Pilvistä viikkoa lykkää, tämä mamma ei tykkää

Bättre liv

Harmaat pilvet kai toivat harmauden myös mieleeni. Mutta mikä raikastaisi sitä paremmin kuin vaunulenkki lähistöllä asuvan mamman kanssa? On jotenkin uskomatonta miten monta äitiä vaunuineen tästä lähistöltä löytyykään. Hirmu mukavia ihmisiä keiden kanssa vaihtaa ajatuksia ja lykkiä menemään vauvojen vedellessä sikeitä. Tuuli kylmetti ja niskat, ne ovat vieläkin aivan jumissa ja aiheuttavat päänsärkyä. Toivon, ettei kyseessä ole mikään orastava flunssa vaan ihan vaan jumijumi kaikista niistä oudoista asennoista mistä itsensä tässä äitiyslomalla löytää! 

Tänään on nukuttu pitkään ja jätetty äiti-vauvajoogat väliin, nyt oli levon tarvetta! Puuroa aamupalaksi äidille, tissiä aamupalaksi pienelle ja söpöt päivävaatteet päälle. Aamu meni ihan horroksessa, mutta kun sain viestin että "olisi kiva tavata ja lähteä vaunuilemaan" niin päätin sanoa YES, iltapäivästä oli siis tiedossa treffit. Jotain piristystä tähän päivään ettei nyt ihan neljän seinän sisälle jämähdettäisi!

Sitä ennen ehdittiin muunmuassa imettää useampaan otteeseen ja kölliä sohvalla koirien kanssa. Mietinpä myös ahdistuksen keskellä miten ihmeessä tuleva viikko tulee etenemään sekä mitä kaikkea pitäisi järjestellä tulevia nimiäisiä varten (nimiäiset koska emme kuulu kirkkoon eikä pientäkään kasteta). Anoppi eli siis mummi lupasi tehdä kakun sekä jotain hyvää suklaista, siskoni tuo lemppareitani eli itse tehtyjä wilhelmiina-keksejä ja meidän kontolle näyttäisi jäävän suolaiset piirakat, kahvit, teet ja mehut. Anoppi eli mummi lupasi lainata kahvikuppeja ja kakkulautasia, meidän pitäisi hommata jotain kivoja servettejä ja ehkä jotain muutakin rekvisiittaa. Nimi on päätetty ja se kirjoitetaan kakun päälle koristeiden kera. Etunimeä onkin jo käytetty kokoajan ja se on myös kerrottu muille, toinen nimi on pysynyt vielä salassa. Muutamille on ehditty soittaa ja varmistaa että päivä käy, lopuille varmaan lähetetään vaan kutsu. Niin ja siis se kutsukin pitäisi tehdä ja kellonaika päättää. Iltapäivä olisi paras, mutta pieni nukkuu normaalisti silloin..

No mutta sitten olis vielä ne vaatteet päätettävänä. Joskus syksyllä näin KappAhlissa aivan ihanan pikkuisen mekon, se oli jotain vakosamettia eikä sellaita ainakaan nettisivujen perusteella enää liikkeissä ole. Löysin kuitenkin tällaisen saman tyyppisen mitä voisi mennä hiplaamaan, valkoinen body ja sukkahousut tämän kanssa sekä jotkut ihanat villasukat ja avot! Tyyli tulee olemaan kaikilla rento, meille ei lakerikengissä ja kravaatissa tarvitse tulla, saati sifonkimekossa. Katsotaan nyt miltä Peppi Pitkätossulta tulen itse näyttämään, vaatteiden kun pitäisi olla imetyksenkestävät enkä omaa mitään kovin juhlavaa :)

Vaikka kuulostaakin kivalle ja rennolle niin koen aikamoista ahdistusta näistä juhlista, oltiin jo mietitty että pidetäänkö nimiäisiä ollenkaan. Mielen päällä kun ovat rikkonaiset perhesuhteet, pitää tehdä päätöksiä keitä kutsua ja toivoa etteivät tietyt tyypit tulisi. Toivoisimme niin kovasti rentoja juhlia missä ei kenenkään tarvitsisi ahdistua, pelätä tai pingottaa! Kahvia, kakkua, ehkä saadaan joku soittamaan kitaraa, rennot vaatteet, pikkuinen toivottavasti osan aikaa hereilläkin ja joitain pieniä lahjoja. Kummitkin ollaan valittu, itse sain jo soitettua toiselle heistä ja pyytämään tähän vaativaan tehtävään. Toiveena siis olisi luotettavien aikuisten löytäminen meidän pienelle, jotka voisivat vaikkapa viedä Lintsille tai leffaan aina joskus ja olla jotenkin niitä "spesiaaleja" tyyppejä meidän pienen elämässä omien perheenjäsenten, setien, tätien, mummien ja pappojen lisäksi.

Huoh, nämä huolet miehen työreissusta ja nimiäisistä sekä säryt ovat saaneet minut hukkaamaan sen hetkessä elämisen taidon. Yritän päästä siihen takaisin kiinni! No, onneksi pieni nukahti sopivasti ennen sovittua lenkkeilyaikaa niin sain syötyä hyvin ennen lähtöä. Ja olihan se aivan ihanaa jutella mukavan tyypin kanssa ja tutustua! Kotiemme välillä kun on muutama sata metriä niin luulenpa että tullaan jatkossakin tapaamaan vaunulenkkien ja kahvittelun tiimoilta. Onneksi on seuraa tarjolla! Välillä vähän liiaksikin, nimittäin meitsin kalenteri näyttää kovin täydeltä tulevina viikkoina.. hieman on jo vaikeaa tehdä tilaa uusille mammatreffeille :) 

Nyt hieman teetä ja sympatiaa, venyttelyä, mies kotiin, ruoanlaittoa, kauppalistaa ja tulevien yksinhuoltajapäivien suunnittelua. Olenkin tässä jo ehtinyt juoda pannullisen imetysteetä ja jutella puhelimessä äitini kanssa, kummallisesti myös isänikin soitteli juuri. Niin ja toivotaan ettei tässä olisi mikään flunssapöpö meitsiin iskemässä kun näin kolottaa ja väsyttää, eikä ainakaan pikkuiseen! Se olisi enemmänkin kuin tyhmää. Älä tule paha viikko, tule hyvä viikko!

<3 Eerika & Epeliina (5 vko)

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Tule hyvä viikko!

Sait mut käymään läpi meiän kastejuhlannkuvia ja laitanki niitä instagramiin! :)

Täällä ollaan flunssassa tytön kanssa. :/

Eerika
Bättre liv

Ihania kuvia, toivottavasti pian meilläkin :) Paranemisia sinne äidille ja tyttärelle <3

Torey
Näissä neliöissä

Kiitos! :) Teidän sievästä pienestä saatte kasan ihania kuvia! Joita on kiva katsoa myöhemmin. :) Ite olin eilen kuvia katsoessa taas ihan, että jestas kun tuo omakin oli joskus pieni! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.