen itsessäni?

Olen ihminen, joka kaipaa ja ansaitsee rakkautta. Eikö meistä jokainen?

Kaunista heinäkuuta,

<3 Eerika

#avioero #ahdistus #nevaikeatasiat #eteenpäin #kohtakesälomalla

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.