Polku onneen

Bättre liv

Löysin itseäni fiksumman mukin Indiskasta. Mitä minä etsin tietäni onneen kun onni on se tie! Olen ollut yllättävän hyväntuulinen viimeiset pari päivää. Viime yönä nukuin heräämättä kertaakaan ja vaikka aamulla ja aamupäivällä väsyttikin vietävästi, olen ollut ihan normaalilla toimintakyvyllä näin muuten. Olo on ollut rennompi ja meillä on mennyt miehen kanssa ihanasti. Ei ole ollut enää sellaista kireyttä, ollaan voitu olla toisillemme ihania ja heittää vaikeimmissa paikoissa sopivasti huumoria. En tiedä kumpi on syy ja kumpi seuraus. Mikä tämän hyvän fiiliksen on laukaissut. Mutten tiedä kannattaako tätä alkaa sen enempiä analysoimaan, nautii vaan elämästä nyt kun se hyvälle tuntuu! Epäilen kyllä osaksi hormonejani, pirulaisilla on tapana höykyttää aivoja ja sydäntä mennen tullen. Mutta onneksi nyt on hyvä aika kuusta!

Ystävälle tapahtui yllättävä muutos irtisanomisen myötä, muutamassa päivässä sillä on uusi vapaa tulevaisuus yrittäjänä tiedossa, töitä ja yllättäviä yhteistyökuvioita monelta suunnalta. Toinen on juuri irtisanottu eikä ilolla tunnu olevan rajaa! Jotenkin pistää miettimään, että kaikella on tarkoituksensa, me mennään kohti mitä ihmeellisimpiä asioita elämässämme ja elämä oikeasti kantaa. Kumpa löytäisin suunnan tälle poukkoilevalle tielle, kumpa löytäisin työelämässäni sen, mikä antaa minulle enemmän energiaa kuin ottaa. Mikä innostaa, mistä välitän, mitä haluan edistää. Avatkaa silmäni, kääntäkää katseeni, poistakaa laput silmiltä ja korvilta! Vai onko vielä aikani etsiä, löytää kokemuksia joita tarvitsen ollakseni valmis? 

Loppuun vielä kuvakimara haaveesta, johon päätin keskittyä. Josko vuonna 2014 lähdettäisiin seikkailemaan Australiaan ja tsekkaamaan myös yksi luonnon ihmeistä, Great Barrier Reef? Tai edes vuonna 2015? Kuka tästä elämästä tietää, mutta eiköhän lapsenkin kanssa voisi matkustaa kun varautuu hyvin ja asennoituu oikein. Ainakin päätin, että tämä on tulevaisuudenkuvani, jos uskallan niin laitesukellan, jos en niin snorklaan. Mutta minä pystyn mihin vaan! Lähes kaikki haaveeni olen mennyt ja toteuttanut, tämänkin voin, let's believe that!

Kuvat: all over the internet.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.